- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegitaa
senior tag
Urak!
Lehet hogy paranoiás vagyok, de én csak márkaboltban, vagy szolgáltatótól merek telefont venni, csak az a baj, hogy ott drágább lesz...
Ugyanis: Kb. 1 éve vettem egy Nokia X7-et, egy sarki GSM boltban. Nem soká szoftvert frissítettem, mire a teló azonnal kínaivá változott, ahonnan a legjobb esetben is csak angolra lehetett állítani. Elvittem egy Nokia márkaszervízbe, ahol a száma alapján beazonosították, hogy bizony ez egy kínai piacra szánt termék, ezért ők ezt nem frissíthetik.
Azóta, ha a szoftverét frissíteni akarom, csak egy GSM boltban tehetem meg jópénzért, mivel ha itthon csinálom (mint ahogy természetesen kéne) kínai lesz...Szóval ha most veszek egy Note 2-őt valamelyik mezei mobil boltban, szerintetek járhatok vele is így?
-
k5.20
senior tag
Ma én voltam az utolsó előtti, úgy 19.30 magasságában. De állítólag még várt egy fanatikust.
És mivel itt néhány kemény kritika érte az eladót, akkor én most hadd védjem meg kicsit:
- Én tudtam vele normálisan beszélni.
- Nekem küldött sms-t, meg hívott is, amikor megjött a készülék, meg amikor oda is ért a boltba.
- Amikor jeleztem, hogy csak 19.00 után tudnék jönni a vasért, egyből azt mondta, hogy megvár.No ez az én tapasztalatom.
-
Remiel
őstag
Nincs mit...
Én is kimegyek érte, már csak amiatt is, hogy netto áron vegyem és a Vodafone is olyan jól tájékozott, hogy fingjuk nincs mikor lesz náluk, ha nem mondtak 4 dátumot, akkor egyet sem... bár az Asus padfone 2 kicsit elbizonytalanított, de szerintem kitartok, hacsak nem lesz ott az is és az összevetésnél nem győz meg
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Tippmix46
senior tag
ne haragudjatok már, de ti tényleg ennyire nem tudtok várni??? Pár hónap és 2/3ad áron lehet venni kártyafüggetlenül...vicc amit művelnek páran....hol lehet kapni jujj, nem hívnak stb....várni kell, ennyi.....persze egy év múlva majd a kutyának se kell, amikor lesz iPhone6 és Samsung Galaxy SIV és Note III...
Egyszerűen nem értem mi ez a hisztéria, mintha nem lehetne venni csak 2012. októberében....Én jövő ősszel veszek 100.000-ért majd magyar garival kártyafüggetlenül...
[ Szerkesztve ]
-
k5.20
senior tag
válasz Tippmix46 #757 üzenetére
Én nem haragszom.
Te azok közé tartozol, akik nem, vagy csak 1 év késéssel indulnak be egy készülékre.
Minden bizonnyal olcsóbban jutsz hozzá.
De vannak, vagyunk itt páran, akik meg akkor vagyunk rákattanva, amikor megjelenik.
Mi többet fizetünk, valóban.
Én nem látok ebben semmi különöset. A világ minden dolgában vannak ilyen típusok.
Izgulnak, hajtanak, leterítenek, birtokolnak és örülnek.
Fogadd el őket! Ők is elfogadnak Téged. -
Tippmix46
senior tag
Én beindultam most is rá, félreértés ne essék, de van egy kis eszem és nem veszem meg bevezető áron...ilyen egyszerű...önuralom, önfegyelem, ép ész, türelem sorolhatnám....és persze sznob se vagyok, hogy most legyen a kezemben, mert akkor aztán menő leszek...
amikor a tv-ben látom az utcán iPhone-ért sorban álló embereket, nem tudom sírjak vagy nevessek...
olvasom napok óta ezt a fórumot is és egyszerűen nem értem ezt a hisztériát pár embernél, hogy teszem azt kiugrik Bécsbe venni meg ilyenek...vicc..
-
-
Tippmix46
senior tag
válasz Markizmark #761 üzenetére
meg ez a tippelgetés, hogy eu vagy ázsiai vagy a fene se tudja, hogy klón-e vagy micsoda.....áááá...ez szenvedés csak....várjatok már pár hetet és lehet venni halomra Magyarországon is Samsung garival....
-
ittakary
nagyúr
Miert faj ez neked ennyire? Az hogy nekik mar maholnap meglesz az a telo amire neked egy evet kell sporolnod?
Ne vicceljunk mar... Mindig is lesz egy vasarloi reteg akinek a megjelenes pillanataban kell az adott termek. Es mindig is lesz olyan mint te akik varnak h sporolhassanak.Erre beszolni abszolute nincs jogod.
-
eos30d
aktív tag
válasz Tippmix46 #762 üzenetére
Szerintem mindenki el tudja dönteni mit akar. Igazából örülni kellene hogy szolunk egymásnak ki honnan szerezte, ki milyen kiegészítőt vesz hozza . Ez konkrétan a Note 2 fóruma és szeretnénk tapasztalatokat gyűjteni róla. Azt pedig csak úgy lehet hogy jo pár ember vesz magának. Örülj neki hogy lesz ki a véleményét el tudja mondani róla mikor esetleg te megveszed, (ha megveszed) mert ha kiderül esetleg hogy a magyar garis 200 ezer, ahhoz bizony a gsm boltok is igazodni fognak.
-
Nazara
őstag
First world problems, ki mikor veszi meg... Egyébként aki megkereste a rávalót, annak joga van beszereznie, ha megjelenéskor, hát akkor. Ha bukik rajta, hát bukik rajta. De akármikor veszed, te is buksz rajta, mert az értéke fokozatosan csökken. Ők drágábban.veszik, de nem vágja földhöz őket ez az összeg. Megdolgoztak érte, megérdemlik. Mondom ezt úgy, hogy én se veszek megjelenéskor telót, várok vele legalább fél évet, de ink. többet és akkor. Most Note-om van, egyelőre teljesen elégedett vagyok vele, maradok ennél.
[ Szerkesztve ]
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Tippmix46
senior tag
válasz ForRedGlory #768 üzenetére
Most miért kell megsértődni emberek? Azért mert leírom a véleményemet?
Szeretem a Samsungot, szinte csak olyan műszaki cuccom van, de átgondolva ezt most megvenni butaságnak érzem...ennyi...nem akartam megbántani senkit. -
Stimpy001
aktív tag
Nah emberek, mint itt többeknek nekem is meglett a cucc (Partnero). A doboza angol nyelvű, a bekapcsolás után viszont egyből "Polska" locationt ajánlotta fel, tehát lengyelországból van a telefon.
A sebesség nagyon rendben van, a kijelző valami eszméletlenül gyönyörű, a méret sem vészes sokkal rosszabbra számítottam, simán belecsusszan a farmerzsebembe.
2év iOS után picit még minden szokatlan, nem 1-2 nap lesz belakni, mindent beállítani.
Valahogy előhoztam ezt az "multi screen app választó" sávot (amivel 2 alkalmazást rakhatsz ki egyszerre), az istennek nem sikerül eltüntetni. Hogyan tudom likvidálni a képernyőről? -
Remiel
őstag
válasz Tippmix46 #769 üzenetére
Nem baj ha leírod a véleményed, de te igazából hisztériás hülyének állítod be a többséget, aki most veszi meg...
...nem értem ezt a hisztériát pár embernél, hogy teszem azt kiugrik Bécsbe venni meg ilyenek...vicc.. de van egy kis eszem és nem veszem meg bevezető áron...ilyen egyszerű...önuralom, önfegyelem, ép ész, türelem sorolhatnám....és persze sznob se vagyok, hogy most legyen a kezemben, mert akkor aztán menő leszek...
Ezt ugye te írtad... félreértés ne essék, mindenkinek meglehet a véleménye, csak akkor írja oda, hogy SZERINTEM...
Véleményem szerint mindenki arra költi a saját pénzét amire akarja, ha éppen sorba akar állni iPhonért (ami szerintem is túl van lihegve, de szuverén joga van hozzá bárkinek) vagy kimenni Bécsbe, ami ugye tudjuk, hogy a világ másik fele, akkor hajrá tegye.Miért okoz ez bárkinek problémát? Persze hogy hülyeség megvenni egy friss modellt, hiszen a fejlesztés és egyéb költségek ilyenkor lesznek megfizettetve... de nem vagyunk egyformák szerencsére és a gyártók szerencséjére. És nem mindenki azért veszi meg az újat, hogy villogjon vele, van aki csendben és otthon élvez el az ilyesmitől és ennek örül (és olyan is aki valóban használja a készülék által nyújtott szolgáltatásokat). Hogy ez jó e? Passz... de van ilyen is és felesleges őket bárminek is nevezni, mert az ő dolguk. Ami pedig a sznobságot illeti... ha ezzel a jelzővel illetsz valakit nézz utána pontosan mit is takar ez a jelző, mert leegyszerúsítve azt állítod így, hogy azzal akar valaki többnek látszani, hogy pl vesz egy egy ilyet... és van ilyen is kétségtelenül... és? Hadd tegye, ha ez motiválja, az ő baja, legfeljebb szánakozva nézek ha kiteszi egy asztalra, majd körülnéz, hogy mindenki felmérte e a dolgot.
Ami megh a bécsi vásárlást illeti, én például 2-3 hetente egyébként is ki kell menjek, tehát nem plusz költség az út és azért venném ott, mert ha sikerül netto áron megvenni, jobban járok vele, mint az itthoni sufnigsm bolti garis nyomott áraival. És várok addig míg meg is tudom tenni. Ha mégsem működne így, akkor megnézem az itthoni szolgáltatók árait és majd eldöntöm mi a legjobb nekem.
Mindenkitől elnézést az offért, remélem a többi hozzászólás már a telefonról szól majd leginkább...
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
autox3c
tag
Más fogyasztói szokások...
Ajánlom figyelmedbe ezt az ábrát a jobb megértéshez.Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
WaterWave
veterán
az azért még vicces, hogy hisztérika alias tippmix hozzászólásával vagyunk még mindig elfoglalva, de hogy látnánk valami felhasználói élményt a telefonról mégpedig azoktól az emberektől akik mostanság a bolt elött álltak "sorban" "várakoztak", nah arról semmi szó nem esik
nem arra vagyunk kiváncsiak, hogy milyen a telefon mert az kutyát macskát nem érdekel, hisz tudjuk, olvastuk láttuk, hanem mint leendő note2 tulajdonosok, első benyomás, új android, új s-pen stb stb
aztán ha ez megvan akkor root lehetőség, új romok, főzöttet rakott-e már rá, ha igen milyet.
teleofonról szóljon már a topik könyörgöm!• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Remiel
őstag
Engem az érdekelne, hogy a tesztben elhangzott, hogy még nem végleges a magyar szoftver, bár már közel áll hozzá. A már most megvett, tehát nem a magyarországi Samsung képviseleten keresztül beszerzett telefonok akkor milyen magyar szoftverrel kerülnek eladásra? Vagy vajon mi lesz az, amit a végleges magyar szoftverben pluszban kapunk?
-
WaterWave
veterán
képernyő megnyomásakor s3 alatt van egy csobogó hang, gondolom a note2 is megkapta ezt... kérdésem, hogy ezt hogy tudod megváltoztatni mondjuk a note1 hangjára, vagy egyáltalán módosítani, kikapcsolni?
mert nekem a csobogó hang pl nem tetszik, ahogy az időjárás widgetet is elszúrták, mert igaz van átlátszó változata, viszont a régi az 5 nappal előre mutatta az idjárási változásokat, itt meg csak az aznapit mutatja• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz ForRedGlory #780 üzenetére
és hogy módosítod?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Tippmix46
senior tag
válasz ForRedGlory #782 üzenetére
erős versenytárs:
http://mobilarena.hu/hir/asus_padfone_2_bemutato.html
-
lalakov
senior tag
Aki tesz rá fóliát, majd megírná, hogy változik-e az S-Pen hatékonysága?
-
Tippmix46
senior tag
válasz ForRedGlory #786 üzenetére
olyan szemmel nézem ezt a telefont, hogy milyen egyéb készülék lehet rá hatással, mármint versenytárs és az árát nyomhatja lentebb...a htc új csúcsmobilja mellett ez az Asus is az lehet
-
Markizmark
addikt
A dobozra is rá van vakarva jobb alsó sarokban hátul az Android bizé mellett, hogy HU. Tehát szerintem gyárilag benne van a magyar, első indításnál ki kell választani a nyelvet.
Amúgy engem az érdekel, hogy lehet kikapcsolni a kamera zárhangját? :S
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
eos30d
aktív tag
Meghozta a futár ez nagyon ott van!
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #688 üzenetére
23.000 karakter és kész van 5 oldal
Elnézést ohgy lassabban megy, de sajnos beesett 8 túlóra a hétre és így lassabban halad. Viszont halad, ez a lényeg. A hosszú hétvégén tuti kész lesz.[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
-
tipuka
addikt
válasz ForRedGlory #794 üzenetére
Nekem is , nekem is Hozom is a vödröt, mert szétfolyik itt minden
-
nggabi
félisten
-
WaterWave
veterán
multiwindows hogy működik?
zavartalanul lag mentes?
homescreennél a multitasking fül része nem zavaró?• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Stimpy001
aktív tag
Úgy tűnik sikerült megoldani a leggyakrabban használt funkciók elérését egykézzel, testre is szabdtam a homescreent:
Nem, röhögni, kezdő droidos vagyok, lesz ez még jobb is
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest