Hirdetés
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbl2
senior tag
B.U.É.K.N!
Never give up!
-
tzol
tag
Köszi a választ! Akkor megnyugodtam.
A bug alatt, olyanra gondoltam, hogy egyes HW komponensek nincsenek jól dokumentálva és így nem tud egy "külsős" olyan drivert írni, ami azt megfelelően kihasználja. Mondjuk ilyen főleg akkor fordulhatna elő, ha olyan chipeket használnának, amik önmagukban nem kerültek kereskedelmi forgalomba.
-
Ezek a főzött romok mind az eredeti, Samsung romok módosításai, így az eredeti drivereket használják. Olyan rom még nincs, ami egy másik telefonról lett volna portolva (akkor lehetne gond a driverekkel).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kistoka
tag
B.Ú.É.K. Két napja vagyok tulajdonosa egy Ace 2-nek. Felraktam rá az aeM v1.2 romot. Minden rendben is van vele,de vészhelyzetben hogyan rakjam vissza az eredeti romot?Letöltöttem a samfirmwareről,kicsomagoltam és van egy md5 fájl és egy dll.Melyiket,hová másoljam? Még valami.A binary counterre már van nullázó,mert használtan vettem és már 1-est mutat.
-
coolgirl
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Ace2-t és a következő hibaüzenetet írja ki minden bekapcsoláskor:
"Bocsánat! A TW- indító alkalmazás (com.sec.android.app.twlauncher folyamat) váratlanul leállt!" A gyári beállítások visszaállítását már próbáltam, de nem segített rajta.
Még azt vettem észre, hogy akkor csinálja ha az adathálózat üzemmód ki van kapcsolva és wifire sem vagyok csatlakozva.
Van ötletetek mi lehet a megoldás?
Előre is köszi!
-
enonlui
tag
amit ide levezettél azt mindegyik ace2-ön meg lehet csinálni?
nagyon nem vágom a galaxy-t. nekem előtte egy zte blade-em volt, ott bementem a recovery-be és fel telepítettem az új romot vagy ami megtetszett.
sajna nem vagyok tisztában ezzel az odinal meg a többivel. a root-olásig el jutottam. segítenél hogy hogyan tovább. szeretnék felrakni egy új főzött romot. ha van esetleg Miui, az nagyon király lenne.
mondanád hogy hogyan tovább....? köszi.
enonlui. -
szucs2
tag
válasz enonlui #2211 üzenetére
Hasonló cipőben járok én is.
Kérhetném Tőled a Root-olás folyamatát Blade-esen megnyugtatóan leírni ?
Több módszert is láttam, de nyugodtabban csinálnám a biztos - bejárt utat.
Rom-ot nem cserélnék , ha nem muszáj - elég a Root - de az nagyon hiányzik.
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
danesz79
csendes tag
Sziasztok.Nem rég vagyok tulajdonosa Ace2-nek és a régi telefonomból elég összevissza rakta át a névjegyzéket.Gondoltam egy nagyon dicsért és számomra is tetsző programmal megoldom MyPhoneExplorer.
Két napi olvasás után és a leírtak alapján kipróbáltam már mindenhogy,de nem akar össze kapcsolódni USB-vel a telefon és a számítógép.Hibaüzenet=A kapcsolatot nem sikerült létrehoznio device attached to USB. Már arra gondolok a program nem támogatja az ACE2-t viszont a támogatásban szerepel az Android, ezért nem értem. Ha valakinek működik USB-n keresztül írja már meg hogy van értelme foglalkozni vele, hogy tovább próbálgassak mert mindenképpen össze szeretném hozni a dolgot. -
Wa2x_
veterán
Van vmi kombináció, amivel újra lehet indítani a telót, hogy ne kelljen ki-be kapcsolni?
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
enonlui
tag
Remek. adnál nekem egy lépésről lépésre vezetést? mert egyedül nem merek neki állni. mit, hogyan, merre...?
szeretnék főzött rom-okat rá rakni, nézegetni hogy hogyan is muzsikálnak a telefonomon. segítenél?
ha esetleg egy nap esti órákban skype-on keresztül valahogy navigálnál az nagyon jó lenne és hálás lennék. Skype nevem: enonlui
akármikor este jó lenne. olyan 6-7 útántól. -
-
Cartmen25
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet feltelepíteni az ACE 2-re a gta vice city-t?
A telefonom rootolva van,rajta van a link2sd is,van egy 4 gb-os ext3 partícióm,de az alapértelmezett telepítési útnak még mindíg a belső memóriát célozza meg! Ott ehez nincs elég hely,mert 1,3 Gb-ot akar telepíteni!
youtubon láttam videot ahol ilyen telefonon játszák!
Hogy rakták fel? Tudtok segíteni?
Előre is köszi mindenkinek! -
Nippel
tag
válasz Cartmen25 #2223 üzenetére
Directory Bind et keresd meg és szed le.
Azon megtudod azt csinálni hogy a telefon azt higgye hogy a telefon memórián van a játék, miközben valójában external SD van vagyis a 4GB sen.De ahhoz hogy így meg tudd csinálni szükség van a játék Data jára is nem csak az APK ra, mert netről nem oda fogja letölteni.
[ Szerkesztve ]
-
enonlui
tag
még mindig annyi van hogy Downloadnig... alatta hogy: Do not turn off target!!
de ez már 20perce. ilyenkor mi van???Hoppá elinditottam az odinban mégegyszer a start-ot és most valamit csinál....majd mindjárt meg irom hogy mi lesz...
[ Szerkesztve ]
-
enonlui
tag
hát sikerült...megcsináltam, köszönöm.
de ez nem az amire vártam, igaz minden felesleges cucc ki lett belőle dobálva, viszont semmi tuti stilus csak egy laucher, aztán nem tudom húzni a procit meg iyenek.
an esetleg valami komolyabb Rom-od amit igy lehet telepiteni??? -
enonlui
tag
ezt a Rom-ot hogy tudnám felrakni a telefonomra??? valaki elmagyarázná lépésről lépésre???
thank's
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1971243 -
enonlui
tag
amikor telepíti és befejezné de előtte belép a recovery-be akkor nem jönn neki össze az installálás. ilyenkor mi a teendő???
ezt még az előző odin-os megoldásnál csinálja....ahol lépésről lépésre megkaptam az útmutatást.
tehát ilyenkor mit egyek??? -
kexjocy
csendes tag
Valaki használ itt JetMoD 3.2.2-t és ha igen akkor neki működik a kamera?
-
enonlui
tag
ha belépek agyári recovery-be akkor onnan tudom az xda-n lévő rom-okat telepíteni. úgy ahogy ide le van írva: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1971243 ????
valami normális rom-ot szeretnék fel rakni ahol lehet a procit húzni és stabil, gyors.
telenoros root-olva van 2.3.6/I8160XXLD8 Stock aeM v1.2Előtte egy ZTE Bladem volt. ha ott root-olva volt és fent volt a recoery akkor a rom felrakás nagyon egyszerű volt.
valahogy hiányzik hogy a samsung galaxy ace2-nek is legyen egy portal-ja ahol vannak leírások mindenről, pl.: hogy hogyan kell főzött rom-ot fel rakni, cserélgetni illetve egyéb műveleteket megcsinálni.
ahhoz hogy az ember megtanuljon valamit olvasgatnia kell az egész fórumot és akkor is csépelve tudja össze szedni a amit akar. ebből kifolyólag nem mer bele vágni mivel nem érti biztosan. legalább is velem ez van. itt van ez a rom ami tetszik és nem tudom hogy hogyan kell fel rakni, vagy egyáltalán lehet-e?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1971243 -
ZozzHUN
addikt
válasz enonlui #2233 üzenetére
Az a baj hogy te nem olvasol, csak szemeteled tele a forumot. Xda-n is van guide, en is google-ban talaltam fel magam. Ha egy ket dolgot nem ertesz az egy dolog, de hogy semmit es csak irsz irsz az nem jo. Olvass es utana kerdezz. Recovery-t meg garancia vesztes nelkul nem tudsz felrakni még. Maradt az odin.
-
Wa2x_
veterán
Holnap megajándékozhatnának már minket egy JB-el... csak úgy spontán..
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
[P]laci
senior tag
SamMobile twitterről idézek:
[Android 4.1.2] Galaxy S II / Galaxy Note January / February [Android 4.1.2] Galaxy Advance March. MID-END models Q2.
-
wincmd32
tag
Hali!
Ti találtatok már portolt 4.x-es romot ace 2-re? mert én ahogy látom csak módosított GB-k vannak.
Ha jol vettem ki ez is 2.3-as ugye?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1971243
csak át van alakitva? -
enonlui
tag
válasz ZozzHUN #2234 üzenetére
olvasgattam utána és még olvasgatok is... viszont nem nagyon vagyok otthon ebben. előtte a blade-emen amikor megtudtam hogy hogyan lehet romokat felrakni már szinte csukott szemmel tudtam cserégetni de. mivel nem olyan rég vettem ezt a teló-t és hogy samsung! nem tudom recovery-ben csinálni a dolgokat, ez igy... nagyon új nekem. ez az odin se lenne baj csak nem találom azokat a fájlokat az xda-n lévő rom-oknál amikkel fel tudnám rakni, mivel nem nagyon értem. ezért kérdezgetek és bánkodom. egyébként javaslatként írtam hogy jó lenne egy magyar oldal ahol külön-külön le vannak írva a root, rom telepítés, és egyéb. de sorry hogy nem vagyok egy agyon diplomázott....
-
enonlui
tag
válasz ZozzHUN #2244 üzenetére
köszi. jó fej vagy....
a 7 hsz azért volt mert akkor csináltam a feltelepítést és nem történt semmi...
tehát igazából ott tarok hogy az ollie által csatolt kép alapján (kicsit feljebb) megcsináltam, mindent.
nekem nem probléma a garancia vesztés ha recovery-t fel lehet rakni és azon keresztül tudom a romokat telepíteni. -
ZozzHUN
addikt
válasz enonlui #2245 üzenetére
[Kernel] EX Kernel v1.2 (22/12/2012) (Custom Recovery - CWM) + Custom Rom Install:
1. Felrakod ODIN-nal Download mode-ból a gyári I8160XXLK6 ROM-ot. Újraindul a telefon kb 5 perc múlva.
2.EZT letöltöd és ODIN-nal felrakod Download mode-ból, PDA részbe betallózod az md5 fájlt. (VIGYÁZAT, NÖVELI A FLASH COUNTER-T, AMI JELENLEG GARANCIA VESZTÉSSEL JÁR!)
3. Letöltöd a kívánt Custom Rom-ot és bemásolod az SD kártyádra (CWM változatot kell letölteni, nem Odin félét)
4. Kikapcsolod telefont. Majd nyomva tartod a "Hangerő fel" gombot + Home gombot (középső) + Bekapcsoló gombot, így belép CWM-be.
5. Hangerő gombbal navigálsz, wipe data/factory reset megcsinálod, Home gomb-bal OK-zol. (MINDEN ADAT ELVESZIK!)
6. Rámész a "install zip from sdcard"-ra, utána pedig "choose zip from sdcard", kikeresed a Custom Rom-od, és feltelepíted.
7. Reboot, élvez.(Egy részét innen lestem.)
Ha gondoljátok mehet első hsz-be. Az LK6-os stock ROM linkje se jöhet rosszul szerintem, mert én azt sem találtam meg ott, és egy unroot-hoz elengedhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz torrente91 #2247 üzenetére
lényegében igen.
@ZozzHUN: [Android 4.1.2] Galaxy Advance March. MID-END models Q2.
[ Szerkesztve ]
-
ZozzHUN
addikt
válasz torrente91 #2247 üzenetére
Advance-ról írtak, ACE2-ről nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest