Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • guest666

    aktív tag

    Köszi a válaszokat! Egyrészt nem nagyon követtem a piaci újdonságokat, másrészt eléggé ár-érzékeny vagyok. Szóval jelenleg S3 van nekem, de úgy éreztem, hogy ez talán már kicsi (egy kézzel is simán kezelem), és sokszor lassú, ezért nézegettem a Nótát. Problémán csak a nyáron, rövidgatyában történő hordása, és az ára.
    Most lett egy akció a T-nél, 60-ért megrendeltem az S4-et (9506), gondoltam ugyanaz mint az S3 , csak gyorsabb és picit nagyobb, meg kicsit jobb mindenben.
    De most láttam, hogy 96-ért elhozható az Alpha (ennyiért JBL E30 fejhallgatót is adnak hozzá). Nem is ismertem ezt a telót, utánanéztem hogy qrva gyors, meg hogy csúcsmodell, ezért megtetszett (meg mintha 1 hónapja még 160 körül adta volna a T). Hogy csak HD felbontású, az nem érdekel, a készülékház hogy fém, az sem annyira, mert engem nem különösebben vonzzanak a fémes telók, sőt volt Omnia7, de valahogy nem szerettem a fémet tapizni, és az is ugyanúgy összekarcolódott. Szóval ennyi a dilemma, bevállaljam most az Alphát, vagy ne, de csak a plusz sebesség és a fém ház miatt inkább nem fizetek +36e Ft-ot (fejhallgatóm meg van, de amúgy se nagyon használom, legfeljebb eladni lehetne egy tizesért), szóval maradok az S4 mellett.

Új hozzászólás Aktív témák