- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Jó kis gép ez a Note 20 ultra.
Haverom vett egy drága ájfont... Most meg megy a boltba.. Mit látok! Tollas mobil??
Kérdem, mi lett az ájfonnal?
"Visszament " "Megtollasodtam" .
Naszóval jó ez a tollas cucc. Tetszik neki is.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
erzol
őstag
Nálam ma jött el a váltás egy s23 ultrára.
Nehezen bírta már a nóta akksija az egy napot a felhasználási szokásaimmal.
Amúgy hibátlan teló.
Minden jót nektek a további használathoz. -
gjoco1
addikt
Nekem amit cseréltem Note10+ ról , annak is már gyengélkedik . Hétfőn berendelek egyet és cserés lesz . Tudom ezek már nem lesznek olyanok , mint ami gyárilag volt benne .
Amúgy nem is ezért jöttem . . .
70% os belakásnál tartok . Jönnek majd a Kustom ( KWGT - KLWP - Nova ) cuccok telepítései és azokkal majd a " finom hangolás " .
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem . Látom 13 alatt kicsit változak a dolgok , ami így természtes. ( mondjuk vannak fájó dolgok . A11 es app jeim egy része innentől kuka . Kersenem kell 13ra hangoltakat , ha van . . . )Mindenkihez irányítanám a kérdésem :
Nova Launcher ( még azt sem tettem fel és ha nem , akkor nem kínlódok ) gesztus vezérlés ennél megy hibátlanul ? Ha nem , akkor nem is kílódok vele .
Egy igazán láma kérdés : nem jöttem rá még , így inkább kérdezek .
Értesítéseknél akár hogy állítgatom ( persze lehet nem jó irányban keresem ) csak az adott értesítés alkalmazás ikonja jön a kezdőképernyőre és arra bökve elő jön a " lebegő ablak " . Ezt nem így szeretném , hanem a " hagyományos " a kijelző felső részén a szokásos módon . Hol tudom átállítani , ha lehet ?Cube ACR t használtam és természetesen egy régebbi verziót , mert teljesen jól ketyegett Note 10 + on , de sajna itt letérdel . Tudnátok valamit ajánlani , ami mókolás nélkül teszi a dolgát ?
Hirtelen és egyenlőre időhiány miatt itt tartok . . . . Alap belakás úgy ahogy megvan .
Bizosan lesz még egy két kérdésem .Köszi !
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
TODI1111
veterán
Mióta GDPR van azóta az összes külsős alkalmazás kaki.
Egyébként abszolút nem bonyolut a [csc csere] Annyi a változás, hogy az újabb Samfwtool verzióban már az MTP fül alatt kell keresni a change csc-t.
[Saját tapasztalat]
A kérdés inkább az, hogy ugyan az a csc lista van-e itt is mint a 23 vagy 24 szériánál.[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz TODI1111 #3763 üzenetére
Igen , sajnos erre nem is gondoltam basszus . Bár valahol sejthettem volna . . . Redmi A13 és MIUI 14 en még ezek , amkiet az előbb felsoroltam , kivéve a Cube , mind ment . HyperOS en már nem . Itt ismét lett egy telefon csere . Kizárólag a HOS miatt . .
Mi téves ?
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Belaktam az " új " Samsung galaxy Note 20 U telcsim . Tegnap felpattintottam a Nova Launchert is . A Samu Note 10 + nál nem tapasztaltam a kezdőképernyóről megnyitott alaklamazásoknál a kijelő szélén körbe megjelenő " animációt " .
Tudjátok esetleg , hogy ezt a Nova hozta ? Gyári ONE UI n nem vettem észre .
Nóóóóórmális ez így ?
[Videó]Köszi !
-
-
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni..
Ha volt hasonló kérdés , az elmúlt közel 4000 hsz-ban, akkor bocsánat..
Adott egy note 20 ultra.
Kamera egy idő óta nem fókuszál alapból, csak ha kicsit ,, megkopogtatom " - mintha lötyögne... - az üveget és úgy.
Ezt szoftver újra rakása vajon megoldja, vagy hardveres dolog?
Nagyon köszönöm előre is.... !
Üdv mindenkinek! -
bbendre
őstag
, megkopogtatom " - mintha lötyögne...
Ez az optikai stabilizátor.Kapcsold be a kamerát és nézd meg minden lencsénél (Zoom), hogy akkor is lötyög amikor használod a kamerát és a lencsét
Ha akkor is lötyög amikor a kamera aktív és zörög akkor gond van az otikai stbiliázátorral[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Ma kaptam egy ilyen telefont, aminek az a gondja, hogy nem megy az erintes a kepernyon. Csinaltam wipe-ot recovery modbol de persze nem segitett. Lehet ezzel valamit kezdeni, hogy megjavuljon? Vagy ki kell cserelnem a kijelzot?"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Koszi! Irtam neki.
#3787Polarstar
"Célszerű kijelzőt cserélned." Ez meglehetosen rosszul hangzik. Mennyi lehet egy kijelzo csere? Ezt a kijelzot latom legolcsobban. Jo lehet ez? Vagy van ennel olcsobban valahol?*** Jol esett volna, ha csak kicserelek valam IC-t, vagy csatlakozot valamelyik PCB-n, es megyunk tovabb. Nem kepvisel szamomra tul nagy erteket ez a keszulek.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
gjoco1
addikt
Nagyon szívesen !
Amúgy a Notebook nekem bejött eddig . Nagyon jók árban és ha van készleten nekik cucc két nap alatt leszállítják .
Fehér színű a telcsid ? Mert amit linkeltél az fehér kerettel van .
Bár ha megegyezel a kijelzős sráccal , megoldják hogy a saját keretebe átteszik . . . ( nekem keretet kellett volna cserélni a meglévő kijelzőmmel és piszok jó árat mondott ) . Csak változott a felállás . Eladtam a vasat úgy ahogy volt . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
tvamos
nagyúr
Nem, ez ilyen lila, vagy mi.
Latok ilyen TFT kijelzot is. Ezt nem lehet valahol olcsobban megvenni?
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Amugy, ha megjavitom/megjavittatom ezt a telot, akkor el lehet adni penzert? Er ez meg valamit? Egy taviranyitos autot adtam erte, es egy kicsit mar sajnalom a tranzakciot. (Azt nem akarom, hogy megjavittatom 100 ezerert, es el lehet adni 50-ert.)
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
Hát ha nem szeretnéd megtartani és ráköltesz xy pénzt , az eladáskor negyot nem fohsz rajta szakítani . . Ahogy $atirka mondja az aprón most 100-150 között mozog állapottól és felszereltségtől függően .
A " viszonteledók " 90 környékén talán elviszik . . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
nagyúr
Jó kis mobil ez. Ma megint jelzi az új frissítést.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?