- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro1991
csendes tag
Gyreekek vlmi hír a lollipop rol??
-
jeni
félisten
válasz maestro1991 #3952 üzenetére
-
Lacopapi
addikt
válasz bajtokarpi #3950 üzenetére
Ezt ajánlottam feljebb, persze, vastagabb, mint egy fólia, de többet is ér.Egyébként attól eltekintve, hogy a home gomb nem kifelé áll,hanem kicsit (de nem zavaró módon ),süllyesztett lesz, mivel lekerekített szélű,szinte észrevehetetlen. Érzésre pedig ugyanaz, mint az eredeti kijelző.
maestro1991...hír? Tegnap olvastam, hogy megjelent az 5.1
[ Szerkesztve ]
-
kelekyle
őstag
válasz maestro1991 #3952 üzenetére
Készülget Don't fos, megkapjuk.
Nem flagship de azért csúcskészülék, Samu meg az ilyet nem szarja leXbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
koqxdio
csendes tag
Sziasztok!
Én lenni amatőr és a segítségeteket kérem a következő, számotokra izgalmas témákban :
-kijelző szélén körbe "megjelent" egy kék keret, hogyan tudom eltüntetni?
-óra csak piciben van jobb felső sarokban, van- e lehetőség és hol, nagyban megjeleníteni esetleg dátummal együtt?Köszi!
-
Henry001
csendes tag
Sziasztok!Lehet buta kérdés de nekem nem vílágitanak alul a gombok csak rezegnek.Ez normális??
-
melan
senior tag
Ha ilyet lehetne hozzá kapni, arra beruháznék... elég nehéz (szerintem) elegáns tokot kapni hozzá a view-on kívűl. Nagy nehezen tudtam hozzá venni egy általános csúsztatós tokot, amiben oldalirányban nem lötyögött, de mindenképp jó lenne valami hozzá illő tok. Még ez ami nagyon jónak tűnik, kár, hogy nem vagyok oda a "masszívitós" burkokért.
-
dave182
senior tag
Hello, váltott valaki erre a telefonra LG G3-ról? Tapasztalatok az LG után? Nagyon gondolkodom egy cserén...
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Január 20.a volt a telefonom vásárlási ideje, és a mai napon végre sikerült regisztrálnom
Mostanra javították a sorszámhibámat. ! Kicsit várnom kellett rá, de megérte.kengyel
-
anzo
senior tag
válasz dave182 #3971 üzenetére
Nekem egy 3/32 GB-os G3 volt erről váltottam az Alphára.
Először nehéz volt megszokni a kijelző méretét de most már kezdek vele megbarátkozni.
A működése az sokkal gördülékenyebb, mondjuk nekem a G3-al sem volt problémám de ezt simábbnak érzem.
Az Amoled kijelző hozzám mindig közelebb állt mint az IPS ez is közre játszott a váltáson.Az UI-ban vannak különbségek van ami ebben kézre állóbb van ami az LG-ben.
Ami hiányzik az a konck on illetve az infra, van viszont helyette ujjlenyomatos védelem és szuper kinézetű kézreálló elegáns készülékem.
Mivel elég sokat szoktam magamnak mókolni a készülékeket ez itt hiányzik, csak olyanok hiányoznak, hogy pl az ikonokat kicseréljem, átszínezzem a felületet.
U.I:
Ami nagyon hiányzik a G3 után az a hívás közbeni infók pl. hívásvárakoztatás ott folyamatosan kiírta itt pedig csak a hívás elején feldobja de utána eltűnik. Ez nagyon hiányzik.[ Szerkesztve ]
-
dave182
senior tag
Köszönöm a válaszod, az infra szerintem azért nem hiányozna mert g3-nál nagyon oda kell figyelni,hogy a tv felé legyen és milyen szögben, az a része szerintem kifejezetten gyenge... A kamera milyen az LG után? Azt szerintem rettenetesen jól eltalálták és az tart vissza a leginkább...
-
anzo
senior tag
válasz dave182 #3982 üzenetére
Nem vagyok egy nagy fényképész ha azt tudja, hogy egy adott pillanatot megtudok normális minőségben örökíteni az már nekem elég.
Ennek ismeretében nem tudok neked profi választ adni, de nem vettem észre különbséget a két készülék között. A lézeres fókusz szerintem csak feleslges future az, hogy 0,2 sec vagy 0,6 alatt fókuszál az nekem annyira mindegy. -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Beüzemeltem a a készüléket, és sajnos nálam is jelentkezik a hálózat eldobás a trés rommal. Folyamatosan azt írja ki, hogy Google Play szolgáltatási hiba. Természetesen felhívtam a trét, fogalmuk nincsen semmiről. Ajánlatuk, vigyem be egy Samsung szervizbe. Agyhalál, komolyan mondom. Nem lepődtem meg a hibán, mert sokan mondtátok, de azon viszont igen, hogy egy ilyen kaliberű cég, mint a tré, ennyire lesz@rjon mindent, ez vicc.
Üdv.
battletag: bossi#2666
-
Lacopapi
addikt
válasz bajtokarpi #3984 üzenetére
Valóban szomorú,de a megoldás szerencsére adott (ebben persze az nagyon dühítő,hogy aki nem olvas minket,az a falhoz vágja a készüléket,mert nem is sejti,hogy a rommal van a baj....)
-
jeni
félisten
a Tré vagyis a Tmobil sosem fogja bevallani,hogy gebasz van náluk!!!
ezt csak akkor ha valaki előttük megmutatja mit tud a tré roomal a kicsike és ott felrakja a másik roomot ami hibátlan ,na akkor viszont egyből azt mondják bele nyúltál a telóba így már nem is foglalkoznak vele tovább.
legalább 1000 embernek kell aláírnia,hogy elismerjék a tévedésüket,hogy foglalkozzanak velük.[ Szerkesztve ]
-
Prstin1
aktív tag
Szerintem menj be a play áruházba és frissitsd a play szolgáltatásokat.
A hálózat eldobás máshogy néz ki. -
Lacopapi
addikt
válasz Prstin1 #3987 üzenetére
Nna...te legalább végigolvastad amit írt..én jól elakadtam a hálózat eldobásnál....csakugyan igaz, a Play frissítése ebben az esetben a megoldás,ha az sem megy,akkor az alkalmazásoknál a play szolgáltatásoknál letiltás-akkor törli a frissítéseket (engedélyezd),utána engedélyezés - frissítés és elvileg jó.
Valami összekuszálódhatott.[ Szerkesztve ]
-
baloghzoli92
csendes tag
Sziasztok!Valaki meg tudná mondani hogy a flip tokot hogy kell müködésre birni mert vettem egy USAMS márkájú bőr tokot de ezzel nem akar müködni.A válaszokat előre is köszönöm!!
-
L.L.
senior tag
válasz baloghzoli92 #3990 üzenetére
Szerintem az csak sima flip tok, nincs chip a hátlapon ami érintkezik a telefonnal, így nem működik az s-view funkcó.
-
Lacopapi
addikt
válasz baloghzoli92 #3990 üzenetére
-
Corsa02
őstag
Nálatok ez a hivás közbeni zajcsökkentés be van kapcsolva?
The Truth Is Out There --->
-
zsee68
csendes tag
Sziasztok!
Szerdán én is boldog Alpha tulajdonos lettem. Sajnos a boldogságom csütörtök késő délutánig tartott, ugyan is akkor, láttam, hogy a zsebembe tartott telefon 40%-os aku időt mutat. 1 órás nyomkodás és le is merült. A tesztben erős használattal is 1 napot írtak!! A másik problémám: nagyon picit megdöntöm a telefont és már kékes a kijelző árnyalata, ami nagyon zavaró!
Segítségeteket kérem, egyedi hiba és vigyem vissza vagy mit tegyek. Nagyon köszönöm a segítséget! -
ntomi0730
senior tag
Az akuval kapcsolatban, valami valószínű beragadt. Indítsd újra, elvileg meg kell szűnnie. A kékes kijelző az nem normális dolog! Ha az újra indítás nem segít a kijelzőn is, akkor vidd vissza, mert még 72 órában vagy, és cserélniük kell. Itt még senki nem panaszkodott a kijelző miatt, még nem is hallottam, ill. még nem írt senki problémáról. Ez egy egyedi eset.
[ Szerkesztve ]
-
zsee68
csendes tag
Nagyon köszönöm a válaszod! Az akkuval kapcsolatban nézem mindig a futó alkalmazásokat, így nem hiszem, hogy beragadt valami.
-
Lacopapi
addikt
A kijelző bizonyosan hibás,azt vissza kell vinni ...szolgáltatós,vagy vmi bolti a telefon? Igen gyanús,mert ilyesmi még nem fordult elő,illetve nem tudunk róla. A hirtelen merülés szinte minden telefonnál előfordul legalább egyszer,ha visszaolvasol,erről akár egy oldallal előbb is találsz leírást.
BIZTOSAN beragadt valami - mi sem tudjuk,ez miért van,de könyörgök,olvass már vissza vagy négy oldalt.......Újraindítás után nem jelentkezik még egyszer a gond,egyébként pedig legalább 1-1.5 hét kell,mire "beáll" az akksi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest