- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
direwolf
őstag
válasz mQWeXgsf #6248 üzenetére
Nem tudom mennyire vágod az angolt, de a linkelt "tesztből" a konklúzió:
"The charger passed the 2830 volt and 4242 volt test, this means it is it is fairly safe.
Conclusion
The charger has enough current for many application, but it do not use auto coding and has a lot of noise in the output.
I am not really happy about the distance between mains and low volt, it is on the low side, but not enough to be really dangerous."Neked ez azt jelenti, hogy ez unsafe?
(egyáltalán ki ez? random emberek tesztjeire hivatkozni, hááát...)[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Telepíthető-e már a Google camera az S21FE telefonokra vagy a Snapi 888 miatt továbbra is kizárva? Amennyiben telepíthető tudnátok-e adni egy linket ahonnan letölthető a telepítője? Köszönöm a válaszokat.
-
Deadpool73
csendes tag
Sziasztok!Ma ajánlottak egy s21 FE készüléket és gondolkodom,hogy cseréljem e az én Honor 90-es új telómat erre..Megéri szerintetek?
-
DarkByte
addikt
válasz direwolf #6252 üzenetére
Nem sok független töltő teszt oldal van, főleg nem kínai töltőkre. Ez az oldal nem a nagy minősítő szerveket helyettesíti. De az olyan dolgok közötti keresést segíti amelyek beltartalma amúgy teljesen lutri lenne amúgy. Csak mert ezek között is vannak jók, viszont marha időigényes lenne amúgy végigellenőrizni önmagad. Szerintem marha jó hogy van ez és egy látszólag tapasztalt ember minősíti sallangmentesen, rendes teszt műszerről jött adatokat közölve.
Én erről az oldalról pl. kerestem a filléres IoT dolgaimnak így kis olcsó USB töltőt ami semmi gyors töltést meg ilyet nem tud, mindössze 5V 500mA körül kellett valami, de ne melegedjen, túlterhelés és zárlat védett legyen. És találtam is ilyet. Majd 3-4 éve teszik 24/7 a dolgukat.
A másik ilyenem egy Blitzwolf gyorstöltő. Konkrétan az S21-emet sokszor azzal töltöm, teljesen rendben van.
Mint mindent, ezt is ésszel kell tudni alkalmazni.
[ Szerkesztve ]
-
gyga
senior tag
Új rendszer új probléma. Munkám során sokat utazok külföldre és a telót használom hotspotnak. Mostanában viszont olyan gond jött elő, hogy ha országot váltok akkor a hotspotot ki kapcsolja. menetközben kell bekapcsolni. Valaki tudna vmi tippet adni mit lehet tenni ellene?
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
őstag
válasz Deadpool73 #6258 üzenetére
Két kérdés
Mi a problémád a Honorral?
Mi az amivel többet remélsz az S21FE-től? -
Deadpool73
csendes tag
Az egyik fő ok,hogy szeretném lecserélni az,hogy nem vízálló..De az üveg sem a legerősebb,illetve a stereo hangszóró hiánya,a menü.. Valahogy nem tudom megszokni.. Vagy csak béna vagyok hozzá.. Eddig egy Samsung A 12-es telom volt azt használtam amíg össze nem tört így szolgáltatónal hoztam el ezt a Honor 90-et..Nagyon dicsérték az aksija miatt és a hardver miatt de valahogy idegennek érzem így egy hónap után is.. Az S21FE-rol itt utána olvasgattam van ismerős akinek az van egy másiknak S21 Ultra azok valahogy megnyerobbek.. De lehet csak a megszokás miatt..
-
rigoberto
őstag
válasz Deadpool73 #6271 üzenetére
Én személy szerint ajánlom az S21Fe t.
Furcsa ezt leirni, mert előtte szinte csak Xiaomim volt, erős brand fan érzéssel párosulva.A nálam lévő model viszont jól szuperál.
Gyors, eleve a snap 888 szerintem egy igen jó soc, de úgy amúgy is egyben van. Kompakt, kellemes készülék.Az aksijával kapcsolatban többen vannak azok, akik szerint nem jó, az enyém pl. vígan kibir egy napot, pedig nem lazsál napközben.
Szóval én még arra sem panaszkodhatok. -
iamgroot
csendes tag
Sziasztok!
Messenger alkalmazás esetében még android 14-en sem működik a világító szélek funkció?
Férjemnek A41 van, amin android 12 fut, neki tökéletesen működik ez a funkció.
Az enyém egy S21fe, de ha megszakadok sem sikerül beállítanom.
Amikor megérkezett az új android és feltelepítettem, az első pár értesítésnél még világított a széle, aztán megint abbamaradt, mint mindig.
Másnak is van ilyen problémája?
Vagy ez messenger betegség és törődjek bele?
Köszi előre is a válaszokat! -
csonkadavid
tag
válasz Deadpool73 #6258 üzenetére
Meg ne őrülj.
Feleségemnek Honor 90 van, nekem az Fe.
Proci kb egyforma a kijelző viszont messze körbefutja a Samsungot, és az akkuidő is. -
Deadpool73
csendes tag
válasz rigoberto #6278 üzenetére
Köszönöm a lelkesítést!Alszom még rá párat mert ma derült ki,hogy szinte sehol nem veszik meg a telomat még ráfizetéssel sem,ugy hogy egy hónapos..Egyszerűen nem kell egy üzletnek sem ahol becserélnek vagy szervizelnek telefonokat..Nem tudom mi okból..Ha el is tudnám adni akkor csak netes körökben(Jófogás,vatera stb)
-
Deadpool73
csendes tag
válasz csonkadavid #6282 üzenetére
Nem fogok! Akkor vagy megszokom vagy küzdök vele,hogy eltudjam adni illetve cserélni..épp most írtam az imént egy tagnak,hogy itt ahol élek egy üzlet sem veszi meg a telefonomat még ráfizetéssel sem..nem kell senkinek egy hónaposan tökéletes állapotban..Örülök,hogy neked van viszonyítási alapod és látod nap mint nap,tapasztalod mennyivel jobb vagy nem jobb a Honor a Samsungtól..Köszönöm!
-
bollokcs80
Korrektor
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok. A telefonban a FŐPANEL, az az alaplap?
-
hematoma1
aktív tag
válasz SztiviVander #6287 üzenetére
Köszi.
-
direwolf
őstag
Nem kerestem eddig manuálisan, de most feldobta nekem is a One UI 6 frissítést. Ahogy olvasom a kommenteket, nem sok értelmét látom. Vagy van valami nyomós érv mellette?
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
rigoberto
őstag
One ui 5-ben volt "képjavítás" funkció a galériában, 6-osban nem találom.
Van aki használta ezt? Kivették vajon ezt az új verzióban? -
őstag
válasz rigoberto #6295 üzenetére
Ránéztem erre a csodálatos funkcióra. A telefon által már alapból túlszaturált fotót szaturálja még irreálisabbá. Bár ez S23-mal készült, de a feleségem S21 FE-je dettó ugyanez. Ő imádja, hogy milyen szép képeket csinál, engem viszont zavar, hogy a tényleges látványból feltupírozott színorgiát csinál
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Egyébként ez egy kép, csak középen van elválasztva és így egy képen látod milyen az eredeti és milyen a színes-szagos tuningolt instakompatibilis álomvilággá varázsolt verzió.
(az elvetemültebbek még húzogathatják is jobbra-balra az elválasztó vonalat, szerintem azt nevezik instarejszolásnak )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest