- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
válasz twollah1976 #31650 üzenetére
Ha az alleban dolgozó samsung hapsi/csaj elrintja, ingyen kapsz egy vadi zsír új n3at! Ugyan ez, ha kihívod a szervízest! Ingyen megcsinálják! utóbbi csak 2 aláírásodba kerűl. Ennyi!
Ha ezek után nem tudsz ennyit magadért megtenni, akkor kérlek, vess magadra.
[ Szerkesztve ]
-
twollah1976
őstag
válasz Tav-Csoves #31651 üzenetére
Nyugalom!
Túl van ragozva a téma és már kezd unalmassá lenni.Amint lesz időm nekifutok a dolognak.
A jegyzeteim, hogy és honnan tudom lementeni?
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
twollah1976
őstag
válasz twollah1976 #31652 üzenetére
Rájöttem!
Megtaláltam a jegyzetem és lementettem PDFbe.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
P3Dr0
senior tag
10000 - 20000 Ft kozott tudnatok ajanlani egy jo fejhallgatot a note3-hoz? Nem fullbedugos hanem a sima erdekelne.
Valaszokat elore is koszonom.
-
hnyagboy
tag
http://hardverapro.hu/apro/akg_y40_fekete-szurke_alig_hasznalt
Nagyon jól szól én is használok egy ilyet is.
http://hardverapro.hu/apro/uj_jbl_synchros_e30_fejhallgato_eladoDe már próbáltam ezt is ez is jól szól.
Most egy ilyet használok.
http://www.av-online.hu/fejhallgato/power-beats-sport-headphones-from-monster-sport-fulhallgato-teszt_341[ Szerkesztve ]
Samsung Note 20 Ultra 5G
-
Kiss67
senior tag
válasz Weeman1 #31648 üzenetére
Szia.
Úgy emlékszem neked van fenn Audax ROM-od.
Én is feltettem a v25.1-et.
Minden rendben lenne ha nem fagyna be az IGO képe ( a hang megy tovább ) majdnem minden alkalommal , mikor lerakom a telefont bluetooth-al a fülemen.
Eddig mindig ez volt ha lolipop volt fenn.
Ez nem képes a multitasking-ra????
Esetleg valaki tud valamilyen megoldást erre, vagy ez is a Lollinak tudható be , és tegyek fel valamilyen 4.4.2 alapú ROM-ot?
Jó lenne ha valaki mondana valami használható információt. Már nagyon elegem van ebből a lefagyásból.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Dodgedart
csendes tag
Hi!
Nekem is sikerült visszatenni kk-ot.
Knox 0x0 -
Kiss67
senior tag
válasz hunluigi #31660 üzenetére
Igen, lehet hogy jó, bár olvastam róla hogy nem ismeri a házszámokat.
Én megy szeretném oldani a problémát..
Nem lecserélni a programot.
Ettől még a lolli vacak marad ha az a ludas.
Közben teszteltem é s arra jöttem rá, hogy ha bejövő hívás van és azt teszem le , akkor fagy bele a kép.
Ha nincs nálam a bluetooth füles nem is lehet orvosolni a problémát , mert a telefon semmilyen gombra nem reagál, persze a háttérben igen , csak nem látsz semmi változást a képernyőn.[ Szerkesztve ]
Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
Használ itt valaki CM 12 cianogen mod?
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Előre is elnézést kérek a nem fórumtémába vágó hozzászólásomért, de remélem lesz köztetek olyan valaki, aki hozzá tud szólni a problémám megoldásához. A Note 3-somon van egy fehér színű bőrhatású (valószínűleg műbőr) ablakos tok, ami eszméletlen mértékben koszolódik! Egyébként eredeti Samsung termékről van szó - ez a reklám helye. Az lenne a kérdésem, hogy mivel tudnám visszanyerni az eredeti hófehér színét, milyen anyaggal és technikával tudom eltüntetni a koszt és a "féknyomokat" róla? Próbálkoztam szappanos vízzel, radírral, nyállal , de ezekkel nem jártam sikerrel. Már gondoltam rá, hogy veszek hozzá egy bebújtatós tokot is, hogy abban legyen hordva a táskában, ami által nem dörzsölődik, ütődik semminek, ami újra elszínezhetné. Előre is köszönöm a segítséget.
"És különben is: nem létezik akkora probléma, amekkora elől meg ne lehetne futamodni."
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Kiss67 #31662 üzenetére
A Cyanogen mod szerintem megér egy próbát, ugyanis azt a leglátványosabban [link]fejlesztik!
Én csinálnék egy teljes biztonsági mentést titanium backup pró-val, és átmennék cmre!DE
Egy olyan rendszerről beszélünk amit a közösségen tedztelnek ki! Tehát egy kísérlet része vagy. Enneknsok pozitív, de van negatív oldala is!
Pozitív, hogy ha valakinél hiba merűl fel, az könnyedén beküldheti a fejlesztőgárdának a hibát, és jó esélyel 1 hónapon belül javítják, de akár már a következő nightly-ban!
Hátránya épp ez, hogy a rom alapja változik folyamatosan!Ezért ha átállsz cm-re akkor először lakd be jól a telót. Titanium backup pro sok terhet le vesz a hátadról! És utána csinálj TWRP recovery-vel egy teljes biztonsági mentést! Azt a mentést mentsed le az sd kártyára (TWRP mappa legyen a kártya gyökérben, és azon túl minden legyen mentve) és ha az egyik nightly által behalna a rendszer, szitkozódás, és szomorúság helyett gyaluld le a telefont, és állítsd vissza a mentésed a recivery-vel, s várj egy másik nightly-re, és frissíts.
Ui: csipázom az aláírásod!
-
Emtra
tag
Idol 2s vagy a note 3 a gyorsabb?
-
-
kosturica
őstag
-
senior tag
elég jól tartja a mobil az árát
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
janaman01
addikt
válasz kosturica #31675 üzenetére
Ne hidd, volt már a kezemben egy pár kinai csoda...meg van is...meizu m1 note , jiayu s3, stb...de mindegyiknek van valami nyűgje, meg lesz is....a samaut meg csak használja a párom a kitkat el....a kinaiakat meg feszt heggeszteni kell.
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
dreizwanzig
tag
sziasztok!
Nem tudom, hogy a szerdai nagy esőnek van-e köze a dologhzo, v csak pont akkor jött ki a probléma.
Szóval a zsebemben volt a telefon és kicsit elázott a gyatyám, de cask addig volt a zsebemben, amíg a melóhelyről eljutottam a parkolóba. A kocsiban már kivettem a telefont. Na azóta az van, h hiába dugom be tölteni, nem tölt. Ha az USB kábelt bedugom, de úgy, h nincs a másik vége bedugva, akkor is egyből azt írja ki, h tölt a telefon, de nem tölt. Ha kikapcsolom és feldugom töltőre, akkor is mutatja, hogy tölt, de nem. Egy ideig még csak úgy magától kírta, hogy ő most dokkolón van, úh átváltott a dokkolási képernyőre, de ezt már nem csinálja. Szóval most nem tudom tölteni a telefonom, illetve nagyon nagyon ritkán tudom, néha valamiért tölti, de általában nem, hanem csak azt írja ki.
Találkoztatok már ilyen problémával?
Még garis a telóm és megpróbálnám gariban megcsináltatni, de vajon a garizáshoz kell a számla is, vagy csak a garipapír?
Mi a menete a garis javíttatásnak? Ezzel a problémával is ki tudom hívni a szervizest? -
hali13
tag
válasz dreizwanzig #31685 üzenetére
Bár nem vagyok nagy lumen a dologban, de vagy tényleg beázott, akkor a garid nagyjából semmit nem ér, mert a szervizben rögtön megmondják és ugrott, vagy pedig az alsó usb csati forrasztása ment el, azt szokták javitani.
Poco M4 Pro "Öregember nem gyorsvonat......"
-
veterán
válasz dreizwanzig #31685 üzenetére
Első évben elég a garanciapapír, második évben már kérik legtöbbször a számlát is.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Weeman1
veterán
-
allein
addikt
Üdvözlet mindenkinek. Telefon letöltötte a frissítést és szeretné feltelepíteni. Milyen vélemények vannak, jól értelmezem, hogy a telepítés után minden megváltozik? Arra gondolok, hogy ez egy újabb verzíó
-
dreizwanzig
tag
-
dreizwanzig
tag
válasz dreizwanzig #31691 üzenetére
ja, most látom, hogy azt írja, hogy nincs olyan készülékem, amihez helyszíni szolgáltatást igényelhetnék, de miért? Telenornál vásárolt készülékről van szó, amit regisztráltam a mysamsungon. Vagy a szolgáltatónál vásárolt készülékre nem érvényes ez?
-
Varszegig
veterán
válasz dreizwanzig #31691 üzenetére
A legalsót választod.
Ha már elmúlt 1 éves, és nem regisztráltad, akkor kb. b*hatod, mert a 2. éves gari feltétele a regisztráció.[ Szerkesztve ]
-
lasse001
senior tag
Sziasztok. Ma feltettem a NEE-N9005XXUGPOF3 finn romot (megfelelően átalakítva: CSC XEH) és az első teszt után minden jó. Előtte az orosz BOE9-es romot használtam a bluetooth-on kívül minden jó volt ennél a romnál már azt is javították. Aki szeretne tökéletes 5.0-ás romot tegye fel nyugodtan. Ja roottal és Knox 0x0.
-
handrash
őstag
válasz dreizwanzig #31694 üzenetére
Előző nap hívnak telefonon és egyeztetnek időpontot, kb. fél napos intervallumban.
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
muratomi1
senior tag
Sziasztok
Nem tudok belépni a Knox-ba valami egyéb dolog folyamán és már csak 10 lehetőségem van elcseszni a jelszót. Próbáltam a jelszó visszaállítást de nem jött email arra a címre pedig azon az email címen vagyok regisztrálva. Mi ilyenkor a teendő?take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest