- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz spawn21 #2296 üzenetére
Dettó ugyanez. Lakhelyemen telekommal 2 hete H+, vagy csak segélyhívás. Pedig itt más telóval Telekom ok, és máshol ezzel a telóval Telekom ok. Valami nagyon nem ok telekomnál
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Teal'C
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz leslien #2302 üzenetére
Pedig de.
Most vettek fel hibajegyet rá, annyit lát hogy hálózati probléma. X helyen CSAK Telekom sim nem ok, X én kívül Telekom is ok, akkor csak Telekom kefélt el valamit ( 2 héttel ezelőttig X helyen is rendben volt Telekom).Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz leslien #2306 üzenetére
Tudod mi az elméleteddel a baj? Hogy lakhelyemen B3 szolgáltat T, illetve kb a komplett Dunántúl B3, máshol szereti, csak itt nem? Illetve vásárlás után 2 hétig szerette azt hirtelen nem? Na neeee.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
leslien
nagyúr
válasz MadMancs #2308 üzenetére
na akkor van két telefon mindkettőben Telekomos kártya az egyiken van hálózat másikon nincs ..( spawn21 kolléga állítsa szerit így volt) te ebből mit veszel le? én csak annyit ,h az egyik telefon max segélyhívásra alkalmas...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
-
MadMancs
veterán
válasz leslien #2310 üzenetére
És abból mit veszel le ha van 1 telefon abból 2 hétig 4 szolgáltató tökéletesen működik, majd 2 hete csak 3 tökéletes, 4. nem (az is csak 1 területen)?
-
spawn21
veterán
Ne vitatkozzatok ezen. Felesleges.
s24U+15p
-
MadMancs
veterán
válasz leslien #2316 üzenetére
Csakhogy XEH re az életben nem fog telekomos szolgáltatói frissítés. Állítsák vissza a 2 héttel ezelőtti állapotot, akkor még rendben volt.
De mondom fura mód azt Telekom is elismerte hogy a hiba keletkezési időpontja körül volt hálózati frissítés, és a hálózati hiba jelenleg is fent áll, kivizsgálják és értesítenek. Nekem azt senki ne akarja bemagyarázni hogy X helyen nem ismeri teló Telekom B3 hálózatot (Nem mellesleg Digi is B3, Voda meg B20+B3 és hibátlan) Y, Z, ZS helyen meg igen mert falra mászok.Témát lezártam részemről.
Peace.[ Szerkesztve ]
-
snots
tag
Köszi, megnézem őket. Ha tudnál még ajánlani esetleg egy párat, privátban, akkor azt is köszönöm. Én valóban az ilyen egyszerűbb játékokat szeretem, amivel el tudok ütni valamennyi időt, pl. tologasd a fakockákat, illetve táblajátékok, ha például várok valahol. Mobilon tuti nem tolnék pl. Minecraftot (mondjuk azt PC-n se), vagy autóversenyt/fps-t.
Autóversenyt megnéztem, nagyon nem jött be, fps-t már meg se nézem ezek után.
[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
-
VIBO
őstag
válasz barcsajani #2321 üzenetére
Nálam semmi
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
kengyel
nagyúr
-
PeteePeti
őstag
válasz barcsajani #2321 üzenetére
Legközelebb írd már oda légyszíves, hogy melyik régió!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Tomi881
tag
Nálam is megjelent a márciusi biztonsági frissítés.
Telepítés után gyorsabban merül az akkum, mint eddig. A két februári frissítés után nem volt ilyen problémám.
Megint elrontottak valamit? Nevetséges, hogy egy frissítéssel hazavágnak mindent, és utána meg Factory Reseteljen le mindent az ember, mert beragadt valami.[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
válasz Tomi881 #2327 üzenetére
Szerintem a mobil ilyenkor újból tanulásra rendezkedik be. Vagyis kell megint 3 nap, hogy visszaálljon az egyéni felhasználáshoz igazított fogyasztás. Menj bele az akkuhasználat adataiba, ha jelenleg is tanul, akkor a grafikon alján írja, hogy "használati mód tanulása".
-
-
Tomi881
tag
Nem tanulómódot ír, hanem ugyanazt amit eddig. Használati mód tanulását csak visszaállítás után szokott írni általában.
Írja most is, hogy mennyi a hátralévő idő ugyanúgy: 1 nap 4 óra.Remélem tényleg csak beragadt valami. Az eddigi üzemidőm az több volt, mint jó (az előző telefonom, az A71 nem bírt ennyit).
-
doooo
veterán
válasz Tomi881 #2331 üzenetére
Az Eszközkarbantartóban csinálj egy "optimalizálást", hátha segít. Meg az akku beállításainál, a ""háttérbeli használat korlátai"-nál kapcsold be a "nem használt alkalmazások altatása" opciót, meg a "további akkumulátorbeállítások" menüpontban kapcsold be az "adaptív akkumulátorkezelést".
Ha más nyelven használod a mobilt, akkor is könnyű megtalálni ezeket.
A szoftvernek ezekkel már illene megakadályoznia a mindenféle beakadásokat.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nem olvastam végig ezt a Telekomos vitát, de látom hogy vannak hálózati gondok. Nálam úgy néz ki hogy Telenorral mobilnetezek gond nélkül. Telekom térerő maxon, majd gondolok egyet hogy átvaltok T-s mobilnetre, es a max térerő atvaltozik egy athuzott karikára, es a net a fasorba sincs. Vissza Telenorra, az megy, Ts térerő maxon. Átvaltok es megdöglik.
Ez csak azért k*rvajo mert a Telekomos kártyám CSAK a net miatt van, kár hogy használhatatlan...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
TODI1111
veterán
Megjött a márciusi frissítés, hátha ez megoldja a telekomos hibát is.
-
oAcido
aktív tag
Én nem tapasztalok semmi ilyen hibát. Telekom, AUB9 szoftver.
Sőt melóhelyen sokszor csak nálam van net a Telenorosokkal és Vodásokkal szemben.
-
HaliGab23
senior tag
válasz wong kok wah #2337 üzenetére
Küldjétek minél többen a Telekomnak írásban, talán lépnek valamit, ez így nagyon gáz, ahogy olvasom.
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
válasz Sirandrish #2335 üzenetére
A Note10+ például a két telenoros kártyát, egyik csak net kártya, nem tudta lekezelni rendesen, talán csak úgy működött, hogy a fő kártyát át kellett állítani 3g/2gre fixen...
Végül a fő kártyára lett kérve nagyobb net csomag, a net kártya meg ment tabletbe.. Elég vicces.
Ezt ma kipróbálom, kíváncsi vagyok.
-
Sirandrish
legenda
válasz HaliGab23 #2340 üzenetére
S10+al gond nélkül működött ugyanez a két kártya, és nem kellett mahinálni semmit..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HaliGab23
senior tag
válasz Sirandrish #2341 üzenetére
Tök jó... a Sim2be beletettem a Telenor net kártyámat, meg is jött a konfig üzenet, ami alapból szar, mert nem online-t kell APNhez, hanem net-et, de nem megy úgysem a net..
Na ez mi lehet?A Tab S7 ugyanezen beállításokkal megy..
-
-
HaliGab23
senior tag
válasz Sirandrish #2344 üzenetére
Na. Újabb "öröm". (Igaz ez már régebben megvan.)
Két pálcika LTE itthon az egyik szobában és folyamatosan elmegy a hang vagy megszakad a hívás. Át kell mennem másik helységbe, hogy visszajöjjön vagy újra tudjam hívni a partnert.
Nagyon idegesítő, hogy megint kiadtak egy készüléket, ami nem képes normálisan működni.
-
Sirandrish
legenda
válasz HaliGab23 #2345 üzenetére
Nekem ilyen gondom mondjuk nincsen, de ez a Telekomos lufasz nagyon idegel..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Smirty
tag
Akinél nem jó a szolgáltatás írja már le. hogy hol lakik.
-
Sirandrish
legenda
-
*RLaci*
addikt
Budapesten tökéletesen működik a t-s telefon.net, hívások, üzenetek. Vannak napok, hogy egész nap jövök-megyek a városban, még egyszer sem észleltem hálózat eldobást vagy más anomáliát, pedig nagyon figyelem. Ki vagyok rá hegyezve az itt olvasottak miatt.
-
MadMancs
veterán
Éjjel feltelelült update. Reménykedtem hátha megoldja Samsung a Telekom mizériát szolgáltató helyett, de nem. Várpalota: Telekom csak 3G vagy semmi, Digi: Szuper 4G, Voda: Szuper 4G.
Jásd, Szápár, Bakonycsernye , Mecsér, Mór, Székesfehérvár, Csór: Mind a 3 Szuper 4G.
Telekom: Mindenhol B3 kivéve jásd ott B20 (Telenor).
Vodafone: Várpalota B20+B3 , Többi B20, Székesfehérvár B28 5G.
Digi mindenhol B3.
Szóval nem a frekvenciával van baj.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest