Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • doooo

    veterán

    válasz HaliGab23 #7714 üzenetére

    Tabletet (főleg egy Pro-t) hasonlítasz mobilhoz? Az én "ősi" Tab S3-am is simán elmenne napokig, ha mindig csak fél órát babrálnám... Sőt, megkockáztatom az S21U is majdnem ugyanaddig bírná, főleg ha használaton kívüli időszakokban (vagyis a nap 23,5 órájában) csak annyi funkció lenne bekapcsolva rajta, mint ezeken a tableteken.

    Inkább te is, meg mindenki más is, akinek romlott az üzemideje, frissítse az összes appot a mobilján, amit frissíteni lehet perpillanat (Play Store, Galaxy Store). Aztán meg nyomjon egy egyszerű újraindítást (én a rendszerfrissítések után is csak ennyit szoktam tenni). Végül pedig imádkozzon.
    És mindenki várjon pár napot, mivel úgyis jön majd újabb frissítés. Az, amelyik majd engedi kikapcsolni a napokban elhíresült GOS-t. Tehát van esély a gyors javulásra.

    Na meg nem utolsó sorban, iOS-on is vannak frissítések, amik (ugyanígy, ideiglenesen) elrontanak random dolgokat, mint pl. az üzemidőt, tehát ha váltasz is (mert amúgy miért ne válthatnál, ha szeretnél), ne hidd azt, hogy ott majd minden klappolni fog, mert nagyon nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák