- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Hmmm....ez érdekes, mert nekem a S10+ is ilyen, de sosem tudtam, hogy ezt így hívják és ennyire ismert gond. Nekem a WAZE egyik ikonja égett be a képernyő jobb alsó részébe. Mutattam Samsung Store-ban, de ott "nem látták" a kollégák.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
csonkadavid
tag
Nem nyert! Ettől nem javult meg...
-
-
Vitaqo
senior tag
válasz csonkadavid #6409 üzenetére
Hivatalosan csak biztonsági update. Mondjuk az S9-en ez ca. 150Mb szokott lenni, durva, hogy közel 310Mb.
-
őstag
Elérhető már a 2024. Januári biztonsági frissítés, illetve aki Resetelte a telefonját és a júliusi google play frissítésen rahadt, manuálisan rákeresve már leszedi és telepíti a novemberit (65mb).
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Winnie The P
őstag
válasz Energie X #6412 üzenetére
Hali!
Honnan és hogy lehet frissíteni a playt?
Update: megvan, azt írja a legfrissebb van.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
kress
aktív tag
válasz Winnie The P #6413 üzenetére
hogy másnak is meglegyen: settings > about phone > software information > google play system update
nálam 2x is frissített, mindegyik után restart is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok most szeretnék vásárolni egy s21 fe készüléket mi a véleményetek akku stb?
-
RockCNC
senior tag
válasz Rigormortiis #6417 üzenetére
Mint az összes Samunak!
-
RockCNC
senior tag
-
RockCNC
senior tag
válasz Rigormortiis #6421 üzenetére
S23 nekem kicsi, az aksit meg pont lesz@rom
kb. 25 éve samum van, megtanultam vele élni[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
RockCNC
senior tag
válasz proradeon #6423 üzenetére
Nem izgat az akku, 2 éve használom a 21 FE-t, szerintem Nyilaskának akartál írni...
Ahogy írtam, hogy a samu fanoknak ezzel kell, hogy éljenek.
Valamit valamiért
Amúgy az Android 14 a fényképezésen rontott (lefagy, meg belassul a portré sem valahogy a régi)
Az aksi meg ugyanolyan sz@r.[ Szerkesztve ]
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz #59149316 #6416 üzenetére
Nálam tökéletes a telefon kivéve egy dolgot. Sajnos videó felvételre alkalmatlan, mert mikroakadások vannak végig még FullHD-nál is. Egy 8 évvel ezelőtti iphone 7-el videózok, az nem akad...
Nézd a hölgyet aki elsétál a kamera előtt, végig ez van bármit csinálok (minden frissítéssel, teló repülő módban, minden más bezárva, teló újraindítva, kamera app akku és ram korlátozások kikapcsolva stb. stb.), külföldi fórumokon is megerősítve:
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
One UI 6.1 hírek: [link]
Kíváncsi vagyok, ezekből mit kap meg a miénk és mennyire lesz használható.B.Cs.
-
bazsimano
őstag
Sziasztok!
Feleségemnek nézek telót, és vacillálok az s21fe es pixel 7 között ...ami fontos lenne a camera, akku és ugye a méret; ezért is ennél a kettőnél maradtam...
nem tudom, hoyg valakinek volt-e már tapasztalata pixel 7el...per pillanat 200e felett van s21fe ha jol láttam néhol 170ért kapható...kérdés, hogy inkább 30 ezer sporolással s21fe?
nem tudom mennyire on a kérdésem uh inkább offba teszem -
bazsimano
őstag
válasz bollokcs80 #6434 üzenetére
köszi a tippet ! hát akkor lehet még titkolom a vásárlást
bár most berendeltem egy pixel 7et 188ert az aquaban...meglatjuk, hogy teljesitik-e mert már egyszer eljátszották, hogy törölték a rendelést... -
bazsimano
őstag
amúgy nézem, hogy már ebben a telóban sincsen mem kártya slot, miért ez a trend ? s23ba sincsen, pixelbe sincsen...
-
Degeczi
nagyúr
-
Dr.NX
addikt
válasz bollokcs80 #6438 üzenetére
A filmek és képek nagyon jól elférnének a lassú memóriakártyán is.
Az igazi ok az lehet, mint az Apple-nél, hogy szépen lehet upsellingelni a +128GB tárhelyet 200 dollárért.Elfogadom a sütiket.
-
Tulku
veterán
Sziasztok, van-e lehetőség arra, hogy a telefon ne fogadjon privát szám (nem megjelenített szám) hívásokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs