- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz MadMancs #2069 üzenetére
Nálam működik az aktív zajcsökkentés. Bekapcsoltam a rádiót és a Galaxy Wearable appban éppen a környzet hangjai állás volt. Elég jól adta a rádió hangjait, mintha semmi se lett volna a fülembe dugva.
Utána átváltottam a beállítást a középső (ANC ki) állásba. Ekkor nem erősítette a környezet hangjait, sokkal halkabb lett, és tompa, hiszen a fülem be volt dugva a Buds Pro-val.
Utána átváltottam a bal oldali aktív zajkioltásra, és ekkor szinte nen hallottam semmit a rádió zenéjéből, majdnem teljes csend lett.
Szóval működik az, próbáljátok hasonlóképpen.
Volt egy teszt, ott a zajcsökkentést valamelyest rosszabbnak tartották, mint a Sony fejhallgatóét. Mondjuk az nem is agybadugós kivitel, és külön processzor van csak a zajcsökkentésre.
Ha ennyi zajt csökkent a Buds Pro, az nem lehet rossz. Nekem még az első kiadású Sony van, az MDR-1000, majd hasonlítgatom.
Próbálom a vonaton hogyan visekedik majd a Buds, de a baj nálam inkább az, hogy ehhez a teljes fülbedugáshoz nem vagyok szokva. Egész más így az érzet és viselkedés. Illetve esetleg kieshet, főképp mozgás közben, vagy ha hozzáér valami.
A hangja amúgy megepően jónak tűnt első blikkre.
Én meg az ekvalizer beállításai között alig találtam nüansznyi különbségeknél többet. A normál és a basszuskiemelés használható talán leginkább.
Azt kihagytam az előbb, hogy a zajcsökkentés szintje magasra volt állítva.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest