Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Rabidsnail #13161 üzenetére

    szia,

    van/lehet hozzá köze a knox számláló nem nullás állapotának, bizonyos esetekben nem megy az ota frissítés, ha módosított rendszert érzékel.

    Luck Dragon; szia, úgy érted, hogy folyamatosan a mobilinternetes hálózaton lóg és mellette használod különböző módokon, vagy konkrétan az érdekel, hogy kijelzős, folyamatos böngészéssel mennyit bír?
    bár egyikre sem lehet pontos választ adni, mert a használati mód függvénye, nem mindegy a fényerő és egyéb körülmények/beállítások, de a (leg)jobbak közé tartozik, itt tudod összehasonlítani más típusú készülékekkel úgy, hogy azonos módon voltak tesztelve; link (a felső sorban a tetszőleges kategóriára kattintva növekvő és csökkenő sorrendbe lehet állatíni minden oszlopot)
    viszonyítási alapnak tökéletes a kimutatás, mert ha megnézed a korábban általad használt készüléket, akkor amennyit nálad bírt, abból arányosan kiszámolhatod más telefonok nálad várható értékét is.
    nekem akár 2 nap készenlét melletti 8 óra kijelzős használatot is szokott hozni úgy, hogy folyamatosan 4g/lte hálón lóg és a kijelzős használat leginkább böngészésből áll.

    szakiszabi1; szia, innen; link vagy innen; link tudsz letölteni gyártói/szolgáltatós firmware verziókat, odin általi felhúzással csak a product code fog változni - ami később a t-s firmware visszahúzásával visszaállítható -, a knox nem ugrik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák