- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
válasz geckowize #8248 üzenetére
Én is vettem fillérekért átalakítót, de mondjuk most már minden eszközben az USB-C-t preferálom, a céges laptopot is lehet tölteni C-ről, szóval már a micro a ritkább. Egyébként apámnak hirtelen az Intersparban tudtunk 1,5méteres egész jó kábelt venni 1200 vagy 1500Ft-ért.
-
cinemazealot
addikt
válasz geckowize #8248 üzenetére
Én még bőven az S10e-re váltásom előtt (amikor még csak asszonykám költözött át egy A51-re) vettem egy csomag Micro USB-Type C átalakítót. Ma pedig a régi töltőkábeleimet használom, mindegyiknek a végén egy-egy ilyen fehér kis vacakkal:
Ez 2020 februárjában még kb. egy ezresért jött eBay-ről, így komolyabb költekezés nélkül megúsztam a dolgot. Fontos, hogy ez általános esetben nem teljes értékű átalakító, csak a töltéshez szükséges ereket viszi át. Adatkábelt viszont nagyon ritkán használok, arra van egy a telefonhoz kapott Type-C kábelem. A lakásban található többi ilyen kábel tuti asszonyé.
[ Szerkesztve ]
-
válasz geckowize #8262 üzenetére
Már rég nincs olyan, hogy plusz garancia. A mobil árától függően kapsz 2 vagy 3 év garanciát, automatikusan. Nem is lehet már regisztrálni a telefonokat. De ez attól is függ, hogy hol és mennyiért vetted, meg milyen régiós a mobil. Mert ha pl nem magyarországi, akkor a Samsung nem ad garanciát (mert nem hivatalos import), hanem az eladó üzletnek kell biztosítania.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz geckowize #8267 üzenetére
A XEH magyar (gondolom magyar SIM-et használsz), a másik meg az osztrák. Erre valszeg nincs itthon garancia, vagyis vissza kell küldenek a boltnak garanciáztatni, ha problémád lesz vele. De ha biztosra akarsz menni, írj a Samsungnak.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
cinemazealot
addikt
válasz geckowize #8307 üzenetére
Akkor nagyon szerencsétlen eresztést fogtál ki, mert én a noname csomagomnak már mind az 5 darabját próbáltam és egyikre sem panaszkodott a telefonom.
-
sfefe
addikt
-
geckowize
őstag
válasz geckowize #8364 üzenetére
Most megint egy nagyszeru "ujdonsag" utotte fel a fejet a messengerben.....
Bizonyos helyeken eltunteti a virtualis also gombsort....
Mint amikor pl megnyitunk egy kepet messengerben, nyomnam a vissza gombot, de nincs ott a virtualis gombsor (alkalmazasvalaszto, home, vissza), igy helyette HALISTENNEK az "Add to story" gomb van ugyanott, gratulalok, az aztan k*rvara kell!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Formula-1
- EAFC 25
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest