- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)
Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz Almonen #6599 üzenetére
Nekem nem jó az akku idő, mondjuk én power user vagyok: viber, messenger, facebook, google photos auto sync, skype, chrome, AOD on, pokemon go, hearthstone, wifi analyzer, steam kliens, battle.net kliens, geekbench, antutu, fénykép+videó, etc. Bár gyanítom, hogy az ilyen használatot egyik telefon akksija sem szereti.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Kérdés: ezt a levakarhatatlan mocsok game toolst hol lehet letiltani, likvidálni, terminálni, megszüntetni, uninstallálni, sóval behinteni? Mert akármit állítok be, mindig ott figyel az értesítési sávon valamilyen szinten, akár kikapcsolom a "jelvényeit", akár elrejtem, akármit csinálok vele.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Fleed
aktív tag
A screenshot tenyérhuzással miért nem mukodik oreora frisstés után, hol tudom ezt visszaállitani? Illetve a home gomb melletti gombok világtását hol tudom kikapcsolni? Köszi.
-
-
KengelRoland
aktív tag
Én megmondtam, hogy baj lesz belőle, de mindjárt letrolloztak…
Hogy miért írom ezt ide? Mert elegem van, hogy divatból agyon hájpolnak itt dolgokat, fóleg a friss verziókat, ezzel pedig másokat tévesztenek meg, akik kevésbé járatosak a telefonok világában.
És az a vicc, hogy a legtöbb hájpoló az régi motoros. Mintha nem járták volna meg ezt az utat egy párszor...
[ Szerkesztve ]
Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?
-
Kitti14
csendes tag
válasz KengelRoland #6595 üzenetére
Huhh, hát ezt én meg nem mondom Neked, hogy pontosan mennyi, de néha már kb. 3 méterről is szól, néha meg csak ha pl. kimegy az udvarra, ami már tényleg hatókörön kívül van, szóval akkor jogos, hogy zenél, de néha teljesen kiszámíthatatlan. És sajnos nincs ilyen beállítás lehetőség, mint Nálad
-
Nashaba
tag
válasz KengelRoland #6611 üzenetére
Nem fújod fel egy picit a dolgot? Természetesen nem hibátlan de azért sok jó dolog van benne és semmit nem rontott el.
-
aszti75
senior tag
válasz KengelRoland #6611 üzenetére
A te Android verziód sem tökéletes, biztos vagyok benne. Mint ahogy az iOS és a Windows sem. Én sem értem ezt a "nem frissitek, mert szarabb lesz" párát. Persze a te dolgod, de a frissítés és a javítások nem véletlenül vannak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sungoo
addikt
válasz theBigFace #6619 üzenetére
Ez most csak én nem értem, hogy jön ez a screenshot-hoz?
-
veterán
A UPC-kapható telefon vajon a bekapcsolás után a gyári Samsung képernyő jelenik meg,vagy a UPC?
Mint más szolgáltatóknál nem a Gyári Samsung indul el. -
Themes
aktív tag
Sziasztok. Ki töröltem a face ikont véletlenül, az alkalmazasokban benne van, de se kitörölni nem tudom, sem pedig visszarakni az ikont! Gondoltam kitörlöm majd újra telepítem, de sajna nem lehet. Ötlet? (android 8.0)
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
Themes
aktív tag
Egyáltalán nincs ikon! De most már Mind1 mert rendbe jött. Köszi azért.
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
coxy01
tag
válasz gerner1 #6598 üzenetére
Ez lenne? [link]
Amúgy, hogy a fenébe töltsem le sima reggel, mert sehogy sem tudom (premium fiókot akar)?
Ha nem ez akkor honnan tudnék egy 7,0 legutolsó Telenoros verziót tölteni?[ Szerkesztve ]
Samsung A5-2017 - LG G3 (D855) 3Gb/32Gb - Op3n dott Z2520 - Asus memo pad 7 me70c
-
bepe79
addikt
Az mitől van, hogy az AOD-n az óra számainak fényereje (megvilágítási fényerő) változik? Elvileg nálam ki van kapcsolva az automata fényerőbeállítás, és az AOD hol alig olvasható, hol pedig nagyon szép fényes, kontrasztos, jól olvasható.
-
slice14
veterán
Esetleg updato.com?
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
gerner1
nagyúr
-
Sisco2
tag
Sziasztok!
Már kérdezte valaki, de én is megkérdezem ugyanazt mert nem jött válasz.
Egy gyors kérdésem lenne, hol lehet véglegesen kikapcsolni az op rendszer frissítésre figyelmeztető üzenetet?
Mindig csak a "Később"-re nyomok, de 2-3 naponta újra feldobja.Köszönöm!
-
coxy01
tag
válasz slice14 #6630 üzenetére
SOS!
Felment ODIN a javasolt Telenor 7.0 rom.
A SIM kártyát azóta nem érzékeli?? Mi lehet a gond?Boot is valami lakattal indít!
Ismeretlen menü a beállításokban is "T romaing" !
[ Szerkesztve ]
Samsung A5-2017 - LG G3 (D855) 3Gb/32Gb - Op3n dott Z2520 - Asus memo pad 7 me70c
-
KengelRoland
aktív tag
Azt hadd kérdezzem meg, hogy miért probléma ez, hogy feldobja? Már más is írta ezt. Azért kérdezem, mert engem nem zavar egy kicsit sem, hogy feldobja. Sőt, a fogaskeréken ott egy piros egyes a legördülőben, de az sem nagyon érdekel. Mások meg úgy néznek a frissítés értesítésre, mint valami pattanásra, ami folyton megjelenik és idegesítő meg fájdalmas.
(#6642) coxy01:
Ugyanazzal a névvel próbálsz bejelentkezni, amivel az előző android verziónál?
-
coxy01
tag
válasz KengelRoland #6643 üzenetére
Igen, de a Samsung Account-ba nem enged be, "A feldogozás meghiúsul" hibával.
Gépen betudok a fiókba jelentkezni, tehát a jelszó tuti jó!Samsung A5-2017 - LG G3 (D855) 3Gb/32Gb - Op3n dott Z2520 - Asus memo pad 7 me70c
-
KengelRoland
aktív tag
Hm. Így már én is jártam és csak az új jelszó kérése oldotta meg a problémát. De ezzel még várj, hátha tud valaki jobbat ettől. Nehogy aztán meg az legyen a probléma, hogy azért nem enged be, mert más a telefonon tárolt jelszó, mint amit a Samsung szervere tárol.
A lakatot hol látod?Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?
-
coxy01
tag
válasz KengelRoland #6645 üzenetére
Indítás után, bekéri a biztonsági (pin) kódot és utána. Fehér lakat körben rajta zöld-kék kör forog.
-
coxy01
tag
válasz KengelRoland #6645 üzenetére
Meg van a hiba! Rossz rom és a nem megfelelő telepítés okozta a hibát. Ja meg csak a PA fájt tallóztam be a többit a PL, CP, CSS azokat nem.
Köszi, most már jó vagyok!
-
KengelRoland
aktív tag
A lakat pedig azért van, mert be volt kapcsolva a biztonságos indítás. Ami azt csinálja, hogy kér mégegy kódot ha újraindítod a telefont. De rá nem jövök mi értelme, mert a végén megint kéri. Tehát megadom a telefon pint, a simkártya pint, majd a feloldó kódot 😁. Kicsit már komikus szerintem.
-
Stellaway
tag
Az imént vettem észre, hogy nem működik a duplamenügombbal (balra a home gombtól, nem tudom mi a szakszó rá) a visszalépés az előző használt alkalkalmazásba.
A nougattal biztos hogy működött, az oreoval nem vagyok biztos, mert sokszor láttam, hogy nem megy, de arra azt hittem, hogy csak laggol.
Megnéznétek nekem, hogy nektek működik-e?Aláírom
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest