- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próféta
tag
Houston van egy kis probléma!
A telefon állandóan újraindul. Legkésőbb, ha eljut a bejelentkező képernyőre, de általában a Note 4 felirat után már nem jön a Telekom logo, hanem rezgés és megint note 4 felirat. FR megvolt de nem segített. Recovery módban először frissítés telepítése, majd felkiáltójel és Nincs parancs felirat. Utána jön csak be a recovery menü.
Valami ötlet, hogy mit csináljak? Nekem eddig mindenre elég volt az FR, úgyhogy nincs mással tapasztalatom.
A teló hivatalosan 3 éves, de tavaly tavasszal volt gariban alaplapcsere. Szóval csak az akksi, a hátlap és a ceruza három éves igazából. Ja, és F-es.
Csak gyári rommal használtam.Előre is köszi az ötleteket.
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
v3.0eX UPDATE CHANGELOG!:
Added New SysmteUI Interface like Nougat: [COMPLETED AT 100%]
Real Color Scheme from Nougat
Red Bar Alert in Bright Bar
Notifications with Nougat Style
6 Toogles in a Row
Removed "Auto" Text in Bright Bar by DefaultNew Settings Interface in "About Phone" [Multilanguage!]
Changelog Section Added in Settings "About Phone"
[*]New Logo and Developer Info addedNew Rebuilted Aroma [New Options & Fixed Colours]:
You can choose between Magisk/Super SU
You can select between Ram ROM RC6 Kernel/Flashpoint v2 for F Variant
You can select the Wipes you want to do
You can switch between N4 Camera/N7 Camera
You can choose between DolbyAtmos/Viper4Android
You can select between IOS Emojis or S8 Oreo Beta ones
Multi CSC!Updated New Control Interface
Added New S8 Oreo Nougat Fonts Visual Scheme!
Added some translations tp Power Menu and some New Icons! [Screenshot + Screen Record]
Rebalanced UI and RAM again to get more stabily than before
Added Ultra Saving Data
Updated and Ported Samsung Music App latest Update with Rounded Edge Light and new stuff
Added My Files App with Nougat Style
Updated GApps [Google App+ Google Play + Gms]
Updated Gallery App to v5.4.01.4
Samsung Internet updated to v7.0.00.21
Galaxy Apps updated to v4.2.15.1
Share Link updated to v4.0.07.0
Proper S8 Wallpaper in Lockscreen/Homescreen
TouchwizHome Ported and Updated to v6.1.82.27[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Próféta
tag
válasz Próféta #39103 üzenetére
Megtaláltam king.mp hozzászólását tök ugyanolyan problémával, mint az enyém:[link]
Úgy látszik a megoldás is ugyanaz. Akksit cseréltem és épp most állítja vissza az alkalmazásaimat. Remélem legalább másfél évig megint nem lesz semmi probléma.(#39105) IamSociopath
Remélem az enyém még sokáig bírja. Egyébként tök jó a Note 4 3 év használat után is. Remélem még jó ideig nem kell cserélnem.[ Szerkesztve ]
-
IamSociopath
aktív tag
válasz Próféta #39106 üzenetére
Örülök, hogy megoldódni látszik. Az enyém most kapott új alaplapot, de még járkálnom kell vele egy kört, mert bénák voltak a szervizben. Feljött a kijelző ragasztása. Én is veszek bele egy gyári akkut és használom amíg végleg ki nem leheli a lelkét. Akkor jöhet egy note 8, remélhetőleg már 150 körül.
-
Massmurderer
őstag
válasz IamSociopath #39105 üzenetére
Nekem márciusba lett 2 éves,f-es és semmi baja.
-
Diokhan
addikt
Sziasztok. Kamera használata közben másodszor indult újra a telefon, egyszer 35 százalékkal másodszor több, mint 40 százalék akkuval. Mi lehet a gond? Kuka az akku?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz Soybex #39110 üzenetére
Nincs új app, egy launchert próbáltam ki, a computer launchert, de már az sincs fent. Nekem úgy tűnik, mintha hirtelen lemerülne... Mert utána eljut a villogó samsung logóig, és kikapcsol, töltőre kell tenni. De amikor viszont fel teszem töltőre, akkor pedig ugyanazt a százalékot mutatja, amivel kikapcsolt.
Játékot is csak kettőt játszok inkább a lányom miatt, a HayDay és a Home scapes. Más játék nincs rajta. Van egy rajz app, az Autodesk Scathbook, CPU-Z, myscript calculator, drivetribe, facebook, viber, messenger, insta, twitter, index, jófogás, iTranslate, topjoy kupak a lányom miatt, Miskolc menetrend, névnap, RTL24, Skype, speedtest, swiftkey, XDA, TV24, és az office androidos verziója, Semmi olyan, ami ilyen szinten bele szólna a kamera működésébe. Vagy lehet, hogy tévedek.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Diokhan #39109 üzenetére
Ezeket nekem eljatszotta barmilyen programmal. Elofordult az is he levettem toltorol es kb 2 percig birta es 97%rol lelotte magat. Utanna 5 perc toltessel jo volt kb 30%ig. Egyre roszabb lett majd uj akksival teljesen eltunt par hete. Siman vegignetezem az egesz 12oras muszakot mig maskor volt h 2x tolteni kellett
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
IamSociopath
aktív tag
válasz Massmurderer #39108 üzenetére
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy nekem akkor mokkant meg amikor kivettem az SD kártyát és elkezdtem a belső tárba fényképezni + oda dolgozott minden program. Azt hiszem a redditen olvastam, hogy megviseli a sok írás a belső tárat.
-
Diokhan
addikt
válasz IamSociopath #39114 üzenetére
Mit jelent egész pontosan, hogy megmokkant?
(#39113) BÁ Nutrition: Akkor egy új akku mindenképp jó ötelt. Már csak találni kellene...
(#39112) Soybex: Nem tudom mire gondolsz wipe cache-nél, kamera, vagyis fényképező app menüjében nincs ilyen opció, csak kényszerleállítás.
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz Diokhan #39115 üzenetére
Gondolom, a belső memória olvashatalanná/írhatatlanná vált. Az én olvasatomban ez jött le.
Akku ügyében olvass vissza, van egy csomó link (Jobb fent a kereső).
Wipe cache a recoveryben van, a lapozó fájlok törlése gyakorlatilag.
Telepített, de eltávolított programok "szemete" (és a meglévőké is) oda gyűlik szépen.
Okozhat akadást, fagyást, azaz laggolást.
Rendszeres törlése eddig minden android verzión, és készüléken javulást, folyamatos jó állapotban tartást eredményezett nekem. De ezt úgy is tudod.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Diokhan
addikt
-
-
-
-
Diokhan
addikt
válasz IamSociopath #39119 üzenetére
Tehát ha jól értelmezem, akkor a C-s jelzésű note 4-ek más tipusú nand chipet kaptak, mint az F jelzésűek, és az F jelzésű hajlamos tönkre menni... Akkor igazából nem is a processzor a ludas...
-
amoledus
aktív tag
válasz Diokhan #39126 üzenetére
A proci a ludas , amik qualcomm snapdragon telefonok szeretik megadni magukat pl nezz be lg g3 g4 forumba sony z5-oket hozzak mostmar szep szamban javitani illetve kezdodnek htc m8 m9-ek
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
lajozs
aktív tag
Próbálkozott közületek valaki - sikerrel - minden vonalon működőképes, de repedt üvegű készülék javításával? Tudom, rizikós.
a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
apaszka
veterán
válasz lajozs #39128 üzenetére
Alattad levő hsz írás tulaja pl?[amoledus]
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
fityfiritty
csendes tag
Csak én nem kaptam augusztus óta biztonsági frissítést vagy én sem?
Létezik, hogy végleg elengedte a samu ezt a telefont?Az élet nem egyszerűsége miatt szép (N910C)
-
Soybex
őstag
válasz fityfiritty #39130 üzenetére
Te sem kaptál mert a telekom lassú.. De amúgy van már októberi biztonsági frissítés [link]
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
amoledus
aktív tag
-
TechRobot
aktív tag
Sziasztok. nem újra telepíthető a note4em firmware-je ill gyári vissza állítást sem tud csinálni ez az üzenet köszön vissza.
Hogyan lehet ezt megoldani?
Miután ki írja ezeket a hibákat egy ideig el sem lehet indítani a telót sokadik akksi ki akksi be és indításra indul el csak. De utána megint stabil ha nem akarok fw-hez nyúlni.
N910F
[ Szerkesztve ]
Dikk egy százas...
-
apaszka
veterán
[link]
Ez jöhetett volna régebben is!
De szép a jövő!Szerk:
(#39141) Valerian
F es volt gondolom.
És létezik szerintem a tervezett elavulás . Különben nem vennék meg az új termékeit a gyártónak pár év múlva.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
senior tag
Sziasztok. Van egy 2,5 éves C-s Note4-em. Gyári rom, gyári launcher, 0x0-s. Mostanában azt csinálja, hogy ha belépek egy alkalmazásba és amikor kilépek belőle, újratölti a launchert pedig van szabad ram bőven, 700-900mb. Addig 3-5 mp-ig csak az üres hátteret nézhetem. Túlélhető, de kezd már zavarni. Mit lehet tenni van valakinek ötlete? A gyári visszaállítást kihagynám, mert van pár olyan (banki) alkalmazás amit elég macerás újraregisztrálni. Köszönöm.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
Lufoo
csendes tag
Sziasztok
Ma reggel arra ébredtem hogy a telefon iszonyatosan lelassúlt, most meg a kijelző nem érzékeli a tapintást csak a ceruzát? Mi lehet a gond? Találkozott már valaki ilyen problémával?
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
-
TechRobot
aktív tag
válasz gyuri81 #39143 üzenetére
igen ezt a logikát én sem értem.
Ráadásul a note-okkal mindig csaka gondom volt.. pedig számomra a note " a telefon"első note 4em mikor megjelent kijelző ragasztási hibás volt, cserélték ez a note 4 se bírta azért sokáig de pont kivárta h lejárjon a garija és kuka..
note8-am már 1 hónaposan is megjárta a szervizt de itt már nem adtak újat szó nélkül, inkább barkácsolnak és postást küldenek érte...
régen háznál kiszállt a szervizes és ő intézte sokkal jobb volt úgy, megadta a törödnek veled érzést ha már ennyiért veszel mobilt.sajnos nem tudom milyen telót vegyek note8 után majd de kezd elmenni a kedvem a samsungtól...
[ Szerkesztve ]
Dikk egy százas...
-
amoledus
aktív tag
válasz ferenck #39144 üzenetére
Szia ! Ha reset nem jatszik akkor ezt erdemes megprobalni alkalmazaskezelo>rendszeralkalmazasok megjelenitese(jobb felso sarokban)>touchwizt kikeresed>tarhely>adatok torlese illetve egy masik ami segithet beallitasok>tarhely>gyorsitotar adatokra ramesz megkerdezi,hogy torli e mindet ott ok. A reset lenne a legjobb de hatha ennyi is eleg ,valoszinuleg osszeakad valamivel a touchwiz.
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest