- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
passat77
tag
Megoldható-e függetlenítés nélkül, hogy más szolgáltató sim kártyáját elfogadja a n910f ? Gondolok itt valamilyen root app félé megoldásban. Köszönöm....
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Tegnap majdnem vettem egy S8+-ot.
Meg ma is.
Oké, ebben az is benne van, hogy 35 órát toltam egyben alvás nélkül és biztosan agyamra ment a nyár, de már nagyon váltottam volna.
Mate 9? S8+?
Aztán most fogom a Note 4-et és csak lesek mennyire egyben van és lassan három éves.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Massmurderer #37807 üzenetére
Két dologgal próbálkozok nagyon barátkozni, meg eggyel egy kicsit.
1. S-pen nélküli élet. Nos az van, hogy nap mint nap használom, meglehetősen aktívan és az utóbbi időben elkezdtem nagyon nézegetni, hogy milyen jó stylust tudnék venni, ha lemondanék a Note szériáról. Erős a kötődés az s-penhez, ha ki tudnám váltani vmi jó duallal(toll+stylus), akkor nem sokat hezitálnék.
2. Beépített aksi. Itt nincs sokat agyalni, egyre szűkül a lehetőségek köre, talán nincs is már flagship cserélhető aksival.
3. Lekerekített kijelző és üveboritás. Az utóbbi évek igen-igen komoly bullshitje, szerencsére még nem mindenkinél, de úgy néz ki a Samu megint vmi úttörőt csinált és a birka gyártók mennek utánuk, a tok és fólia gyártók legnagyobb örömére.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Massmurderer
őstag
válasz S e t h #37808 üzenetére
3. pont,hajlitot kijelzö.nézd meg kb mennyi a csere Tudod it taz oldalon hányan adják el repedt,törött üveggel,kijelzövel???Többe kerül a csere mint amit ér.Hiába mondod azt hogy vigyázol rá,bármikor leeshet,kicsuszhat a kezedböl azt akkor annyi.Most szerinted megéri ha veszel egy 150-180k telefont.lehet leesi ka kezedböl 3ik nap azt már fele annyit se ér mint mikor vetted.Most csak példa,ot ta samu s7.legolcsóbb helyen 54k a kijelzö,29k a hátlap.Megéri??Leesik a kezedböl.lehet fordul még egyett,kijelzö üveg,hátlap reped,ottvan 80k kivágva.Akksi is gáz ha nem lehet cserélni.Nálam note 5 is azért esik ki a vételböl mert úgye nuku bövithetöség és úgyanúgy üveg hátlap mint pl samu s7.Eleve nem is értem minek ilyen edzet üveg hátlap mikor vagyon a cseréje.Vagy hát ép erre megy ki a játék a samunál
[ Szerkesztve ]
-
amoledus
aktív tag
válasz S e t h #37806 üzenetére
A Note 4 nem engedi a lelked Egyebkent a huawei-t kihagynam a helyedben rengeteg hiba van bennuk akarhogy is hypeoljak egy tervezesi hibaktol hemzsego szep kulseju de semmikepp sem premium telefon ! Esetleg ha mas markat valasztasz mint Samsung akkor sem ez a nyero szerintem.Ott a p8-p9 ugy hullanak a wifi ic-k mint az eso napi 6-7ilyen megkereses jon csak hozzank,de mas szervizeket is zaklatnak ezzel egyfolytaban honorokkal szinten sok alaplapi gond van toltesvezerlok szinten hullanak kb. Iphone 6 szint...mi mar nem is vallaljuk ezek javitasat mert a huwei tulajok valamiert azt hiszik hogy 5000forintbol barmelyik hiba javithato mert huaweiuk van....
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
apaszka
veterán
válasz amoledus #37811 üzenetére
Ízlések.....
Én a samuról mondom, hogy direkt úgy van tervezve, hogy elromoljon.
A Nexus 6p is hüvely gyártotta.
Amit mondasz ,egy ilyen gondról nem hallunk az egész topikban.
Ha bele olvasol , látni fogod nem igen romlik el.
Sőt a gyorstöltő mit itt nem ajánlanak használni, ott nem okoz gondot, és idő előtti aksi meghibásodást!Persze olcsó típusai a gyártónak lehet, hogy vackok mint mondod! Biztos így van.
Azt elhiszem.
Régen volt ashend G3 a feleségemnek is. Igaz 5 napig, és az alatt 3 db-t cserélték az üzletben. Mind hibás volt, aztán lett belőle Samu.
Persze az is behalt de a garancia lejárta után egy hónappal!?....https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
amoledus
aktív tag
válasz apaszka #37812 üzenetére
#13098) ptgmaster válasza Bkrisz9 (#13079) üzenetére ÚjVálaszPrivát2017-07-26 08:45:09
ptgmaster
(lelkes újonc)
Nálam hívás közben is csinálta már. Egyszer csak megszakadt a beszélgetés, ránézek és csak a Huawei logót látom.
De ilyenkor nem kéri a PIN kódot csak a feloldót.
Akkor lehet, hogy tényleg szerviz lesz. Még bőven garis. Nyaralás után beviszem.Bkrisz9 válasza ptgmaster (#13077) üzenetére ÚjVálaszPrivát2017-07-25 17:09:52
Bkrisz9
(őstag)
Nalam is volt anno sorozatos ujraindulas. Alaplap hiba volt. Telefont csereltek garanciaban. Erdemes szervizbe vinni.Ezt a kettot az utolso elotti oldalon talaltam a P8 forumban csak ugy elso blikkre , nyilvan mindenki a sajatjat vedi,te hasznalsz egy telefont , egy szervizes meg lat 100x annyit es ugye szervizbe a hibasak kerulnek amibol lehet kovetkeztetni hogy melyik marka mennyire "romlando" foleg evekre lebontva , kulonbozo a velemenyunk de remelem ettol meg elferunk egymas mellett
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
ericdrawen74
senior tag
A gyàri romra root utàn fel lehet rakni custom kernelt?
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
dancsuri
veterán
válasz ericdrawen74 #37814 üzenetére
fel, de a Knox-nak már annyi
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
ericdrawen74
senior tag
válasz dancsuri #37815 üzenetére
Annak màr régen annyi
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Bocsánat a láma,a kérdésért,de elképzelhető hogy az N910F és N910C kijelzője ne passzoljon össze?
Mert pl az alaplap,töltés csatlakozó,kamerák,keret nem kompatibilis.
Kijelző csere előtt állok.Valaki tudja a tutit?Vagy alaki rakott már N910C-re F-es kijelzőt,vagy fordítva?
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
amoledus
aktív tag
válasz Árpi001 #37817 üzenetére
Szia szervizben dolgozom, picit visszaolvasva mar leirtam ,de leirom ide is N910F kijelzo hasznalhato N910C-be gond nelkul
Ui:keret csere nem kell(ertelmetlen) ha csak kijelzot cserelsz,bar a leszedesnel ovatosan mert 45.000 egy note 4 kijelzo,ami mai napig az egyik legszebb pl. 2evvel fiatalabb iphone 7-nel is jobb a kijelzoje
[ Szerkesztve ]
-
amoledus
aktív tag
válasz MikeWazowski #37821 üzenetére
+1
-
Massmurderer
őstag
válasz dancsuri #37815 üzenetére
Knox miatt szivtam is.Nem engedte leszedni az új frissitést root miatt.Visszatettem a 4 fájlosat,és vagy 6frissitést leszedet mire kiirta hogy nincs új frissités.Kiestz irta ki meg a smart wicht vagy mi a szöszt,de egyikel se engedte.Wifin lejött ami kellet.Akkuidö is jó lett,kellet pár nap mig beáll a rendszer az új rom után.
-
veterán
válasz Massmurderer #37823 üzenetére
Nincs beégve, illetve nem is túl régi a kijelzőm! Tedd pl egy s7 vagy s8 mellé!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Zsolto
őstag
Skacok, a Note 5-ből nagyon hiányolom a N4 Smart Alarm funkcióját, pontosabban az egyik Smart Alarm hangot. Próbálnám megkeresni, de nem tudom a nevét annak, amit használtam. Egy akusztikus gitár szól benne szép halkan -- nem nézné meg valaki a Note 4-ében, hogy mi lehet a neve? Nyomozgattam már, de nem találtam listát a N4 Smart Alarm hangjaról. Ha tudnám a nevét, talán le tudnám tölteni valahonnan.
Köszönöm!Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
amoledus
aktív tag
válasz Zsolto #37827 üzenetére
Peaceful Strum ?
A rustling in the trees ?[ Szerkesztve ]
-
-
amoledus
aktív tag
válasz Zsolto #37829 üzenetére
Meg 2tippem van(feltoltes nem igazan megy)
Angels feather
Gentle glide[ Szerkesztve ]
-
medosz11
tag
Sziasztok! Melyik az az alkalmazás, amelyik rákérdez, hgy valóban hívni akarom-e a kiválasztott számot?
-
Zsolto
őstag
Amoledus, Atomeec:
Az Angel's Feather volt az, nagyon köszi
Zedge-ről már le is rántottam.Piszok jó funkció, becsüljétek meg, amíg használhatjátok.
Beállítod, hogy az igazi ébresztés előtt hány perccel kezdjen rá egy ilyen egészen lágy nótára (mind nagyon kellemes), így nem kapsz infarktust, amikor megszólal a Smoke On The Water[ Szerkesztve ]
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
-
osztszoroz
aktív tag
válasz Massmurderer #37835 üzenetére
Személyeskedés és mások sértegetése helyett használhatnál inkább helyesírás - ellenőrzőt. Mindannyian jobban járnánk.
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
szente80
aktív tag
válasz osztszoroz #37837 üzenetére
Én is észre vettem hogy az S5-öm kijelzője fehérebb,de ha a háttérvilágítás csuszkát feltolom háromnegyedig note4 en akkor már beérik egymást
-
veterán
válasz osztszoroz #37837 üzenetére
Írástudatlanokkal valóban nem érdemes foglalkozni vagy a véleményére adni. ( a mondatalkotás vagy a helyesírás sok mindent elárul egy ember intelligencia szintjéről)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
medosz11
tag
Odinnal régebbi romot is lehet felrakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest