- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Milyen üvegfóliát és milyen tokot ajánlotok a telóra? Van esetleg ajánlott átlátszó tok?
-
geckowize
őstag
Szia,
Én is S7-ről szeretnék váltani és én is árukeresőn nézegettem, nem sok bolt kínálja, viszont erre én sem gondoltam, hogy nullára merülhetett az akksijuk 3 év alatt.
Mi lett végül, vettél valamelyik bolttól?
Árukeresőn nem, de árgépen még van az XXL GSM-nél is, viszont arról is elég horribilis 1 csillagos vélemények vannak, mint ahogy az árukeresősökről is...
Várjam meg inkább, hogy lesz-e S23e? Ha elvileg (google) nem volt sikeres az S10e akkor miért indítják újra a compact flagship kategóriát, az iPhone miniken látják, hogy ja mégis sikeres lehet? Egyébként eléggé meglepett, hogy nem volt sikeres, de amikor megjelenés után fél évvel néztem akkor Telenornál kb mindig hiány volt belőle...
canniball: Te melyik boltból vetted? Mi a kondíciója az akksidnak?
A válaszokat előre is köszi!
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
S7-ről váltok S10e-re és emiatt az összes microUSB kábelem használhatatlan lesz, kell USB-C-s kábel, 2 db töltőfejhez, valamint 1 db külső akksihoz. Milyet ajánlotok? -
geckowize
őstag
Ah igaz, köszi, hogy szóltál
Ilyen Gembird-öt rendeltem, az azért nem noname, nem?
Csak töltésre lesznek használva, adatátvitelre majd a gyári kábelét fogom használni.[ Szerkesztve ]
-
geckowize
őstag
válasz trebrona #8259 üzenetére
Köszi mindenkinek az ajánlásokat!
Furcsállva vettem észre, hogy ennek a topic-nak nincs téma-összefoglalója hasznos linkekkel, tippekkel, trükkökkel, emiatt kérdezném, hogy van-e valami must have dolog (vagy absolutely do not do), ami eszetekbe jut olyan kontextben, hogy én már ~6 éve S7-et használtam és ahhoz szoktam? Az S7 topicban elég sokan írták, hogy S10e-re váltottak.
Gondolom ha újonnan vettem, akkor esélyes, hogy még Android 9.0 lesz rajta, de látom gsmarenán, hogy az S10e már Android 12-re upgradelhető, ezért gondolom mielőtt elkezdem belakni, fel kéne frissíteni rá, ugye?
Akksival kell csinálni bármi különleges eljárást pl 12 órán át kikapcsolva töltés?
A válaszokat előre is köszi!
-
geckowize
őstag
Bocsi, nem neked akartam, hanem újként.
#8263 ollie: Én tudtam regisztrálni. Egy magyar webshopból vettem, osztrákra volt állítva a nyelv első bootkor, úgyhogy gondolom ez már jelentheti, hogy nem magyarországi. Az üzlet egyébként biztosított 2 év garit, de akkor ezek szerint garanciális ügyintézéssel csak hozzájuk fordulhatok, mert nem Samsung gyári gari?
-
geckowize
őstag
Service provider software version:
SAOMC_SM-G970F_OXM_XEH_12_0006
XEH/XEH,ATO/E34Ebből az ATO a CSC (?) és egy google találat azt mondja az az Open Austria. Jól vettem ki?
[ Szerkesztve ]
-
geckowize
őstag
Engem is felb*szott ez a hülyeség, komolyan mondom, hogy egyre szarabb ez az app már 5 éve folyamatosan Felesleges hülye feature-öket erőltetnek bele, ahelyett, hogy javítanák a stabilitási hibákat és intuitívvá tennék a UI-t, vagy megcsinálnák, hogy megosztásnál ne a legfrissebben üzenetváltott 2 kontaktot sorolja keresés nélkül...
Ha rámész a nagyító ikonra, akkor utána lehetett választani az emojik közül... Most ahogy meg akartam nézni tényleg így van-e, már visszaállt a régire, lehet, hogy nagyobb hangja volt ennek a változtatásnak és visszacsinálták?
Más kérdés:
Hol lehet azt kikapcsolni, hogy amikor jön SMS, akkor ne jelenjen meg ilyen "chat-fej" overlap buborék? Rohadt idegesítő, mert alig tudom behúzni azt a kört alulra, ha be akarom zárni... -
geckowize
őstag
Messengerben ki van kapcsolva a chat-fej, én a gyári SMS alkalmazásra gondolok. Amint jön sms-em (pl bank értesít egyenlegről), megjelenik egy kör overlappelve és le kell húzni az alján megjelenő kör x-be, ez zavar.
A messenger kereső ikonról volt szó eddig egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
geckowize
őstag
válasz geckowize #8364 üzenetére
Most megint egy nagyszeru "ujdonsag" utotte fel a fejet a messengerben.....
Bizonyos helyeken eltunteti a virtualis also gombsort....
Mint amikor pl megnyitunk egy kepet messengerben, nyomnam a vissza gombot, de nincs ott a virtualis gombsor (alkalmazasvalaszto, home, vissza), igy helyette HALISTENNEK az "Add to story" gomb van ugyanott, gratulalok, az aztan k*rvara kell!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest