- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
Grawens
senior tag
válasz #97246720 #17880 üzenetére
Nálam kb. 5 napot (tegnapig) ment a POF2 úgy, hogy nem tiszta telepítéssel, hanem BOC5-re Odin3-al csak ráfrissítettem. De elkezdte azt, hogy minden egyes bekapcsoláskor percekig csak alkalmazások frissítése üzenet volt mire elindult a rendszer. Gyári visszaállítás + wipe után baromira akadozott az első indítás bevezető is, így Odin3-al csináltam egy fullwipe-os tiszta telepítést, de így is akadozott a bevezető kövben, utána meg nem tudta frissíteni a samsung appet, így toltam is vissza a BTU-s BOC5-öt, ami hibátlanul megy.
-
félisten
-
legenda
válasz #97246720 #18127 üzenetére
akkor tudnám elfogadni a szoftveres problémát, ha nem csak a felhasználók töredékénél jelentkezne a hiba azonos firmware verzióval, szolgáltatónál és adott helyen, hanem mindenkinél.
ahogy már sokszor leírtam, nekem t-s firmware verzióval sincs gondom, több olyan helyen sem, ahol valakinek problémája akad(t), ezt szívesen megmutatom igény esetén a helyszínen is.
a térerő javulását a pálcikák száma, vagy konkrét mért értékek alapján tapasztaltad?iendre; a külsős alkalmazásokat (index és waze) passzolom, nem használom az említetteket, így azokkal nincs tapasztalatom, viszont telekom lte/4g és 3g hálón viszonylag gyakran szoktam azon a környéken is netezni - utoljára bő egy hete - és nem volt gond soha.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz #97246720 #18144 üzenetére
akkor gondom nem mért értékek alapján, mert kíváncsi lettem volna az értékekre, ha igen.
az a biztos, mert azt már megtapasztaltam, hogy a pálcikás kijelzés nem mérvadó, úgy is változik bizonyos firmware verziók esetén, hogy a hozzá tartozó érték azt nem támasztja alá, csak kicsivel másként állították be a kijelzést, mint más verzióknál.csabikaa89; a gyári fényképező alkalmzás mindig/folyamatosan maximum fényerőn tekeri a kijelzőt, ha ezt is figyelembe vesszük, akkor nem olyan sok az.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
coupegsi
csendes tag
válasz #97246720 #18173 üzenetére
Én is kipróbaltam anno,mikor itt a pontversenyek mentek... memóriakártya nélkül lenyegesen több pontot adott antutu....de érezhető is a gyorsulás, ha nincs benne a memóriakártya.32gb samsung kártya van a telefonban.
Érdekes az LTE probléma. Én tényleg járom a világot,külföldön belföldön. De a hálózattal sose volt gondom eddig sehol... sőt azt kell hogy mondjam a céges vodafone több helyen elvérzik,mint a saját tmobilos note4.
Már több mint egy hónapja nem kellett újra raknom a rendszert,ha nem erőltetem a sygicot,és bele törődök abba hogy néha belassul a rendszer akkor elmondhatom hogy kompromisszumok árán, de elég jó telefon a note4[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
válasz #97246720 #18199 üzenetére
Itt valami gebasz van, az tuti... Mi köze az Antutunak az SD karihoz?
De amúgy a játékok SD-re másolására visszatérve, azt se feledjük, hogy a microSD tempója össze se hasonlítható a beépített flash memóriával... Bár szerintem ez is csak a betöltéseknél érzékelhető, az fps-hez semmi köze nem lehet(ne)...
-
zack
nagyúr
válasz #97246720 #18248 üzenetére
Ha a bootloader elszáll kétlem. Biztos van olyan kütyü, amivel olvasni tudják, de miért tennék, ha a telefon még a töltést sem veszi. Úgyis cseréli a telefont a házhoz jövő szervizes, utána pedig hogy mire néznek rá, az már nem érdekel.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest