Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    válasz EmberXY #12310 üzenetére

    "... "tényleges" teljesítményét nem ismerem, csak a papíron lévő paraméterek alapján írtam, hogy egy kicsit jobbnak tűnik... Nekem valóban nem volt még vele problémám. Gyári romot használom, nem is akarok másikat rátenni."

    A teljesítménye papíron valóban jobbnak tűnik. Sajnos itt van benne az átverés. A gyártó meglovagolta az előd népszerűségét - mert Samsung, mert tapicskolós, mert olcsó, mert mert... - és kiadta az "i"-t. Ha Nem futottál bele semmi hibába, akkor Te egy elégedett felhasználó vagy.

    "A hibák megjelenése nincs esetleg összefüggésben a főzött romokkal?"

    Nem feltétlenül. Bár egy rosszul megírt ROM okozhat gallibát. Saját példa, igaz nem Mini.
    Van egy Galaxy Ace-em, a gyári (stock) ROM-mal sem volt rossz, nem volt egy erőmű de elment. Aztán először kapott egy herélt stock-ot, és jobb lett. Fürgébb, stabilabb. Majd elkezdtem Cm ROM-okat használni és szinte rá se ismertem. Eltűntek a fagyások, az ujraindulgatások, olyan funkciók is működnek, amik a gyárival nem.
    Most Cm 10.1 (portolt 4.2.2) fut rajt. Nagyon látszik, hogy nem ERRE való, de viszonylag fürgén ellépked. A feléledés kicsit komótos, de ha tudok várni ~1-2s-et és úgy oldom a zárat a fürgeség kárpótol. Ami nem csak a rendszerben tapasztalható, hanem a programokban is.

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák