Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Swor, box, inkább egybe írom.

    A Samu most is ott van az android élvonalában, igen komoly kompromisszum kellene ahhoz számomra is, hogy váltsak, kínai pl abszolút kizárva.
    Én ezt egy kísérletnek tartom részükről, viszont Európa részleges kizárást nem tudom logikus érvek mentén értelmezni.
    Mire engednék behozni addigra már féléves készülék lesz, mondhatni világszerte meglesznek a tapasztalatok és pláne nem fogja segíteni az elterjedését, hogy a Note 4-hez képest kimondottan kevés előrelépést tartalmaz.

    Azzal is egyetértek, hogy szinte már alig van innováció, ezért is cserélnek sokan kétévente telefont, egyszerűen nincs annyi plusz amiért érdemes lenne évente.
    Viszont a Note akkor is az üzleti vonal exkluzív terméke volt, most meg összemosták az S szériával.Amiről az elemzők is írtak, túlságosan fragmentált a Samu portfóliója, többet érne néhány készülékre koncentrálni, lásd Apple.
    Viszont innentől kezdve agyrém, hogy van egy bejáratott S és sikeres Note széria, miért éppen ezeket kellene egymásba gyúrni?Vagy ténylegesen annyira elakadt a fejlesztés, hogy nincs mást tenni mit egymáshoz közelíteni a két típust?
    Nem lett annyira sikeres az S6 mint várták, erre most kihoznak egy Note nagysága S6-ot, ezt baxxák oda Európának is, dögöljek meg ha értem.
    Én még inkább hittem volna abban, hogy az S6 edge+ lehetne iphone vetélytárs, a Note nem hiszem, ceruza ide vagy oda.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák