- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #2699 üzenetére
Nem tudja valaki, nekem is be kéne állítanom valamit, valahol, hogy működjön?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MadMancs
veterán
válasz MikeWazowski #2703 üzenetére
Elvileg semmit. Google fiókban ha felvetted működnie kell.
Sokan azt mondják ha használni szeretnéd akkor Telekom simnek kell alapértelmezett hívó simnek lenni, én úgy tapasztalom hogy alapértelmezett adatnak kell lenni.
Rég nem használtam, de most kipróbáltam, simán hozza tudtam adni fiókomhoz.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
HaliGab23
senior tag
válasz TODI1111 #2697 üzenetére
Köszi, rányomtam, szépen fel is ment
Jó ez a hangrögzítés, nem kell pl. menetközben pötyögni/papírt keresni, amikor lediktálnak valamit.
Sok hasznos és korrekt felhasználása van, persze mindig azért tiltanak valamit, mert néhány hülye visszaél vele...Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
MadMancs
veterán
Előjött egy régi hiba.
Frissítés óta újra a saját média hangerőt szabályozza alapból ChromeCast hangerő helyett ha az adott app nincs előtérben. Ezt 2. update el javították, most megint elszúrták.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Anulu79
addikt
Létezik olyan app amivel be lehet léptetni a készüléket a recovery menübe? Nekem valahogy akar összejönni a dolog.
-
kkdesign
senior tag
válasz Anulu79 #2713 üzenetére
Szia. Appról nem tudok ellenben nálam így működik.
Kikapcsolom
Felteszem töltőre.
Megvárom amíg a villám ikon megjelenik, majd utána ugyanígy a %os töltöttség.Ekkor várok még egy kicsit, majd bekapcs gomb+ hangerő fel, egészen addig amíg be nem jön a menü, vagy a menü előtti kis "kamuhibaüzenet" utána benn is vagy
-
válasz Anulu79 #2713 üzenetére
Vannak ilyen appok, de ezek szerintem csak rootolt telefonnal működnek.
Mindenesetre meg tudod oldani úgy, hogy bekapcsolod a developer menüben az USB debuggingot, számítógépre telepíted az ADB-t, rádugod a telefont a számítógépre. A számítógépen kiadod parancssorba hogy ADB DEVICES, mire egy engedélykérés felugrik a telefonon, azt elfogadod. Majd a parancssorba beírod, hogy ADB REBOOT RECOVERY.
Bonyolultnak hangzik, de ha egyszer már telepítetted az ADB-t a számítógépen, meg engedélyezted az USB debuggingot a telefonon, ez csak pár másodperc.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Anulu79
addikt
Köszi a tippeket! Reggel sikerült végül belépni. Anno a Note9-el is sokat szenvedtem mire be tudtam lépni. Engem ezek az opciók valahogy nem szeretnek, hogy mindig nehezen lépek be.
-
Mardel
őstag
Sziasztok!
Bluetooth audio codecek közül elég szegényes a kínálat.
SBC, AptX, AptX low latency, AAC.
AptX HD, LDAC felejtős...
Az LDAC-ot elméletileg támogatja de a telefon folyton aptXre vált, ha fiio control appon (Btr5 dac/amp) váltom LDACra akkor meg csak SBCn hajlandó üzemelni.
Teljesen jó hogy Tidal Hifihez és a meglévő vezetékes fejhallgató, IEM-heimhez vettem Bluetooth dacot ami támogatja az LDAC codecet a magasabb bitrate miatt de úgy látszik hogy a Samsung 400 ezres telefonja lesz itt a szűk keresztmetszet... Egyébként 2019 óta nem igazán tudják az LDAC codecet megoldani ahogy a hivatalos fórumot olvasom.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Teal'C
veterán
Lehet hogy nem a telefonon kell ilyen minőségű zenét halgatni. Én vettem egy házimozit amin a létező összes streem szolgáltató rajta van minden létező minőségben és ezen halgatok zenét.
Mellesleg ha erre van igényed akkor olyan ezközt vegyél ami tudja. De ettől ez a készülék nem lesz sem jobb sem rosszabb. Vásárlás előtt érdemes tájékozódni.Ja és mellesleg nekem a Tidal-lal kb 2 hét alatt teleszaladt a makkom le is mondtam az előfizut. Kevés a hd és kínszenvedés megtalálni a kedvenc számaim.
Itt be tudod állítani amúgy de csak akkor ha a csatlakoztatott ezköz 100% ban támogatja.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Capella
senior tag
Valószínűleg a csatlakozó Bluetooth eszköztől is nagyban függ.
Az én Sony fejhallgatóm rendben csatlakozik LDAC-n, de már a Note8-nál is így volt.
Nézz be a Felhasználói beállításokba is, van pár kapcsoló a kodekre, amit csak akkor tudsz változtatni, ha a Bluetooth eszköz már csatlakozott. -
geree@bl
senior tag
Sziasztok!
Kicsit off, de nem találok megoldást.
Arra van lehetőség valahol, hogy csak a messengert elnémitsam? Rezegni rezegjen, csak hangot nem szeretnék.
Többi alkalmazás hangja, hívások maradjanak hangosak.Iphone-on lehet az alkalmazásokat egyesével kapcsolgatni h melyik rezeghet, melyik adhat ki hangot. Na olyat keresek.
''Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.''
-
thamasz
senior tag
Pedig egy picit jobb fejhallgatóval (nekem Audio Technica M50x), lehet jó minőségű zenét hallgatni telefonnal is, ha tetszel mellé még egy hordozható dac-ot is. Az egyém nem a legjobb kategória de így is nagyon szépen tud szólni. Telefonon az USB Audio Player Pro app képes az usb kábelen bit perfect módban kiadni a zenét a FIIO Btr 5 Dac-ra 384 kHz 32 bit felbontásban. Tidalba is be lehet jelentkezni az appal, és nagyon sok mqa zene elérhető már. Ez a DAC bluetooth képes, és LDAC kodek működik vele, 96 kHz 32 bit!
-
thamasz
senior tag
Ha már így hozzászóltam, be is jelentkezem a klubba, üdv nektek, tegnap előtt jött meg a példányom a telekomtól. S10 - ről jövök, egyelőre az is marad a családban. Egyelőre a T rugalmatlansaga miatt nem biztos hogy nem küldöm vissza 14 napon belül. Online nem sikerült biztositast kötnöm rá, az ugyfelszolgalat se segített, be küldtek üzletbe, onnan meg kihajtottak, hogy a covid miatt most nem tudnak csak sim csere ügyben fogadni. Ha 14 napon belül kinyithat a t üzlet rendesen, akkor tudok kötni biztosítást rá, ha addig le nem ejtem..
[ Szerkesztve ]
-
-
Mardel
őstag
válasz thamasz #2720 üzenetére
Hello!
Köszi!
Nem tudom nálam mi a probléma.
Most vettem ki a BTR5-öt a dobozból.
Ha a fejlesztői beállításokban ldacra rakom akkor ha elindítom a zenét azonnal vált aptX codecre, fiio controlban csak ldac mellett hagyom a piros pipát, akkor átrakja SBC codecre.
Eddig csak sbc, aac, aptx codec amivel működött a BTR5.
Pár napja tettem fel a legfrissebb telekomos frissítést rá. [kép][ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
Jézusom!
Bluetooth beállításokban a BTR5 beállításain belül van egy LDAC kapcsoló, az nem volt bekapcsolva alapból.
Ha az ott nincs bekapcsolva akkor az életben nem fog átváltani LDAC codecre.
Örülök hogy ezt nem tudja plug n play, és az ember pont nem itt keresné.....Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Gajho
csendes tag
Hali,
ti milyen üvegfóliát vettetek a telefonra?
néztem már a fórumon hogy az UVset használja pár ember,
van olyan hely amit tudtok ajánlani, hogy ott felrakják rendesen?
vagy hogy lehet felrakni ezt úgy hogy több percig ott van és nem repül rá a szösz? sima üvegfóliát szoktam felrakni de ott is szenvedek hogy azalatt a 3 mp alatt ne kerüljön alá szösz
Köszi -
nokia3650365
aktív tag
Ma levettem a gyári fóliát, mert volt rajta egy karc.
Tényleg sokkal jobb a tapintása, viszont nálam csomószor nem ismeri fel egyik ujjlenyomatomat sem, de ha belépek egyből a jelszavammal és bemegyek az ujjlenyomatokba az ellenőrzésnél mind a 4 lenyomatot egyból felismeri. -
MikeWazowski
veterán
válasz nokia3650365 #2733 üzenetére
Próbáld meg újra felvenni az összes ujjlenyomatot, így fólia nélkül. Szerintem jobb lesz.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Mardel
őstag
válasz thamasz #2721 üzenetére
Köszi!
Btr5-öt csak azért vettem mert kellett valami hordozhatóbb, játékra meg ha néha tömegközlekednék.
Vezetékre ott az nx4 dsdm meg az ibasso dc03, bár szerintem az ibasso szebben szól, jobb mélyekkel. Nx4 tartalék mert lehet külön csak fejhallgató erősítőnek is használni ha nem lenne elég az ibasso.
Van pár fejes itthon, Marshall Monitorral uappon tidalal eszméletlen mit ki lehet hozni a kis ibassoból.
Csak kár hogy mindig újra kell hozzá indítani a telefont, mert alapból nem ad neki áramot csak ha rá van csatlakoztatva és úgy indítják újra a telefont, de ez amolyan samsung betegség.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
malisonX
aktív tag
Sziasztok! Van esetleg még valakinek a speedshopból származó ECO csomagolású Samsung EP-TA800 típusú töltővel rossz tapasztalata? Talán harmadszor töltöttem vele az S21 Ultrámat, majd éjszaka durrant egyet. Külsérelmi nyom nincs rajta, azóta viszont nem tölt (tűz forró is volt). Szerencsére a telefonomat más töltővel (ezer éves S4 töltő) tudom tölteni, azt legalább nyírta ki. Direkt minőségi töltőt akartam, de lehet, hogy egy "márkás kínai" jobb választás lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Én mindig alieról rendelek 3-4 dbot aztán abból talán 1-et sikerül feltenni, bár telefonnal nincs gondom.
Viszont a 10 "-os tabletemre meg sehogy sem tudom szösz mentesen rátenni a fóliát, plusz amikor húzom le a műanyag réteget az üvegről már ott statikusan feltöltődik és vonzza a port.
Egyébként nagyobb helyiséget szoktak ajánlani pl nappali.
De lehet megpróbálom, hogy a porszívót bekapcsolva hagyom és közel rakom az eszközhöz a csövet, talán így nem megy alá por.[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz malisonX #2739 üzenetére
Valószínűleg speedshop on csak nevében Samsung töltőt kaptál. Ha csak azt nézed hogy legtöbb helyen 6000 felett kezdődik, eleve gyanús az a 3500.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
TODI1111
veterán
Még a fórum elején szóba került, hogy a készülék és a galaxy watch 3, nem nagyon "szeretik" egymást, mert hamar eldobja a kapcsolatot. Mostanában azt vettem észre, mintha sokkal stabilabb lenne a bluetooth kapcsolat. Azt nem tudom, hogy ez az áprilisi frissítésnek köszönhető, vagy a XID romnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
TODI1111
veterán
válasz nokia3650365 #2744 üzenetére
Kicsit rosszul fogalmaztam. Nem a stabilitásával volt "gond" hanem a távolsággal.
torrente777 fórumtárs vetette fel.
"Bluetooth al kapcsolatba tapasztalat, aki használja Galaxy Watch 3 al? Átmegyek a másik szobába megszakad a kapcsolat, Z Fold 2 ő vel ott még tökéletesen működött sőt még messzebb is másnak is ennyire gyenge a Bluetooth?"
Ehez képest javult.[ Szerkesztve ]
-
cotag
senior tag
válasz soundstorm32 #2747 üzenetére
Szia. DHL hozta, minden oké volt.
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Végre megvan az Ultra Note 8 után nagy előrelépés, pedig az is jó kis telefon, nagyon szeretem.
Akksiban nem rossz, de jobbra számítottam. Hogy lehet a kijelzőidőt nullázni az akksikezelőben? 90%nál nullázta a statisztikát a Note 8.
Azt hogyan tudom beállítani, ha megnyitok egy linket akkor az adott alkalmazásban nyíljon meg? Pl Aliexpresstől jött levében Levi link ne a böngészőben nyíljon meg, hanem az alkalmazasban (nyilván fel van telepítve).[ Szerkesztve ]
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Schuler888
senior tag
Vegre elso koltozesu telom ahol mar ignoralom 100%ban az akksi zabalo chromeot... de kijon a samsung internet picike gyengesége
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest