- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabi1
aktív tag
válasz ntomi0730 #3352 üzenetére
Lehet, hogy jobban néz ki, csak szerintem ennek golyóstoll a másik vége, azaz tintás és nekem pont olyan kell, aminek ez a vége is olyan, mint a másik. Amúgy eBayen vásárolok mindent szinte, már ott is találtam Samut, kérdés, hogy eredeti-e. Nem szeretném, ha összekarcolná a képernyőt. S Pen
-
bucsupeti
senior tag
azért vigyázz vele, mert az S Pen az nem jó csak a note kijelzőkhöz. Nekem van Note-om 1 és 4 is. Egyik tolla se jó a hagyományos kijelzőkhöz és ezt nevezik S Pennek.(Ezekkel próbáltam Nexus 5, LG L9, Galaxy Tab 8.9, Prestigio Ranger, Galaxy Tab 3). Én is normál vékonyságú tollat keresek tablethez de nem találok, ezért próbáltam ki ezeket.
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
rendar
csendes tag
Sziasztok! Én is beneveztem egy Alphára. Majdnem Nokia lett, de időben felébredtem... 😃
Lenne egy kérdésem: miért van az, hogy kikapcsolom a frissítések keresését, és ennek ellenére kérdés nélkül letölti az újabb frissítést? Nem nagyon szeretnék frissítgetni, nehogy szarabb legyen. Vagy ezeket az ota frissítéseket nyugodtan felrakhatom? Előre is köszönöm a segítséget!
Amúgy nagyon meg vagyok elégedve vele, a méretét is hamar megszoktam (3,5" ról költöztem át). -
Prstin1
aktív tag
válasz Lacopapi #3357 üzenetére
Sajnálom.
A BOA2 spanyol éhes?Ma cseréltem le a bosnyák BOA2-re de nem vettem észre.
Lehett, hogy a bigakksit a hétvégén a spanyol ette fel?Letöltöttem a bosnyákot át akartam másolni egy mappába ahol ilyesmik vannak erre megkérdezi az intéző, hogy felülirja e vagy cserélje. Egyszóval ua mindkét (multi) rom.
[ Szerkesztve ]
-
Bati71
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az Alpha-n miként tudom használni az OTG funkciót?
Ha rádugok egy külső vinyót kiírja, hogy usb csatlakoztatva de sehol nem látom a vinyót. Persze, valószínű amatőr vagyok . Ezért kérem a segítségeteket! Mit kell bekapcsolni, vagy hol kell keresni?Köszönöm!
-
bgabi1
aktív tag
Nekem elsőre is szimpatikusabb. Egy kifinomult magyar nyelven tudó minőségi app az S Note. Csak a feljegyzésekre koncentrál, kézírásos és gépírásos formában, szép színes könyvvekben címezhető felirattal szép hátterekkel, indexelési lehetőségekkel és még egyéb lehetőségekkel. Nem véletlen van a Note tipusokban is ez az app. Alphara telepíthető változata az S4 mini és a Note4 -re telepíthető változatok között helyezkedik el tudásszintben, de inkább a Note4-hez áll közelebb. Percek alatt elsajátítható a kezelése, semmi felesleges sallang nincs benne, egyszerű menű.A másik kettő nekem nem jön be egyáltalán, mert az evernote nem kifejezetten erre van, így ez a része nekem szegényesebbnek tűnik.Kinek ez, kinek az.
Telepítsd fel, szerintem nem törlöd le. -
Bati71
csendes tag
....vagy "miként" kéne látnom?
-
Lacopapi
addikt
válasz Corsa02 #3360 üzenetére
Nincs két egyforma készülék, ez teljesen bizonyos, apró kis eltérések elegendőnek bizonyulhatnak ahhoz, hogy ne azonos módon működjenek ugyanazzal a rommal. Defy-nál már rájöttünk erre anno, de nagyon úgy tűnik, hogy minden telóval így van, bár talán hihetetlenül hangzik.
-
Bati71
csendes tag
Egy "régi" 1GB-s pendrive-al működik!!! Létezik, hogy egy új 1 TB-s 2,5-ös külsővinyót nem lát?
-
Lacopapi
addikt
Na.... telefonnal életemben először elértem a 6 óra kijelző időt. Még van 13% nafta az Alpha-ban.
És ez a rom nem a legjobb az akksihasználatban.
Persze a 2500-as akku.[ Szerkesztve ]
-
rutyika68
őstag
válasz Lacopapi #3369 üzenetére
Hali!
Egy kicsit ellenkezem veled, teszem ezt mind azért hogy tisztán láss, lássunk a témába. Ez a dolog teljesen user specifikus, az az egyén függő. A különbséget az egyén által telepített applikációk, valamint rendszer által felkínált beállítások sokasága, sőt a környezeti változás is befolyásolja.
Pár példa: A fényerő, ugye sok felhasználónál automatára van beállítva, na de a fényviszonyok!? Tovább megyek, ott az a fránya térerő, ugye nem lakik mindenki a torony tövénél. App-ok valaki telepít 40-et, más csak 13-at, itt megjegyzem minden applikációnak más más a erőforrás igénye, na meg ugye a Samu bácsi a system/app könyvtárba bepakolt egy-két dolgot, amit az egyén tilt, vagy nem. A beállításoknál rengeteg variáció, az az más más erőforrásigény. No kérem.- ezért vannak az energia fogyasztás, és gyorsaság béli különbségek.
- Tehát nem a romok között van ekkora különbség, hanem az egyén, az az a felhasználók között.Üdv.....
[ Szerkesztve ]
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
maestro1991
csendes tag
Hat skacok ma sikerult leejtenem az alphamat :S nem esett nagyot es nem lett semmi baja .. de a femes keret picit megkarcolodott nagyon kenyes .. szoval jo lesz be szereznem egy tokot..
-
Prstin1
aktív tag
válasz rutyika68 #3380 üzenetére
Ez mind igaz, de azt ne felejtsd el, hogy én, lacopapi és még sokan mások egy belakott rendszerre tesszük akár hetente az érkező romokat.Nem csinálok egy ideje factory resetet sem romcsere után sem előtt, csak wipe cache partition resetet. Az egyetlen változó mindig maga a rom,így ha fogyasztás növekedés van akkor csakis az a bizonyos változó okozhatja.
Bár még nem tudom, hogy a hétvégén a bigakksi teljesített alul vagy a rom volt éhes.
#maestro: jártam igy. Ha van egy kis kézügyességed akkor e DM-es olcsó 3-in 1köröm csiszoló és polírozóval tökéletesen el tudod tűntetni.[ Szerkesztve ]
-
rutyika68
őstag
válasz Prstin1 #3382 üzenetére
Szia!
Értem amit írsz, de pont a legfontosabbról feledkezel meg, a környezeti változókról. Ugye nem minden nap haladsz ugyan azon az útvonalon(térerő), de a nap is másképp süt, vagy épp tévézel, vagy a konyhában vacsizol felkapcsolt villanynál(fényerő, hőmérséklet).Ezek mind, mind befolyásolják a fogyasztást.
- Valahol feljebb valaki linkelt egy olvasmányt a RAM kezelésről, érdemes elolvasni." Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
Prstin1
aktív tag
válasz rutyika68 #3384 üzenetére
Ezt mind tudom, de hidd el akkora változás nincs sem a fényviszonyokban sem a territóriumom bejárásában mostanában.
Hidd el nem vaktában lőttük el torkisabb rom kijelentést.
Van olyen hogy változik(javul) egy rom energia kezelése, de olyan is van, hogy romlik. Azt a cikket olvastam sok másikkal együtt és azt gondolom hogy ez csak egy cikk. -
lesli.h
aktív tag
válasz maestro1991 #3381 üzenetére
Ment egy Privát üzenet.
-
Lacopapi
addikt
válasz rutyika68 #3384 üzenetére
Mindig van és volt olyan, aki nem hiszi el azt, hogy nincs két egyforma telefon. Valahogy nehéz elhinni,bár valaki régebben már itt is utalt rá,hogy az alkatrészek szórása bizony ezt eredményezi. Én nem győzködök senkit,ezt már társaimmal végigjártuk párszor. Az ellenkezők mindig az user errort hozzák fel - ez is tipikus
Én tapasztalat alapján beszéltem, emiatt viselkednek másként az azonos romokkal a készülékek. Mint fentebb látható, van akinek nem zabál a spanyol, nekem igen,volt akinek nem volt jó az XEH , nekem semmi bajom nem volt vele. Sőt, nálam a tés rom sem rakoncátlankodott.
De mindenkinek joga van mást hinni[ Szerkesztve ]
-
Palika71
őstag
Az a baj a Wazze-el, hogy valami ósdi térképbázisból dolgozik (vagy szándékosan van lekarcsúsítva).
Budapesttől egy köpésre pl. Szigetszentmiklós és Halásztelek esetében, egy csomó utcánál nem lehet házszámot megadni, csak kereszteződést. De nem ám új utcáknál, hanem 10 évnél régebbi, aszfaltosoknál. Na ilyet az iGO a kezdetektől nem produkált.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
vamosip
tag
T-nél akciós az Alpha, asszem veszem is
-
melan
senior tag
Én tegnap fedeztem fel az akciót a T-nél, meg is rendeltem az alphát... olvastam itt, hogy jókat írtok róla, remélem nem fogok csalódni. Kár, hogy füles nélkül nem lehet megvenni, nekem nemigen lesz rá szülségem.
(95-ért veszem díjcsomagfüggetlenül.)[ Szerkesztve ]
-
vtommy
aktív tag
Amennyiben ezek tényleg a valóságot ábrázolják, én nagyon boldog leszek, hogy nem bírtam kivárni a megjelenést, és megvettem az alphát előre ...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest