- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firedaddy
tag
Sziasztok. Van arra valami módszer hogy esetleg egy linket vagy widgetet rakjak ki a sim kártya kezelőh{z? Itthon a Vodafone kártyát melóban meg a telekom karytát használom. Nem túl gyirs mindig mire eljutok a sim kártya kezelőhöz. Ötlet? Itthon kikapcsolom a telekom karytát, nincs rá szükség. Melóban meg a Vodafone kártyát kapcsolom ki.
[ Szerkesztve ]
-
Firedaddy
tag
válasz sanyijedi #2904 üzenetére
Ez működik, még annyiban segítenél hogy melyik a sim kártya kezelő a sok felsorolt beállítás között ? Mert keresővel SIM szóra nem találja, és már jojozik a szemem a sok com.android szótól. Egyébként ez lesz az én appom,csak meg kéne találnom a sim kártya kezelőt A kapcsolatok már megvan, azt tudom shortcutolni, de ugye még azon belül van a sim kártya kezelő. Jólenne egyből odavinne a shortcut
-
őstag
válasz Firedaddy #2907 üzenetére
call settings -> sim card manager
nekem is manuálisan kellett kikeresnek, a kereső nem valami szuper. ahogy neked linkeltem láttam play store-ba van másik hasonló app, azt többen használják lehet az is jó, de azzal nekem nincs tapasztalatom.Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
-
babosf
aktív tag
szisztok UI 4.1 smart widget témában nálm nem ajánlja fel a naptár widgetet...
vki álltigatta már? kösziGalaxy S23 Ultra
-
janaman01
addikt
Sziasztok . Van egy izraeli simem amit az s10+ hoz használok ugye oxm rom benne az ILO xeh stb...FR után átáll izraeli régióra és egyből a menűben a hivásrögzítés utána vissza a magyar sim és mi den oké
Namost a note 20 ultrára szüzen felraktam odinnal multi csc vel az oxm romot de , nem tudom eljátszani ezt a trükköt mert phone infoval is megnézve csak hex csc t lát semmi mást ..még az s10+ on ott van az összes csc...
Mi lehet a gond?/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Zototh64
őstag
válasz janaman01 #2914 üzenetére
Szia!
Ez már nem megy, mindegy milyen kártyát teszel bele.
Ha kell a gyári hívásrögzítő akkor tegyél fel pl. egy XID Indonéz rom-ot. Abban benne lesz gyárilag, és működni is fog ahogyan kell.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
ScourgeA
tag
Háttérinfo a patchról:
[link] -
sveczo
tag
Hali Mindenki! Egy kérdésem lenne. Csatolok egy képet. Amikor messenger üzenetem érkezik előjön a buborék. De mellette az üzenet alkalmazás bubija is. Így kettő van. Nem bírok rájönni, hogy hogyan tüntessem el az üzenet bubiját. Nincs a messenger össze kapcsolva a névjegyekkel. Az üzenet alkalmasásban ki van kapcsolva a bubi. Messenger elsődleges. Üzenet alkalmazás elsődleges. Bocsi ha kicsit körülményesen fogalmaztam. 😀 De már nagyon idegesítő számomra. Előre is köszi a segítséget. 😉
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Egy barátomnak ilyen telefonja van.Ő bontotta fel,nincs semmi főzött rom,stb.,teljesen gyári,de a naptára mégis arab. :-/
Hogyan/hol tudná magyarra állítani?Már mindent próbált,de nem jött össze. -
Zototh64
őstag
A naptár app minden adatát törli, tehát a személyes dolgokat is, de azokat vissza lehet szinkronizálni, ha volt mentés előtte.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
-
Elims
veterán
Mindkettőtöknek köszönöm!! :-)
Megcsinálta.Sajnos nem változott. :-(
Nem gond,majd egy telefonosboltban kezdenek vele vmit.
Csak azt nem értem,hogy egy teljesen új magyar régiós(?) telefonban hogy fordulhat ilyen elő.. :-/
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!