- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)
Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilaxxxx
tag
Letöltöttem a sam firm el. Beis írtam a régiót hogy ATO. Lejött szépen és odin al feltoltam. Most meg szlovák vagy mi lett belőle. CSC kód: ETL
Samsung Galaxi A54 5G
-
gerner1
nagyúr
válasz attilaxxxx #5502 üzenetére
Akkor nem ATO -t töltöttél le, hanem OXX -et. Az ATO az single-CSC kód. Az OXX pedig multi-CSC, és ebben az ETL a default.
-
gerner1
nagyúr
válasz attilaxxxx #5504 üzenetére
Nagy valószínűséggel igen. Amennyiben minden rendben, akkor ezt követően akkor fogsz OTA -n frissítést kapni, amikor ETL -re ad ki valamit a Samsung.
-
attilaxxxx
tag
Újlenyomat mellé szeretnék egy képernyő lezárása gombot a playrol.
De nem használható egy sem. Sokat kipróbáltam..... Használ valaki ijet?Samsung Galaxi A54 5G
-
DrBubo77
veterán
válasz attilaxxxx #5506 üzenetére
Az összefoglalóban említett OFF+ (Screen Off / Fingerprint unlock support) programot nézted már?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Apum P8 Lite telefonja megérett a cserére. Ezt a modellt és a P10 liteot néztem ki. A cikk (A5) jókat ír róla, gördülékeny, kezes telefonnak lett véleményezve. Érdeklődnék, hogy az android 7 mennyire muzsikál jól?
Én nem vagyok android felhasználó, de ár/érték arányban elég jókat olvasok róla. Fateromnak, általános használatra lesz, sokat járja az országot, maps, viber, facebook és hasonlókra használná. Alkalmazások közti váltások, telefonkönyv és egyéb alapvető dolgok gördülékenyek?
Huawei eléggé tégla szerű, sokat panaszkodik, hogy nehezen kezelhető, de igazából manapság már nincs normális telefon 5"alatt. De a samsung lekerekített élei talán nem akkora tepsi érzetet keltenek(?)
Köszi!
T -
OCTAMD
őstag
válasz attilaxxxx #5502 üzenetére
Az a baj hogy bután csináltad.Régebbit kellett volna leszedned vagy ugyanazt ami rajta volt.Pl.sammobileról és akkor egyből jönne rá frissítés és tudnád hogy jó vagy nem
Illetve nem is értem honnan szedted le a decemberit,már januárban is volt januári
[ Szerkesztve ]
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
gyeniko
őstag
válasz tomi5244 #5510 üzenetére
Szerintem jó és stabil készülék. Galaxy S5-ről váltottam a múlt héten, de a gyerek és a feleségem már több hónapja használják a sajátjaikat (Galaxy S5 mini-jük volt előtte). Mindhárman nagyon elégedettek vagyunk vele: gyors, hosszú az akku ideje, nagy és szép a képe, vízálló-por álló, nagyon sok - általunk igazából nem is használt - szolgáltatása van. Ár/érték arányban a Samu talán legjobb készüléke.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Stellaway
tag
válasz gyeniko #5512 üzenetére
Egyik barátomnak P10 liteja van. Nem vettem észre nagyobb különbségeket, a kijelzője nem tetszett annyira, ha jól tudom az nem Amoled. Nálam már az vitadöntő lenne. Illetve az ujjlenyomatolvasó azon hátul van, bár ott pozitívum, hogy azt lehet kezelőgombnak (pl ujj elhúzására értesítőpanel legördül) használni, de szerintem elöl jobb helyen van.
A5 öt ajánlom, sok sikert a döntéshez.Aláírom
-
Chamoro
tag
A Knox aktív védelmet bekapcsolta valaki közületek? Milyen változás tapasztalható?
-
OCTAMD
őstag
válasz attilaxxxx #5513 üzenetére
És feltetted az 5db fájlból a 4dbot?
Samfirmbe be kell írni SM-A520F és ATO,akkor egy ATO közepűt szed pedig le
[ Szerkesztve ]
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
OCTAMD
őstag
válasz attilaxxxx #5517 üzenetére
*#1234# mit ír?
-
szubrutin
aktív tag
Sziasztok, bocsi a kerdesert, extreme digitalnal vettem a telot, probaltam regisztralni, de ezt irta ki: hogy a sorozatszam ellenorzese soran azt allapitottuk meg, hogy a regisztralt termeket nem a samsung electronics magyar zrt hozta forgalomba.
Hogy tudom megnezni, hogy milyen regios a telo, vagyis mi a fuggetlen magyar rom neve?
Extreme garanciajegyen 2ev gari áll.Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
gerner1
nagyúr
válasz szubrutin #5520 üzenetére
A szürke importos készülékekre, nem lehet érvényesíteni a +1év kiterjesztett korlátozott garancia-időt. A független magyar régió kód a XEH. A Phone INFO programmal megtudod nézni, a CSC fülön, az Aktív CSC sorhoz, amit ír 3db karakter.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz szubrutin #5522 üzenetére
Szürke importos. Látható, hiszen DBT (német független régiókód) firmware van rajta. Amelyekre érvényesíthető, azokat úgy is hirdetik (az esetek többségében), hogy " 24hó, 2év, vagy 1+1év, stb" Samsung garanciával. Szóval, amiből ez egyértelmű... - és ezek mindig drágábbak is, mint a szürke importosak...
Szóval, ha ezek nincsenek kiírva náluk, a készülékhez, akkor nem vertek át. Szimplán nem figyeltél valamit, amiről nem volt információd ...
[ Szerkesztve ]
-
szubrutin
aktív tag
Bocsanat, elneztem nagyon, sajat telomat neztem, ez a felesegeme XEH van irva es csc orszag magyarorszag pedig
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
OCTAMD
őstag
válasz attilaxxxx #5519 üzenetére
Látod ez nem ATO hanem OXX és régebbi is.
Véletlenül nem töltöttél már le régebben is ehhez az A520F-hez fw-t(pl.XEH) és véletlenül azt tallóztad be?Amúgy nyomj a manuális letöltésre mert kell találnia frissítést
-
gyeniko
őstag
válasz szubrutin #5520 üzenetére
Én is ott vettem a múlt héten, gond nélkül tudtam regisztrálni. Először én is azt hittem, hogy nem frankó a teló, mert Edigitalos garijegyet adtak hozzá, illetve nem Samsung Magyar Zrt. volt a csomagoláson. Azután simán regisztráltam.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
gyeniko
őstag
válasz szubrutin #5530 üzenetére
Szerintem valamit rosszul írhattál be. Nem gondolom, hogy egy időben kétféle készüléket forgalmaz az Edigital.
Az én csomagolásomon van egy kis matrica, melyen ez áll. Forgalmazó: Strong&Unique Kft. 1037 Bp. Csillagszem utca 15. Itt találod őket.Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
coxy01
tag
A szollgáltatós (Telenor) telóra jár a +1 év gari?
Samsung A5-2017 - LG G3 (D855) 3Gb/32Gb - Op3n dott Z2520 - Asus memo pad 7 me70c
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest