- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonio51
csendes tag
válasz samphone #3302 üzenetére
Szia!
Bocsika, hogy ilyen késő válaszolok, de nem tudtam előbb. Ahogy így másodszorra leírod, lehet,hogy gagyi lett a kártya. Azért csak próbáld meg, hogy a Windows egyáltalán látja-e. Ha igen mindenképpen formázd le, FAT32-re. Utána próbálj rá írni-törölni. Ha sikerül üresen tedd be a gépbe és formázd le ott is, ha látja. Próba-szerencse.Üdv.: Tonio51 UE40U6900 TV, Amiko Alien2+műholdvevő. Galaxy Gand Pryme+ Galaxy A5 2015
-
Tonio51
csendes tag
Ha ilyen sűrűn válaszolgatunk egymásnak, már olyan korszerű lesz a technika,hogy már telefon sem kell!
Üdv.: Tonio51 UE40U6900 TV, Amiko Alien2+műholdvevő. Galaxy Gand Pryme+ Galaxy A5 2015
-
chris-v
senior tag
Egy részről sajnálom, hogy nem kapja meg a 2015-os A5 az új androidot, más részről az utolsó frissítés sem hozott nagy változást, szóval nem hiszem, hogy olyan nagy dolgokról lemaradnánk.
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
J.C.G.
aktív tag
Nektek nem panaszkodnak, hogy nem hallanak? Sokszor a számhoz kell tenni a mikrofont, mert különben érthetetlen amit mondok. Haver is emiatt adta el az övét.
-
benisti
csendes tag
Szia!
Nálam is jelen van ez a probléma. Ha közel van a számhoz a mikrofon akkor tökéletesen hallanak, ha viszont már 10cm-re eltávolodik a készülék a számtól egyből jelzik hogy alig hallanak vagy nem hallanak semmit.
Gondolkodom hogy beadom szervizbe, kezdjenek vele valamit. -
rep3at
őstag
Másfél év után végül lecseréltem. Igazából nem csalódtam benne, hozta azt amit vártam tőle csak már idegesített kicsit hogy nem működött a fülhallgatókimenet (ha picit megmozdítottam már kiugrott a csatlakozó) és kamerában is szerettem volna jobbat, így lett a következő S7 edge. További kellemes használatot mindenkinek!
Forward thinking. كرر
-
csabèka
csendes tag
Amíg működik nem cserélem le.
Eddig a legjobb telóm, kb 10x indult újra magától több mint 2 év alatt, semmi más hiba, bár az akku mostanában hamarabb lemerül.
Ha idén bekrepál A5 2017 lesz a következő. -
Fuvaros
senior tag
sziasztok eladható még a telo? (2015 októberi) mennyiért? hibátlan
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
samphone
tag
-
LimaBravo69
tag
sziasztok
Elmulasztott hívásokra a régebbi telókon (S2, S4 mini) nagy megelégedéssel használtam a noled progit.
Az A5-ön jelzi az első nem fogadott hívást, utána a noled kikapcsol, semmilyen értesítést nem jelenít meg.Újraindítva a noledet ugyanaz történik, az elsőt jelzi, aztán leáll.
Új verzió nincs a play áruházban, eltávolítás/újratelepítés és telefon teljes reset és újratelepítés nem oldotta meg.Van ötlete valakinek, esetleg hasonló program?
Kösz előre is a tippeket!
"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
Tonio51
csendes tag
válasz samphone #3322 üzenetére
Szia!
Akkor lehet, hogy már gajra ment. Nekem 1nap alatt 3db kártyám ment tönkre, a pillanatnyi áramszünetek miatt. Most én kérek segítséget. Hogy csináljam meg: A5 2015 voda, rátöltöm a telenoros vagy a függetlent verziót a phone infóban az új adatokat látom, de mégis csak a vodás kártya kell neki. Segítség![ Szerkesztve ]
Üdv.: Tonio51 UE40U6900 TV, Amiko Alien2+műholdvevő. Galaxy Gand Pryme+ Galaxy A5 2015
-
samphone
tag
Nektek mennyire melegszik a telefon?
-
Tonio51
csendes tag
Szia Izrlaca!
Köszi a segítséget. Akkor nem lehet mit tenni? Ajándékba kaptam és nálunk sajnos nincs a vodának térereje. Felhívtam őket és azt mondták, hogy ezen a környéken nem terveznek fejlesztést, mert kevés az előfizető.[ Szerkesztve ]
-
Ombre85
tag
válasz LimaBravo69 #3323 üzenetére
Mennyire mélyültél el a progi beállításaiban? Nálam tökéletesen működik lassan egy éve, az elején kellett csak belefektetnem némi időt a beállítgatásába/tesztelésébe.
-
LimaBravo69
tag
válasz Ombre85 #3329 üzenetére
Közben rájöttem, hogy rossz fórumban tettem fel a kérdést, nekem a 2016 verzió van.
Egy droid frissítés után pár napig működött rendesen, most megint hülyéskedik, néha leáll, és nem jelez semmit.Ha jól látom, a fejlesztő befejezte a támogatást, régóta nem jött új verzió sajnos.
"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
őstag
válasz LimaBravo69 #3331 üzenetére
Sziasztok!
Van egy program, a neve: Macrodroid
Az elmulasztott hívásokon és sms-eken kívül még számos hasznos dologra használható.
Mint a nevéből is kiderül, makrókat kell létrehozni, de ne ijedjetek meg tőle, mert nagyon egyszerű kezelni.
Én automatizáltam a telefonom teljesen (Nem fogadott hívások és sms-ek, bt, wifi, mobilnet, fényerő, hangerő, képernyő időkorlát stb..)Üdv: Mcrazy
-
őstag
válasz csokaadam0 #3334 üzenetére
Szia!
Szerintem inkább a Smart Switch-el próbálkozz, mert az jobb a mostani telefonokhoz.
Persze Te tudod, hogy miért kell Kies.Üdv: Mcrazy
-
draco31
veterán
Hello!
A kamerát be lehet állítani, hogy a hangerő gombok lenyomására készítse el a képet? Ismerőst akarom meglepni egy selfi bottal, de az olcsóbb változattal, és ezt kell tudja hozzá.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Nagypapám kapott egy ilyen A5 ös telót. Valamiért a play áruházban a saját alkalzásoknál csak keres keres de nem talál semmit sem, már vagy 1 órája. Nemtunk rajta semmit frissiteni. Műr csináltam teljes wipe ot és odin al újraraktam a firmware-t is de ugyanaz. Mi lehet az oka? hátha talákozott már valaki ezzel.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
ozeviktor92
tag
Sziasztok! Tapasztalt itt már valaki olyat ezen a telón, hogy alacsony töltöttségnél (általában 5% és az alatt) random érzékeli az alkalmazásváltó gombot anélkül, hogy hozzáérnék? Ha rányom ilyenkor akkor helyrejön.
-
ozeviktor92
tag
Senki sehol?
-
chris-v
senior tag
válasz ozeviktor92 #3342 üzenetére
Mindenki itt van, csak a hiba nincs meg
Egyébként én sose várom meg, hogy 15-20% alá menjen a töltöttség, szóval nem tudok nyilatkozni a hibáról."Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
ozeviktor92
tag
Akku cserével kapcsolatban beszéltem egy szervízzel és ezt a választ kaptam:
Üdv! Ezt a javítást csak az Ön felelősségével vállaljuk, mivel a kijelző eltörhet szétszedés következtében. Ára 10e Ft, és általában 1 munkanap az átfutási idő. A ragasztás természetesen cserélődik.
Mennyire reális dolog ez? Ennyire macerás szétkapni? Valakinek valami bevált hely ahol cserélnek akksit?
-
draco31
veterán
válasz ozeviktor92 #3345 üzenetére
Néztem videót róla, szerintem nem tragédia az akku csere, csak oda kell figyelni. Samsung szerviz mit mond?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz ozeviktor92 #3347 üzenetére
Ilyeneket nem tudok, sógornak van ilyene. Nekem más márka van, azzal laza ügy a 7 óra kijelző.
-
gonger
senior tag
válasz ozeviktor92 #3345 üzenetére
Lehet benne valami. Nekem garis időszakban cserélték a hátlapot, és a keretet. (lepattogzott a festék egy helyen és még kvázi új volt a telefon)
Nagyon nehezen nyomtam le a torkukon, hogy a samsung vállalja a javítás költségét, és végül elmondta a szervizes, hogy azért mentek bele nehezen, mert a kijelző bele van ragasztva és nem tudják kiszedni anélkül, hogy ne sérüljön.
Amúgy minek cserélnéd az akksit? Én naponta töltöm és éjszakára is töltőn hagyom, de 2,5 év óta nem nagyon veszek észre változást az akkuidőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs