Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grabber

    addikt

    válasz apaszka #36424 üzenetére

    Kicsit kezd elegem lenni a Samsungból. Marha drága telefon lett,Iphone árakban van a S7 meg a note is. Nem olcsó. De az,hogy 2 éven belül behal a memória chip és főpanelt kell cserélni az nem biztató. Ez széria hibának tűnik. Vagy tervezett elavulás 2 év után dobt ki a telefont és vegyél másikat.
    Bazi nagy mázlim van,hogy nem mertem ROOT-olni. Mert akkor fizethetnék emiatt is.
    Note 7 baki meg hogy fordulhatott elő? Más gyártónál nem volt ekkora hiba,főleg nem csúcskészüléknél. Ha ez nem derűl ki a gyártás során a minőségellenőrzésnél akkor még is mit ellenőriznek? Semmit,mert a hülye így is úgy is megveszi és több rajta a haszon.
    Ez a merülés téma még is hogy? Valami eszi az akksit és nem tudok mit kezdeni vele. Van egy lenovo készülékem,egy olyan igénytelen telefonnal még nem találkoztam mióta okostelefonok vannak. 3900 mah akksi van benne,1 hétig elmegy töltés nélkül. Nem kell root meg stb. Nem is robban fel.
    Ok hogy szép kijelző meg jó kamera van a Samsungokban,de közben robbannak,megbízhatóság megkérdőjelezhető és a root-al is szívatnak.
    Ha visszakapom a Note 4-et,kihúzom vele ameddig bírom. Majd vagy veszek használtan egy Note 8-at vagy másik gyártó felè nézek. Mert azt érzem le akarnak húzni a Samsungnál és hülyére is vesznek,mert a szofrveres frissítés nem javít hanem ront a helyzeten.

    Ott van a One plus vagy Mate 9. Ja és a Huawei 3 hónap garaniáad ha betörnéd az elején a kijelzőt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák