Hirdetés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
Nekem az tetszett mikor haver indítja az NFS shiftet, megy csak minden fehér. Indítja a Hot Pursuitot, fekete képernyő, kilép. Aztán 1 hónapja szólt hogy jött frissítés és most már megy a Hot Pursuit. Már a játékhoz frissítés. Mali400 forever...
Mondjuk nem biztos hogy ő a hibás, de én nem szeretem azt a GPU-t. Valami oka van annak hogy az kerül az occsótablatekebe, na meg hogy mindig vele van a baj. Bezzeg egy Adreno vagy SGX állja a sarat.
Az hogy 2.3.6, azért is égő mert a galaxy music éppen 4.0-át futtat...
2magos telefon 2.3.6-tal, vicc. Kár hogy annyira zárt a HW hogy nem lehet rá főzni. Mert egyébként elég erős lenne ez. Bízzatok a Samsungban, jobbat nem tehettek. -
Nippel
tag
Elmondanám nektek hogy PL NFS Mostwanted low externallal hasit mint állat még egy akadás nem volt, pedig hát az sem kis játék
Csak ugye hogy csinálják meg a hardverhez, igazából nem értem hogy a Samsung miért nem olyan mint az Apple bátyámnak Bada ja van Wave3 nagyon jó rendszer, de ugye nincs hozzá app, samsung is megcsinálhatná hogy nem ad ki annyi retek készüléket hanem csinál minden kategóriára és ahhoz külön fejleszti a gameket és appokat, havernak a Ipod touch készüléke 256 os rammal 1 GHZ procival még simán viszi az új játékokat fullon, mert képesek hozzá megcsinálni, de a Samu még egy JB se képes kiadni a 2 magos telójára, én szerintem az új telóm a közel jövőben egy IPhone lesz és tudom hogy arra mindig lesz frissítés legalábbis pár évig.
ÉS a kérdésem milyen appal tudom elmenteni az Appjaimat és ha új romot rakok fel azokat vissza állítani?
[ Szerkesztve ]
-
torrente91
tag
Sziasztok !
A legújabb telenoros magyar romhoz tudtok linkelni rootot ? (I8160XXLK6)
Köszönöm !
-
col
addikt
válasz torrente91 #2153 üzenetére
Alapvető olvasnivalók
Itt olvashatsz el sok hasznos dolgot, pl. a rootolással kapcsolatban is.Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
quailstorm
nagyúr
Ha a játék speciálisan úgy van megírva, kezeli (kicsi az esély, a fejlesztő lusta, meg a KÖTELEZŐ szoftverfrissítésre épít). Ha nem akkor értelemszerűen 1 mag mint PC-n. És nem kényszeríti rá a másikra. Sőt az egyik mag egész nap lustul, a másik meg nem győz számolni. Munkamegosztás 0.
-
válasz quailstorm #2157 üzenetére
Tök mindegy, hogy az operációs rendszer hány magot kezel, az nincs hatással a játékokra. Ha a játék 1 magra lett írva, akkor ICS meg JB alatt is csak egy magot használ.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
quailstorm
nagyúr
Csak az a kérdés melyiket... Vagy semmi esetben sem választja a másikat? Különben nem írnák oda hogy jobb hardver kezelés.
Egyébként akármennyi magon javult a task switching benne, szóval valamit csináltak. De hogy mennyi CPU-t használ azt ugyebár nem lehet monitorozni, csak fejlesztő tudja megmondani mi a helyzet. -
torrente91
tag
Hali !
Tényleg nem tud senki rootot LK6- os szoftverhez ?
[ Szerkesztve ]
-
ZozzHUN
addikt
válasz torrente91 #2160 üzenetére
Én ennek az LK6-os változatát használom. Gari megmarad, root pedig van.
-
ZozzHUN
addikt
válasz torrente91 #2162 üzenetére
Jol van, bár az sem szed le semmilyen programot-beállítást, de akkor [link] tessék
-
ZozzHUN
addikt
válasz Leonardo91 #2169 üzenetére
De, konkrét válasz volt. Jó hozzá.
(Kért LK6-hoz root-ot és válaszként adtam a linket ugye, ennél nem lehet konkrétabb nagyon )
[ Szerkesztve ]
-
Nippel
tag
Zozz te örökké ROM telepítést fogsz tanítani
-
Nippel
tag
torrente91 te most ROM ot szeretnél felrakni Odin al? És ha igen az LK6 os Rootolt at vagy az LK7 eset?
2 közt nincs érdemleges különbség -
norbi964
csendes tag
Olyat lehet, hogy LK6os-ra felteszem ezt [link] gari megmarad?
-
válasz norbi964 #2174 üzenetére
LK6-osra ezt kell feltenni a második hsz-ből: 2012-12-10 aeM ROM v1.2
De amúgy igen, a gari megmarad, mert nem növeli a flash countert. Csak éppen vissza kell majd flashelni az eredeti LK6-os romot, ha gariztatni kell.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Szóval, az LK6-os rom rootolása a flash counter növelése nélkül:
1. frissítsd LK6-ra a telefont (OTA-n vagy KIES-en keresztül, tökmindegy
2. töltsd le az 1.85-ös Odint, és tömörítsd ki egy könyvtárba: [link]
3. töltsd le a rootolt LK6 romot, és tömörítsd ki ugyanoda: [link]
4. indítsd a mobilod download üzemmódban: Hangerő le + Home (lenti középső) + Power gombok együttes lenyomásával!
5. kösd össze USB-n a számítógéppel
6. indítsd el az Odint
7. tallózd be a system_rooted.tar.md5 fájlt a PDA gombbal Odinban
8. tallózd be a csc.tar.md5 fájlt a CSC gombbal Odinban
9. akkor jó, ha a lenti screenshoton levő állapotot látod
10. kattints a START gombra Odinban, és várj türelmesen, amíg újra nem indul a telefonod.Figyelem! Ez a pre rooted rom olyan, hogy egy csomó felesleges, Samsung specifikus program el van távolítva belőle, így nem fogod megtalálni azokat a "rootolás" után. Továbbá ezek is el vannak távolítva, de utólag telepíthetőek a play-ből: gmail, youtube, maps (teljes lista itt: [link])
Ha voltak playből letöltött programjaid, a play nem fogja felismerni azokat, mint amelyek már telepítve lettek, így vissza kell állítani a play linkeket (pl: Titanium Backuppal).Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
asdf_
veterán
A kiirtott programoknak valami jogi oka van, hogy kiszedik? Mert mondjuk a jol mukodo, exchange-es levelzoprogramot ritka nagy baromsagnak tartom kiszedni belole, no meg azt potolni ugye nem letoltom a playbol es kesz vagyok, ha nem beszelek hulyesegeket...
[ Szerkesztve ]
-
Nem jogi, csak éppen feleslegesnek tartja a rom készítője. De vissza lehet tenni, csak az apk-t kell hozzá letölteni valahonnan.
Ehh, most nézem, a Polaris Office-t is eltávolították...
[ Szerkesztve ]
-
ZozzHUN
addikt
válasz torrente91 #2179 üzenetére
Ezzel kilovod a telenoros LK6-os romod. Elobb keresd meg a mostani romod hogy bajnal vissza tudd rakni.
-
kexjocy
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni,hogy valaki talàlkozott-e màr olyannal a sga2-es telefonjánál,hogy az előlapon lévő hangszóróés kamera közötti két kis fekete pont,ami tudtommal a távolságérzékelők (javítsatok ki ha rosszul tudom),ezekből a bal oldali ami a hanszóró mellett van az nagyon halványan pirosan világit. Valaki találkozott már ezzel az esettel? -
torrente91
tag
Értem, köszi srácok !
-
tzol
tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom, hogy vegyek egy ilyen telefont, de előtte lenne pár kérdésem a ROMokkal kapcsolatban, amire nem találtam teljesen egyértelmű választ:
-Mennyire jók a főzött ROMok? Gyakoriak a bug-ok?
-Egyszerű főzött ROMot rakni rá? Az utolsó pár hozzászólás alapján nem tűnt annyira egyszerűnek -
Ezekben nem igazán van bug, mert többnyire annyit csinálnak, hogy kivesznek pár felesleges appot, és esetleg betesznek pár másikat. Egyelőre kevés a custom rom az Ace 2-re.
Újat feltenni nem bonyolult, igazából egyszerű, csak elsőre tűnik bonyolultnak.
[ Szerkesztve ]
-
torrente91
tag
Ehhez a romhoz létezik crt effekt?
-
Mehet erre is, bár lehet, hogy csak Odinnal lehet majd feltenni.
Sőt, biztos. Ez után a KIES sem ismeri fel a mobilt, az OTA meg ki van írtva a romból, szóval csak Odinnal lehet frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
vittorio7
őstag
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
hotibi
aktív tag
Boldog új Évet Mindenkinek!
-
szucs2
tag
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest