- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz direwolf #5704 üzenetére
Asszonynak 4-5 évre jó lesz, csak kérdés, hogy mikortól lehet majd kapni. A 600 dolcsi azt jelenti, hogy itthon 600 eur + áfa, vagyis 299.000 az alap legkisebb tárolós/memóriás valtozat. 21fe-hez képest nemhiszem, hogy akkora előrelépés lesz 50mpix ide vagy oda, nyilván gyengébb lesz a főszenzor mint s22 szériánál.
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
KKrisz751
aktív tag
válasz direwolf #5698 üzenetére
Mond már el hogy csinálod?
Én huawei Mate20pro után vettem még tavaly.. Hát.. brutális vissza esés ahoz képest, de átmenetileg jó.(-nak hittem)
De az nonszensz, hogy a gyorstőltés az őskor szinten van.. 1ó 20 perc..? Ez vicc.
De, hogy folyamatos netes rádió hallgatás mellett 8 óra alatt 50%.. ha még kaja szünetben megy a tiktok 30pecig.. már 35%. Felhívon a gyereket whatsapp videó chatben.. áhh.
reggel 5órától- 16 óráig lezúzom az aksit átlagos használattal és még nem is telefonáltam rajta..
nekem ne mond, hogy a folyamatos fényképezés mellett nem lőtte ki magát.
Nekem 200 kép 20-25db 2-3 perces videó után aksi kakuk. És még csak a nap feláénél tartottunk nyaraláson.
(És bocs de a fiamnak adott 6 éves Meat20p.(ami az enyém volt) Az mai napig bírja ezt egész nap, de 40 perc alatt maxon van.. ergo egy mekibe feltöltöm kaja alatt. És már vissza se akarja cseréni.. 50% bele megy 20 perc alatt.. és még mindíg 90% os a kapacitás 6 évesen)
Hogyan bír 1 napot ez a telefon. Estére jó ha 12% marad. Míg a másikon ilyenkor még 50%on voiltam. Ha elfelejtettem tölteni kibírta másnap is míg haza értem melóból.
Ennél... jó ha este 22kor még van benne annyi hogy lássam mennyi az idő.
Igaz ha semmire nem használom csak 1-2 telefonálásra akkor elmegy 2 napig. De akkor meg veszek egy 3310es nokiát és az meg 2-3 hétig.... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
direwolf
őstag
válasz KKrisz751 #5708 üzenetére
Tök egyszerű, ha nyaralok, akkor a telefon átmegy fényképezőgépbe, és más miatt hozzá se nyúlok. De amúgy sem nézek rajta videókat, és játszani is elvétve, mert nekem ez egérmozi. Ezekre ott a 10"-os tablet. És persze, igazad van, hogy ez így verébre ágyú, de mondj egy olyan középkat telót, aminek elégedett lennél a fotós képességével...
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
potyi23
senior tag
válasz KKrisz751 #5708 üzenetére
en mar nem is mergelodok rajta. csak csodalkozom hogy tudtam ilyent ... megvenni reggel 5 kor veszem le toltorol, 11- re marad benne 40 % . epphogy hazaerek melobol,rakom toltore,es este 7 kor ujra toltoo. Pedig van olyan ora mikor hozza nem nyulok.A programokat allandoan zarom be ,mert szegeny ,kepes ures jaratban is csontra merulni 10-12 ora alatt. es nincs egy eves ez a draga kicsi szivem Nalam mindenbe visszalepes a huaweihez kepest, egy ami tenyleg az a kamera.minden mas mintha 10 evet mentunk volna vissza .Terero kezelese talan a legbosszantobb meg a merulestol is. huawei mindehol volt térerő..ennel sehol sincs,ha van felettem 2 mm vas Januarban telik le a szerzodesem,alig varom h valtsak valami normalis telora... ez eddig nalam kapufa
[ Szerkesztve ]
-
mcsm88
senior tag
A dual messenger alkalmazások közül kivették a facebookot?
Csak whatsapp, messenger és viber van.
-
Zoli.37
kezdő
Van már ilyenkor valami hivatalos(abb) dátum, hogy mikor érkezhet az Android 14? Nem volt még a jelenlegin kívül S szériás Samsungom, csak A szériás. Gondolom mi kapjuk előbb az Android 14et nem az A tulajok.
-
thegaben86
csendes tag
Sziasztok!
S21 FE-t hasznalok, es mar masodszor futok bele abba a problemaba, hogy a telefon random elkezdte ujrainditgatni magat kb 5-10 percenkent. (elozoleg kb pont egy eve volt ilyen problema, nem sokkal a vasarlas utan). Akkor olvastam samsung honlapjan, hogy factory reset megoldhatja, meg is csinaltam, de anno nem segitett, most meg rohadtul nincs kedvem hozza. Sajna nem emlekszem, hogy mi oldotta meg a problemat, lehet csak "elmult" magatol, esetleg egy frissitessel. (az viszont honap vegen jon altalaban, kicsit huzos lesz kivarni..)
Masnak is elofordult ilyesmi, vagy csak en vagyok ilyen szerencses? -
törölt tag
válasz thegaben86 #5714 üzenetére
Nekem pár hónapja volt hasonló. Beadtam szervízbe, azóta rendben van. Mindent elkövettem vele előtte, ahogy Te is.
-
DarkByte
addikt
válasz bollokcs80 #5717 üzenetére
Igen, 2 napja volt a GA.
Tény hogy az Android 13 véglegesítés augusztusban volt, ez most csúszott 2 hónapot.
Ugyanakkor egyre kisebb a különbség az Android főverziók között. Illetve a Samsung a OneUI 6-ot ami ezen alapszik már kalapálja augusztus óta.
Szerintem legkésőbb január végére megkapjuk mi is. -
ricsmoka
tag
Sziasztok! A kukából véletlenül kitoroltem par képet. Azt már nem lehet visszahozni?
-
i400
senior tag
Más is belefutott abba a problémába, ha a wifi és a mobilnet is be van kapcsolva, a telefon a wifin lóg, minden oldal betöltődik, de pl bkk go-ban bérletvásárlást nem lehet megcsinálni. Nem működik a beazonosítás. Minden más készüléken minden rendben (legyen az ios, vagy random androidos telefon). Minden a legfrissebb, független, telekom gigabites optika, változtatások nélküli szolgáltatói router
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok.Az mitől lehet ha a Marketplacen néetem egy eladó tárgyat,és ahogy huztam fel az oldalt olyan hülyé remeg a kép?
-
bollokcs80
Korrektor
Volt mostanában valami változtatás a belső fájlok elérésében? Van egy programom ami alapértelmezetten az Andorid mappabeli rendszermappája alá menti amit letöltök vele és nem lehet más mappát megadni benne (pl. Downloads). Fájlkezelőből (Samsungos és File Manager+) viszont nem lehet bemenni az Android mappába, mondván az védett.
Ki lehet ezt kapcsolni valahol, mert .......... idegesítő.B.Cs.
-
patex1983
őstag
válasz bollokcs80 #5728 üzenetére
Ja. Ha root-olt a készülék, akkor be lehet menni minden rendszermappába.
X
-
thboxx
aktív tag
Engem simán beenged.
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
patex1983
őstag
válasz bollokcs80 #5730 üzenetére
Amúgy megnéztem most én is, az Android mappába valóban beenged, bizonyos almappáknál van már korlátozva a hozzáférés.
X
-
DarkByte
addikt
Én úgy tudom egy ideje (talán Android 10+) minden alkalmazás saját kis izolált virtuális fájlrendszert lát az Android mappa alatt. Szóval jó eséllyel a fájlkezelőd nem tudja elérni a másik app mappáját, mert a fájlkezelő is egy app és csak a neki virtualizált Android mappát látja.
[ Szerkesztve ]
-
mcsm88
senior tag
válasz bollokcs80 #5730 üzenetére
Fél megoldás, de próbáld meg összedugni pc-vel. Onnan lehet hozzáférsz.
-
Zoli.37
kezdő
Sziasztok. Egy olyan fura problémám lett egyik napról a másikra hogy észrevettem a kijelző bal oldalán ilyen sárgás csikot, leginkább a fehér vagy világos képeknél látszik nagyon. Ezzel együtt most a telefon is melegszik, töltőn van éppen és rendesen meleg a kijelző és a hátsó rész is(tokban van mióta megvan). Gondolom hardveres hiba lehet ez. Ez rosszabb lesz? Foglalkoznának ezzel garanciálisan? Perpill a használatot még nem befolyásolja.
-
Zoli.37
kezdő
válasz Criminal017 #5736 üzenetére
Éreztem már rajta többször is hogy melegszik de erre azért nem gondoltam. Fél éves még csak. Gondolom ha kijelzőt cserélnek attól még ugyanúgy melegedni fog. Ez a sárga folt meg gondolom magától már nem múlik el ha egyszer ott van.
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Az S21 FE-nél vannak ugyanolyan köztudott gyenge térerős képességek mint az S21/S22 modellek esetében?
Köszi előre is a válaszokat! -
eurolac
senior tag
válasz tome0001 #5739 üzenetére
Szia! Nekem úgymond kellemes csalódás ebből a szempontból. Huawei vonalról jöttem. A feleségem Samsungos, láttam a kettő közötti különbséget visszamenőleg is. Nekem snapis változat van. Elmarad azért a Huawei/Honor teloktol de bőven jobb mint amire számitottam. (Az aksi csalódás egy kicsit csak. )
Eurolac
-
bozsozso
őstag
válasz bozsozso #5339 üzenetére
Sziasztok,
Még mindig van az a problémám, hogy ha hívnak akkor visszahalják saját magukat. Most azt tapasztaltam, hogy ezt akkor produkálja, hogyha a wifi hívás be van kapcsolva és több esetben függetlenül attól, hogy wifi közelben vagyok vagy sem. Most kikapcsoltam és majd meglátom, mert ez még csak egy napi tapasztalat.
Nincs valami ötlet esetleg, hogy mi matt lehet vagy mit kellene tenni ellene a wifi hívás kikapcsolás nélkül?
-
mcsm88
senior tag
válasz csonkadavid #5742 üzenetére
Samsung nagyon ügyel, arra, hogy minél kevesebb rádióhullám érje a felhasználót. Ez azzal jár, hogy a térerő is gyengébb.
-
Balázs Z.
tag
A kínai gyártók közismerten csak akkor törődnek az ilyen "egészségügyi határérték", "szabvány", stb. dolgokkal, ha egy európai/nyugati hatóság fenyegeti őket. A Xiaomi telefonjaim mindig belezavartak a jelbe, ha neadjisten az usb kábel vagy a hangfal/fejhallgatókábel fél méteres körzetben felejtettem őket. A Samsung nem.
-
t-joco
tag
S21 FE tulajok, "érdemes" a telefon kijelzőjére bármilyen fóliát tenni, vagy a Gorilla Glass Victus elég védelmet nyújt a sérülések, karcok ellen??
Fólia használat esetén az ujjlenyomat olvasó ugyanolyan jól működik?
Ki hogy használja a telefont? -
Winnie The P
őstag
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok Lehet hogy buta kérdés de hátha.Ha a telefont összekötöm kábellel a tévével,úgy nem tudok filmet nézni róla mintha külső hdd lenne?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest