Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Skynet

    senior tag

    válasz Lajkó #2580 üzenetére

    "Én meg spec csak a zene miatt linkeltem.
    Meg félre is ment, mert Mr.Skynet-nek gondoltam címezni. Úgy olvasom, Ő szereti hallózni ezeket! "

    Köszi, már a hajam kihullik ettől a zenétől... :U Még jobb, hogy már tényleg annyit kellett hallgatnom, hogy melóba már nem tudtam kiverni a fejemből, folyton ez a sz.r csilingelt a fejemben :O

    "Nem lehet, hogy ezt a szakadást a 2G-3G közötti váltás okozza? Próbáljátok meg átállítani állandó GSM módba a telót, hátha az segít!"

    THX, jelenleg is only gsm módba megy a teló, már nemtom hol olvastam régebben, de azt hiszem így picit spórolok a fogyasztással (vagy már lehet pont fordítva volt, sajnos nemtom :B ) szóval nekem alapból így ment. Egy a lényeg, hogy próbálgattam már ezeket, de nem javult semmit, most ~1,5 napja nem szakadt meg a hívásom, nem is akadozott a vonal, de a térerő még mindig gyatra, talán már javítgattak valamit. Remélem még pár nap és minden oké lesz.

    Egyébként jelenleg nem is nagyon csodálkoznék, ha már esetleg mégis a telóval lenne gond, mondjuk a térerővel kapcsolatosan, ugyanis valami brutálisat esett kb. 1,5m magasságból a kütyü, talán az volt a mázlija, hogy az irattartómmal együtt zuhant, vélhetően ráesett (egymásra voltak téve) mert egy hajszálkarc sincs sehol a telón. Egy jó 5sec-ig csak néztem a földön darabokban (akku, hátlap telótól fél méterre...) miközben csak a törött kijelző gondolata forgott a fejemben, de mázlimra hibátlan minden és tényleg semmi nyoma az akciónak.

    Stepo: nekem 2 napja jött meg ez a Sandisk Ultra Class10 32GB, mondjuk se a noti kártyaolvasójában, se a telóban nem érek el "komolyabb sebességeket", én picit többet vártam tőle, de mondjuk 6500FT-ért házhoz kapva így is bőven elégedett vagyok vele. CrystalDiskMark.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák