- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigoberto
őstag
válasz Winnie The P #6896 üzenetére
Nehezen megy ki a hívás?
Mi a fene ez?Én még nem tettem fel a 6.1-et, bár már nagyon nyomja az arcomba..
-
Winnie The P
őstag
válasz rigoberto #6901 üzenetére
Pl. A páromat hívom, a híváselőzményből kiválasztom, elhúzom oldalra, akkor bejön a felület, majd alul kiírja, hogy feltételes hívásátirányítás aktív, várakozás, majd kezdődik a hívás. Szerintem sokkal "lasabb" mint eddig volt. Térerő rendben van, és van vowifi is. Tkom flotta.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
thboxx
aktív tag
válasz Winnie The P #6902 üzenetére
Így, ahogy írod, dereng valami. Úgy emlékszem ez valami trékomos sajátosság. Nálam a vodánál ilyen nincsen. De lehet valami hívásátirányítási beállítás miatt van. Azt még átbogarászhatod a beállításokban.
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
zetecR
addikt
válasz Winnie The P #6902 üzenetére
Sokat telefonálok, de nincs ilyen probléma.
-
LEON_01
tag
Hali!
A One UI 6.1-re történő frissítés után másnál is egységes lett az értesítési hang? Eddig az app-on belül lehetett külön hangokat beállítani, most már nem lehet (pl. e-mail, sms, stb.)
-
Rigormortiis
veterán
válasz LEON_01 #6908 üzenetére
Ahh, a világ legjobb dolgai az okosórák. Amióta (jó néhány éve) van, nem hallottam semmilyen értesítési hangot, és a csengőhangomat is csak akkor, amikor nincs rajtam az óra, mégsem maradok le semmiről, és az aod sem meríti az akksit.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
gabber01
addikt
Sziasztok!
Feldobta a telefon a 6.1es frissítést. Nagyon gáz és várjak vele, amíg kijön a következő frissítés is, vagy mehet fel?
Előbb utóbb úgyis fel kell rakni, nem ússza meg az ember, de ha van valami korai kritikus hiba, akkor nem erőltetem egyelőre. Szerintem a biztonsági frissítéseken kívül a többi 99%-ban totál felesleges vagy nettó visszafejlődés amit feature update címszó alatt művelnek.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
gabber01
addikt
Ok, köszi mindenkinek.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
gyga
senior tag
Sziasztok. Szerintetek Hogy lehet olyan rutint létrehozni hogy ha pcre dugom a telót automatikusan kapcsoljon be az usb internet megosztás?
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
gyga
senior tag
-
Vitaqo
senior tag
Erre valakinek van ötlete? Egyik pillanatról másikra nem tudtam feloldani, majd regisztrálni az ujjlenyomatomat.
-
zseko
veterán
válasz Rigormortiis #6911 üzenetére
Én nem is annyira az okosóra miatt vettem le a hangot, hanem mert haverom egy időben annyiszor keresett heteken át, hogy a végén még az órát is eldobtam a csuklómról annyira átment vibrátorba , de már vagy 3 éve én sem hallottam semmilyen értesítési hangot, és őszintén szólva, nem is hiányzik.
HR24.hu
-
Vitaqo
senior tag
válasz Rigormortiis #6911 üzenetére
Az Aod nem égeti be a kijelzőt?
-
Gabbar46
újonc
Sziasztok! Rajtam kívül más érzett olyat, hogy lassult a töltés az utolsó frissítés óta? Érzetre nekem igen. Reggelente, készülődés közben szoltam tölteni a telefont, de mostanában inkább este feldugom mer érzetre nem megy annyi szufla bele egységnyi idő alatt.
-
sly160
csendes tag
Sziasztok. Van valakinek ötlete, hogy lehet letiltani a OneDrive fiók értesítéseit? Mivel megtelt a fiókom, és nem akarok havi 2000Ft-ért bővíteni, ezért 2 napja napi 8-10 értesítést kapok. Hiába tiltom le, és törlöm a fiókom. Mint egy kiba**ott virus
-
-
Ben-Ce
csendes újonc
válasz Winnie The P #6829 üzenetére
Szia!
Megoldódott? Nálam nem jelennek meg az értesítések "monogramjai" nemhogy színesen, fehéren sem. Csak az AOD ikonja. Az is olyan alacsony fényerőn, hogy alig látszik. -
rigoberto
őstag
heló.
Elöljáróban annyit, hogy én még nem frissítettem 6.1-re, úgyhogy remélem ehhez nem nyúltak hozzá.
Szóval úgy lehet változtatni az AOD fényerejét, hogy kétszer gyorsan rákoppintok az órára. Ezután alatta meg kell jelenjen egy beállítás ikon.
Arra rányomva el kell juss a fényerő beállításához.Kiiktatod az automatikus fényerőt és beállítod a csúszkán amilyenre akarod.
-
Ben-Ce
csendes újonc
válasz rigoberto #6935 üzenetére
Szia és köszi!
Én frissítettem - egyelőre azt érzem hogy sajnos. Úgy voltam vele, hogy előbb utóbb úgy is muszáj lesz. A családban van 2 másik FE, őket nem zavarták a változtatások. Próbáltam az általad javasolt metódust, de már nem találtam. Csak néhány widgetet lehet be és kikapcsolni, fényerő szabályozás nincs. -
FrankMonzano
őstag
Üdv! Hogyan tudom beállítani arcgeloldáskor, hogy ne kelljen külön elhúzni kézzel az zárképernyőt, hanem egyből a kezdő képernyőre lépjen?
-
bollokcs80
Korrektor
Nekem is hasonló értéket mutat és érezhetően nem romlott az üzemidőm ezalatt az idő szak alatt. (2022 májusi vásárlás.) [kép] [kép]
Nemrégiben gondolkoztam, hogy lecserélem, de rájöttem, hogy felesleges. Teljesítményre bőven elég, az akksi rendben van, a frissítések jönnek, tökéletesen ellátja a feladatát még egy ideig.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
direwolf
őstag
válasz bollokcs80 #6943 üzenetére
Erre én is ráerősítek. Nálam is hasonló a helyzet.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Bibby
addikt
válasz bollokcs80 #6945 üzenetére
Nekem meg kezembe került egy Samsung A34, frissen dobozból kiszedve, el tudnám magam sírni hogy mennyire gyors, reszponzív, meg fluid a már "belakott" s21fe-hez képest. Kijelzője is ugyanolyan, akkumulátor ég és föld a javára...kamera persze szarabb. De elgondolkodtató hogy lepucoljam gyárira a sajátomat, csak semmi kedvem ilyesmihez.
Ελευθερια η θανατος
-
FrankMonzano
őstag
Én a fejlesztőiben a 3 választható animációt 0.5-re csökkentettem, a 4xmsaa és a hw fedvények bepipálva, így belakva is gyors a rendszer. Az utolsó 2 felsorolt dolog mindig elveszik, ha újraindítod a telefont, ezeket ilyenkor vissza kell állítani. Az animációk beállításai megmaradnak.
-
SztiviVander
őstag
Az csak addig reszponziv meg az akkuja is addig szuper mig teli nem tomod appokkal Uresen persze hogy mind gyors, nem az androidot nehez futtatni, hanem a lassan tobbszaz MB meretu facebook, insta meg hasonlo szarokat amik raadasul a hatterben is futnak es megy a csodalkozas hogy na vajon mitol merul a telefon mint a balta.
-
FrankMonzano
őstag
Üdv! Akksi szempontjából melyik akkumulátorvédelem mód a legjobb hosszútávon? Alap, adaptív vagy maximális? Van értelme csak 80%-ig tölteni? Én éjjel sosem hagyom a töltőn, fürdés előtt feldugom, lefekvés előtt pedig leveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs