- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pall.gergo
tag
Képzeljétek, hogy jártam. A Note 1x csak eldobta a sim kartyát. Na mondom valami kontakt hiba. Hát nem az, most nézegetem jobban a telot. Nem látja a rendeszer az IMEI számot What the hell ?? Ilyenkor mivan ? Gyári 6.0.1 nincs root.
Köszönök minden segítseget előre is.
-
Kleroo
veterán
Ifjak!
Note4-re van valami olyan rom mint sok régi másik samsungra? Mégpedig:
Full gyári, teljesen gyári alapokon nyugszik, csak ki van szedve az összes felesleges hülyeség, 1-2 dolog mókolva van benne, és az újabb készülékekeből is beraktak mindent amit lehet. De alapjaiban gyári, tehát minden speciális, n4 specifikus feature stabilan működik rajta. (Pl az összes speckó, komplex S-pen feature)Lejárt a gari és most már ugorhat a knox... amúgy hihetetlen ez a teló. Mai napig nem látom értelmét cserélni, és nincs is mire. Jól éreztem anno hogy ez már egy olyan szint amit nincs nagyon értelme cserélni. Kamerában is a mai napig élvonal. Csak sajnos a home button rosszalkodik, sokszor fura a nyomáspontja, hülyén kattog.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
zho-lee
addikt
válasz pall.gergo #37551 üzenetére
Imei/EFS mentésed van?
Csak úgy magától ment el, vagy csináltál vele valamit?
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Kleroo
veterán
Filóztam Note5-ön kizárólag azért, mert korosodik már a hardver(nehogy bekreppáljon), de röhejes az árkülönbség, miközben a Note5 pár aspektusból nézve még csak nem is jobb teló, visszalépés.
Kéne valahonnan 0km-es note4-et szerezni
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
amoledus
aktív tag
válasz pall.gergo #37551 üzenetére
Magatol nem szall el az imei szam , az a telefon egyszer mar volt mokolva...
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
nggabi
félisten
válasz pall.gergo #37554 üzenetére
Ha kör áthúzva van akkor elszállt a modem, alaplap csere.
"szenyor dzsíííí"
-
pall.gergo
tag
válasz amoledus #37557 üzenetére
Konx 1 az biztos. 1 évesen vettem. Fèl éve van meg. Az volt az első, hogy repartos gyári romot feltettem. Néha frissítettem mikor olyanom volt. A hiba meló közben jött valamikor, délelőtt még telefonáltam, egyszer csak észrevettem, hogy karika áthuzva van a térerő helyén. Ujraindítottam nem gyógyult meg. Kiessel leszedtem a legfrisseb romot és repartossal feltettem. Nem sokkal később vettem észre, hogy ismeretlent ír az IMEI re *#06# el meg nem ir semmit az IMEI nél.
-
amoledus
aktív tag
válasz pall.gergo #37559 üzenetére
Beigazolodott ,hogy volt belenyulva , dobozan/akku alatt levo imei szam egyezett a telefonba levovel ?
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
pall.gergo
tag
Alapsáv verzió: ismeretlen
IMEI és MIEISV is ismeretlen.Nyomtam factory resetet meg az eddig jól működö DQC1et feltettem. De semmi változás. :/
Pár tárcsázós parancsos mókolást találok neten.PL:
How To Fix Samsung Galaxy No Service
The way to fix a “No Service” issue on a Samsung Note 4 is to follow these steps:
Go to the Dial pad
Type in (*#*#4636#*#*) NOTE: No need to press the send button, it will automatically appear the Service mode
Enter Service mode
Select on “Device information” or “Phone information”
Select Run Ping test
Click on the Turn Radio Off button and then the Galaxy will restart
Select reboot -
gorillas
csendes tag
Sziasztok , segítsetek kérlek !
Stress CPU - testtel hány celsius fokos a procitok n910f tulajok ?
A történet,hogy a 8magos exynos n910c-m elcseréltem egy n910f-re ami 4magos snapdragon 805,viszont 83-84fokos a cpu-m forró a telefon nagyon , félek el fog romlani , de az eladó szerint ez ilyen melegedős ,szerintem meg nem , mert az én note 4-em 63-70ig ment fel ugyanezzel a stress cpu alkalmazással,a válaszokat előre is köszönöm !!!
-
pall.gergo
tag
válasz gorillas #37565 üzenetére
Az F az melegedősebb ( 28nm-es CPU a C verzió 20nm-es ) nekem C-m van az is melegszik rendesen, nem kell aggódni. CPU-z nekem is írt már 90 pár fokot geekbench közben, amíg 100fok alatt van semmi baja nem lehet. A nyári melegnek is biztos van hozzá köze. De felesleges a benchmarkolás, rendes körülmények közt sosem kell akkor számítás teljesítmény mint akkor. Na jó, ha megy 2 program osztottban, meg 5 program ablakban azért az megtekeri rendesen. De annak amúgy sincs értelme, max erődemonstráció, hogy a youtube akkor se akad be.
Miért cseréltél ? Dual sim ?
[ Szerkesztve ]
-
gorillas
csendes tag
Ha van valakinek 120másodperce annyi időt elég hagyni a stress cpu-t (playből pár megabyte) kérem tegye meg,nagyon sokat segítene
Időközben bújva a külföldi fórumokat az derült ki ,hogy a snapdragon processzorok tele vannak tervezési hibákkal/és melegszenek sonyk lg-k mind szériahibásak lettek ezekkel a processzorokkal...csak azt nem értem ,hogy a samsung mi a fa*****k tesz bele ilyen szart ,ha ottvan a saját gyártmányú exynos procija ami tapasztalat nem melegszik,és nem hal meg 1-2év alatt és mi a francnak kell 2fajta telefont csinálni.......
[ Szerkesztve ]
-
atomeec
senior tag
válasz gorillas #37569 üzenetére
Ne haragudj, de azért van telefonod, hogy ilyen tesztek fussanak rajta? Nem tudom, de már írták s többiek is, ez ilyen, melegszik. Enyém is forró tud lenni, elég hozzá egy Angry Birds 2 fél óra alatt ha nem tokban lenne, lehet el is dobnám... ettől függetlenül, nem fagy, nem indul újra, nem lép ki, atom stabil. Persze értem, hogy kb ugyanaz a telefonod volt és most "rosszabb" lett. Azt megkérdezhetem, miért cseréltél (lehet írtad, csak elsiklottam felette)? Így a végén pedig béke, nem tüzet szítok, csak próbálom leírni, hogy ez ilyen
-
Muerte68
addikt
válasz gorillas #37569 üzenetére
Esetleg előtte kelett vona olvasni a teszteket?
Amúgy minek ez a bechmark-ozás amikor a telefon stabil és simán fut?vagy állandóan full-on pörgeted?[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
gorillas
csendes tag
válasz atomeec #37570 üzenetére
Mint írtam , azért kell a teszt,hogy lássam másnak is ilyen forró vagy haldoklik a telóm , de látom senkinek nincs 120másodperce..........
Muerte: stabil de egyfolytában forró ami már egyáltalán nem normális szerintem , és kb 2napom van visszacserélni azért kéne egy jóindulatú valaki aki megnézi nekem,egy sörre/kávéra is meghívom csak valaki...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz gorillas #37572 üzenetére
Az enyém is Snapdragon. Forró, rendszeresen. Belassul, rendszeresen. Gyűlölöm szívből! Kényszerből van még meg, mert Note 7 kiesett, S8 nem játszik Note 8 érkezéséig. De úgy érzem, mire az kijön, úgy megútálom a samsungot, hogy veszek egy honor 9et Vagy egy one plus 5öt, és akkor még marad 150e ftom. Vagy veszek kettőt! Ami biztos, hogy a note4et baltával verem szét, amint megjön az új telefon, mert nem fogok senkivel kib@szni, hogy rásózzam ezt a haldokló processzoros rakat sz@rt, ami túlhordta a két éves életidejét, és már temetőben a helye! Szóval a helyedben visszaadnám a Snapdragon procos noteot és vennék bármi mást!
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
osztszoroz
aktív tag
Egy friss hír a tervezett elavulással kapcsolatban. (nem az indexről)
[ Szerkesztve ]
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
dancsuri
veterán
-
addikt
válasz dancsuri #37578 üzenetére
Az én processzorom a stressz teszt indítása előtt is 98% pörgött és 80 fokos volt. Stressz teszt alatt úgy belassult, hogy teljesen használhatatlanná vált. Múlt héten volt FR, Minden program újra telepítve. Nem hinném, hogy user error. Majdnem 3 éves a telefon. Csoda, hogy még működik. Kb két hónapja gyötrelem használni.
-
Massmurderer
őstag
válasz Memmaao #37580 üzenetére
Frissités után,vagy ha full rendszer viszaállitás volt szinte az összes alkalmázás fut.NFC,gps,érzékelök,lte,stb.LTE miatt pl hamar lemerül az akú.Ha nem használsz mobilnetet,akkor pl baromira felesleges,mint pl nálam.GPs,nfc kilöve mert nem használom telefonálásnál.smsnél.Szolgálttatós appok törölve mert mind ökörség és felesleges.Fényerö 3as szintre állitva,autó meg 5-ös szint felesleges.Mobilnet kilöve.Wifi se kell állandóan.Az okés hogy van 3GB ram úgye,amiböl a rendszer levesz jó 1-1.5GB-ot majdnem.S-pennél is ott az energiatakarékos mod.Nem kell érintésnél rezegnie,hanghatás se kell,mert tök felesleges.És igy sporoltam csomó ramot,energiát,és nem melegszik a teló.Ja,face alkalmazás ami pl baromira meriti a telot,és amitöl melegedik.Nekem pl fen t sincs,ha facera belépek ott a pc.Amúgy ha utánanézel,a face app a legnagyobb akuzabáló és ramzabáló program.
-
gorillas
csendes tag
válasz atomeec #37574 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a két tesztet,mivel tartozom? (ha valakinek van még kedve örömmel fogadom )
Válaszolva a miért cseréltem, mert az enyém (8magos)független volt DE fehér és azt nem szerettem, amire cseréltem(4magos) pedig t-mobil viszont fekete 2hó gari még! ,és pótolt is mellé kp-t . Az enyémen már lejárt a gari igaz nem forrósodott egyáltalán,max asphalt 8-al tudtam megizzasztani.
A sajátomhoz képest rosszabbnak érzem , persze mivel forró az esetek 80%-ban és egy kis progival azt is megnéztem,hogy ilyenkor igencsak visszaveszi az órajeleit 1,2-1,8ghz , ha ezt tudom inkább megtartom a saját Note 4-em azzal nem volt semmi problémám.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Massmurderer #37581 üzenetére
Na, amit leirtál energia sporoló lehetőségeket, az alapján a Te felhasználási feltételeidnek teljesen felesleges egy note4. Én majd három éve gyűröm. Kell a mobilnet a munkámhoz. Nem szeretek fényerővel vacakolni, automatán van. A kezdetektől van FB telepítve. Én nem megkötéseket akarok a telefonra, hanem ugyan azokkal a feltételekkel használni, mint majd 3 éve a vételkor. De nem tudom, mert azonos felhasználási szokások mellett a telefon jelenleg sem SOT-ban sem sebességben nem tudja azt, amit akkot! Mi ez, ha nem avultáltatás?!?!
-
addikt
válasz Massmurderer #37585 üzenetére
Ezt most egyáltalán nem értem, hogy mit akarsz ezzel mondani??? Nézd, hagyjuk! Nem érted a mondandóm lényegét. Szíved joga, ugorj bele egy 2.5 éves note4be. Én a megjelenésétől használom, tudom mit tudott és tapasztalom, hogy hova lassult ahhoz képest. Nem véletlen írom, hogy ha lesz új telefon, akkor ez megy a kukába, egy alapos kalapácsteszt után. Én nem akarlak Téged győzködni, vedd meg! Én csak leírtam, hogy mérges vagyok a Samsung szándékos avultáltatása miatt.
-
Massmurderer
őstag
válasz Memmaao #37584 üzenetére
Note1,note 2-t nyuztam,note 2 még meg is van.Mind a 2-vel elégedett voltam.3ast kihagytam mert jött a 4es.Én nem is azért vettem meg a 4est hogy maximálisan túlhajtsam.Nekem a munkahelyemen nem kell se net,se wifi,mert igazság szerint nem is lehetne használni telót ott.Csak a durván 12000 emberböl 90% orrba szájjba nyomja a facet,szünetbe mint a verebek a villanykábelen,ülnek és nyomkodják.Na ha ezt megszüntetnék,oda lenne a gyár.Nekem erre pl hogy munkahelyen nyomjam orrba szájba a facet,netezzek,nincs szükségem.
-
Massmurderer
őstag
válasz Memmaao #37586 üzenetére
Nem is kell gyözködni.És telot se azért veszek mert x-y-nak tetszik vagy jónak találja.Ha valamit megveszek,az saját döntésemböl,és nem azért mert Józsika azt mondta hogy jó és überf*sza
Ha olvasod a topicot,csak 1-2 ember van naki elégedetlen a note 4-el,és mint te is tudod egy fecske nem csinál nyarat
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Massmurderer #37587 üzenetére
Még mindig nem értem sem az előző pc-s példát, sem azt, hogy most leírod, hogy Te mire és hogy használod?? Azért, mert az enyémen van FB, nem azt jelenti, hogy éjjel- nappal azt nyomogatom. Amint írtam, én Mindenre ezt használom, legyen az munka, szórakozás, sport. Minden hw adottságát kihasználom, és tudom, hogy jelenleg már mit nem tud, amit eddig tudott.
-
Massmurderer
őstag
válasz Memmaao #37589 üzenetére
Pc-s részen azt,hogy irtad hogy lassú.Hát az hogy van rajtra kismillo app,nem jelenti azt hogy mindet használod és egyszerre.Gondolom te az s-penhez tartozó összes programot egyszerre használod,meg az nfc,gps,uv mérö,kamera,és egyebbet mindent egyszerre használsz nem???Egy túlhajtott készüléktöl miért várasz csodát???
-
addikt
válasz Massmurderer #37590 üzenetére
Már miért is használnék mindent egyszerre???? Én azt írtam, hogy amit a telefon hw szinten nyújt ( spen, LTE, BT, kamera, stb, )én azt mind kihasználom/ kihasználtam eddig is. Ebbe hogy tudtad beleérteni azt, hogy egyszerre használok 120 programot? Multitasking vagyok, de messze nem ennyire. Részemről ezt a meddő csevegést zárom azzal, hogy a mondandóm lényege továbbra is az, hogy a majd 3 évből kb 2 évig tökéletesen működő Note 4 jelenleg alapból is pörgeti a processzort, merül, melegszik, úgy ,hogy a felhasználás módjában változás nem történt, user error így kizárható, a telefon meg egyre szarabb!
-
ninjago
tag
Sziasztok!
3 hete vettem egy ilyen telefont. 2 napja kezdett olyat csinálni, hogy sötét képernyő egyszer csak magától, mintha le szeretném állítani bevillan, maj d újra sötét, ezt vagy 15 mp-ig csinálja. Kicsi szünet, aztán újra. Felváltva, mintha a középső gombot nyonám meg. Tudtok javasolni valamit?
Köszi
Bekapcsolt képernyőnél is csinálja[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Massmurderer #37596 üzenetére
Aha, tehát egy BT csatlakozás, barkácsolt wifi és egy képernyő kép miatt maxin pörög 4 mag és forró a telefon. OK. De figyelj, engem nem kell győzködni! Te meg már eldöntötted, hogy note4 lesz. Az enyém sz@r, ennyi, egyedi eset, nem csinálok nyarat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest