Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Capella

senior tag

válasz MadMancs #2069 üzenetére

Nálam működik az aktív zajcsökkentés. Bekapcsoltam a rádiót és a Galaxy Wearable appban éppen a környzet hangjai állás volt. Elég jól adta a rádió hangjait, mintha semmi se lett volna a fülembe dugva.
    Utána átváltottam a beállítást a középső (ANC ki) állásba. Ekkor nem erősítette a környezet hangjait, sokkal halkabb lett, és tompa, hiszen a fülem be volt dugva a Buds Pro-val.
    Utána átváltottam a bal oldali aktív zajkioltásra, és ekkor szinte nen hallottam semmit a rádió zenéjéből, majdnem teljes csend lett.
    Szóval működik az, próbáljátok hasonlóképpen.
    Volt egy teszt, ott a zajcsökkentést valamelyest rosszabbnak tartották, mint a Sony fejhallgatóét. Mondjuk az nem is agybadugós kivitel, és külön processzor van csak a zajcsökkentésre.
    Ha ennyi zajt csökkent a Buds Pro, az nem lehet rossz. Nekem még az első kiadású Sony van, az MDR-1000, majd hasonlítgatom.
    Próbálom a vonaton hogyan visekedik majd a Buds, de a baj nálam inkább az, hogy ehhez a teljes fülbedugáshoz nem vagyok szokva. Egész más így az érzet és viselkedés. Illetve esetleg kieshet, főképp mozgás közben, vagy ha hozzáér valami.
    A hangja amúgy megepően jónak tűnt első blikkre.
    Én meg az ekvalizer beállításai között alig találtam nüansznyi különbségeknél többet. A normál és a basszuskiemelés használható talán leginkább.
    Azt kihagytam az előbb, hogy a zajcsökkentés szintje magasra volt állítva.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák