- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
érdekes amúgy a thevr véleménye fotó/videózásban.. azt emelte eléggé ki amiben pont szarabb mint a promax .
-
h3lios
addikt
válasz insyde5 #4057 üzenetére
Becsapós amúgy a dolog.
83-ról 100-ra valóban felment kb. annyi idő alatt amennyit számolt a telefon.Ugyanakkor vannak fele furcsaságok. Pl felraktam 25W-os gyorstöltőre kábelen és utána ráraktam a dokkolóra... A Dokkoló 2 perccel kevesebbet írt a maga max 15W-os töltésével...
B-tag: H3lios#2825
-
BusinessGuy
őstag
Vezetékkel cirka 1 óra 10 perc fullra tölteni nulláról. Ha ez neked gyenge pont...Persze lehetne 30-40 perc is, de őszintén minek?
Vezetéknélküli állványon meg nagyjából 2-2:30 alatt töltöm meg, értelemszerű éjszakára arra rakom, ha meg neadjisten elfelejtettem volna tölteni a telefont vagy gyorsan fel akarom húzni mert megyek valahova megy bele a vezeték de erre meg amióta megvan a készülék nagyjából egyszer volt szükség mert elfelejtettem feltenni töltőre és reggel vettem észre. Míg zuhany és öltözés felhúzta 80%-ra ami meg másfél napra elég aktív használat mellett.
Szóval nem értem miért gyenge pont farokméregetésen túl mert másutt van 40w gyorstöltés amivel 1 óra 15p helyett 40-50 perc koxra húzni...[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz BusinessGuy #4061 üzenetére
40W is egy óra körül van. Egyébként semmi értelme.
Ultra 0- 70% ra 36 perc alatt húzza fel. Mire nem elég?
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz LoGeN90 #4063 üzenetére
Igen, sajnos. Persze míg újdonság volt én is nézegettem mennyi sot stb. De.
Lehet bennem van a hiba, bixby Routinnal nekem tiltva van gyors és szupergyors töltés, kivétel munkába indulás előtti 1 óra, ha esetleg elfelejteném feltölteni akkor megtolja. Amúgy meg felkelek, éjjelig használom telót, lefekvéskor töltő. Amíg ébren vagyok bírja, pont nem zavar mennyi a sot, mennyi idő alatt tölt. Kiszolgál egy teljes napot, nekem ez elég.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
h3lios
addikt
Persze, legtöbb esetben ezis bőven elég amit a 25W-os töltő tud. VISZONT !
Ha valami random program jön és teszem azt 30% körüli töltéssel egy egész estés progira el kell menned, akkor nem mind1, hogy fél óra alatt majdnem maxra feltölt, vagy csak 60-70%-ig.B-tag: H3lios#2825
-
-FreaK-
veterán
-
gery14
senior tag
Mire odaérsz a programra egy normális szupergyors töltövel autón/motoron egyeránt tölt annyit v powerbank addig zsebbe v csajod táskájába elfér addig
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Nunder
őstag
Téma: lötyögő/meglazult alkatrész, kattogó hang
Pár napja lettem figyelmes egy csendes környezetben jól kivehető, meglazult alkatrészre emlékeztető hangra a kamera modul felől. Fel-le, jobbra-balra mozgatva a telefont tisztán hallható.
Kérdés: másnak is csinálja? Lehet hogy valamelyik lencse rendszer működési elve miatt van egy "mozgó" alkatrész a burkolat alatt?
Túl azon, hogy a kamera random fagy, kilép, és ott van ugye a már említett véget nem érő "Picture enhancement in progress" dolog, egyre inkább azon kattogok hogy gyári hibás a kamera rendszer, és ez a lötyögés is ennek a hozadéka.
Nagyon aggasztó, erősen gondolkodom hogy holnap/holnapután beviszem egy SES-ba, hogy mondjanak rá valamit.
Nem volt leejtve, nekiütve semminek, nincs sérülés a telefonon.
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
gery14
senior tag
Ez most komoly ? a kamera OIS miatt van de fele árban átveszem szívesen a "hibás,, telót .
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
h3lios
addikt
Ahogy a többiek is írják, a lötyögő hang a kamera lencsék miatt van. Mivel kikapcsolt módban, vagy ha nem használod nem megy a képstabilizátor ezért jobbra - ballra csapódnak a kamera modulon belül az alkatrészek. Mindegyik telefonnál megvan ez a hang ahol van OIS a készülékben.
A lefagyás nálam nem jött még elő pedig elég sokat használtam a kamerát. Szerintem érdemes vele 1 gyári visszaállítást csinálni hátha az megoldja.
-
Adam0620
csendes tag
F1 en készített valaki képeket a mobillal? Érdekelne a minősége
-
gery14
senior tag
válasz Adam0620 #4078 üzenetére
Nem unalmas cirkuszra nem jár az ember nem MotoGP
-
kirjak
aktív tag
Sziasztok, nem tudom ez-e a megfelelő topic de hátha. S21 ultrámon a hangpostámra mondott hanganyagot szeretném lementeni majd elküldeni, stb. Sehol sem találom hogy lehet ezt kivitelezni. Tudnátok segíteni ? Nagyon fontos lenne . Bizonyíték egy rendőrségi ügyben.
Köszi előre isA tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
KZP
őstag
Sziasztok!
Ha jól olvastam itt, akkor a TMH-s romra simán rá lehet tenni Odin-nal pl. a XEH romot, home csc-vel? -
Nunder
őstag
válasz spawn21 #4082 üzenetére
spawn21, gery14, Schuler888
Elnézést kérek a tudatlanságomért, OP5T-ről jövök, ott nem zörgött semmi soha (ha jól tudom ott nem is volt OIS, csak szoftveres). Nem töltöttem el egyetlen telefonnal sem huzamosabb időt az elmúlt 3,5 évben, hogy ilyet hallhassak, és ahogy írtam is gyanítottam hogy a lencse rendszer mozgó alkatrésze lehet a ludas a dologban.
Csak szerettem volna megbizonyosodni a dologról. Főleg azért, mert a kamera szoftver erősen nem úgy teljesít, ahogy azt egy ilyen kaliberű telefontól elvárnám. Úgy is hogy már mindent megpróbáltam a kamera szoftverrel, amit tudtam, csak a full-wipe nem volt még.
Köszönöm a megerősítést, sajnálom hogy ilyen bagatell dologban kérdeztem.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
gery14
senior tag
No problem Én tudok fotozni manuális modban de igen az automata rendszere egy "átlag felhasználónak segíthetne igazán" ... pl kozeli dolognál rakerdezne makróznál e stb..
[ Szerkesztve ]
-
gery14
senior tag
válasz kkdesign #4087 üzenetére
Nekem Vodás egy összegben vett a teló és xeh van rajta azhitem ezzep màr nem tökölnek mivel függetlenek de ezek szerint igen..
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
Telefonon sehogy mivel a szolgáltató tárolja.
De ha rendőrségi ügy miatt van rá szükség, célszerű lenne szolgáltatóval felvenni a kapcsolatot (mielőtt törlik), valószínűleg tudnak segíteni.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
SlayR0113
tag
Üdv üdv! Kijelzőfóliával kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van, mit érdemes rárakni? Egy UV-s csodát a hétvégén színes káromkodás paletta mellett már kukáztam...
-
-
h3lios
addikt
válasz BusinessGuy #4098 üzenetére
És mennyire maradt használhato az ujjlenyomatolvasó ?
-
insyde5
aktív tag
Üdv.
Üzenetet (sms stb.) Lehet diktálni magyarul? Annyit találtam, hogy SMS -t csak angolul képes érteni, de a hangvezérlés pl. működik ( keresés a telefonban, névjegyzékben).
Bixby rutinokat tekintve tök buta vagyok, hol találok átfogó, magyar leírást róla? Aki jártas benne adhatnak tanácsot akár pm-ben is.
1 hét használat utáni észrevételeim:
-akku bő másfél napot bir(60hz)
-gyári flipper tok 4 nap használat után kopás jeleit okozza a kijelző jobb szélén
-hívás közben a felső hangszóró néha zajos
-fényképezést szokni/tanulni kell(s8 utan)
-note-om soha nem volt, de szerettem volna. N20at nem mertem az s21u helyett. Cerka így is nagyon tetszik.
-nekem így dual stimmel sem vészes az akkuidő[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest