- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zh elme
friss újonc
Erről lenne szó [kép]
-
MadMancs
veterán
-
Zh elme
friss újonc
ILYESMIRŐL LENNE SZÓ [kép]
-
veterán
válasz aprokaroka87 #8156 üzenetére
Ezt ő csinálta.
De az lesz, ami Madmancs mond. -
Zh elme
friss újonc
így néz ki csak megerősítettem a körvonalakat
-
bmt50
senior tag
Közben egyszercsak befutott egy 116 megás "bhisszthonsági frissítés" XEH-re..
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Zh elme
friss újonc
tud valaki segíteni vagy nem?
-
Zh elme
friss újonc
Nem az volt a probléma ha nem beégett és ennek hatására keretek lettek a kijelzőn lehet tenni ellene valamit?
-
MadMancs
veterán
válasz Zh elme #8165 üzenetére
Ja ha beégés azt azért nem láttuk screenshot on
Csere. Samsung garanciába cseréli kijelzőt. Mivel A50 2019 es modell, jó eséllyel benne vagy 2 évben. Remélhetőleg papírokkal együtt vetted meg. Vagy egy eredeti számla vagy egy eredeti garancialevél és irány samsung szerviz.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
Ez még csak a Oneui 2.5 ös frissítés nem?
Nost néztem párom XEH A50-ét, arra is van de csak egy sima biztonsági, a nagy 2.5 karácsonykor érkezett.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
bmt50
senior tag
válasz MadMancs #8169 üzenetére
MadMancs kolléga komolyan mondom, annyi biztonsági frissítés érkezik erre a sz...ra , hogy kezdem magam atom nagy biztonságban érezni. Tegnap este pl. már az ajtónkat se zártam be, amolyan " ki tudja, lehet ez ellen is véd" alapon
Poént félre téve példás ez a nagy biztonság, de tartalékolhatnák az energiát inkább egy 12-es robotra, vagy pár hasznos fícsörre.[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
12-őt nem kapja meg elvileg
rothfb S10+ már kapott 11 nem? Legalábbis valamelyik nap S20 topicban valaki kérdezett 11 el kapcsolatban dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
gerner1
nagyúr
Hogy ha független az S10+ -od, akkor nem kell CSC -t váltani. Frija -val letöltöd [ a már svájci(AUT) régóra kiadott 11-es OXM firmeware -t...], majd ODIN -nal felrakod, mintha egy OTA upgrade lenne.
Szóval, váltani, csak akkor kell, ha valamelyik szolgáltatós firmware van most a telódon... -
MadMancs
veterán
Akkor jó kérdés mi az. Xeh re karácsonykor volt 1,3Gb körüli oneui frissítés, most csak biztonsági.
sky11, értesítési rendszer csapnivaló lett, messenger chat fejek messengerhez megszüntek, lett helyette rendszerszintű buborék értesítés ami úgy sz@r ahogy van. Üzemidő mondjuk javult, ami amúgy se volt rossz. Bár ez S20+ 5G.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
válasz GoodSpeed #8099 üzenetére
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
bmt50
senior tag
válasz GoodSpeed #8184 üzenetére
Tehát 5 év a max.
Nem akarok tippeket adni, de a fent biztosított káreseményekből van olyan, ahol a készülék vásárláskor fizetett összeget megtérítik. Mondjuk 2022-ben az akkor öregecske A50 piaci értéke lesz kb. 35e Ft. Történik egy "esemény", és a "károsult" ahelyett, hogy árulgatná kb. 248.-ként a készüléket ezért az összegért, esetemben kap 94ezret
Nem biztos, hogy szép, meg mindenkinek tetszik, meg nemis legális, dehát mindent bizonyítani kell, mielőtt vádaskodunk..[ Szerkesztve ]
-
Nekem pl az eMag pont a hónapban fizetett vissza 56900 Ft-ot, mert a 2017-ben vásárolt SSD-m megnyikkant. Az utolsó forgalmazott ára 18900 Ft volt
Egyébként ja, viszont ebből az is következik, hogy maradni kell a Telenornál
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
zojjektum
senior tag
Valaki homályosítson már fel legyen szíves, hogy milyen usbc kábelt kell venni, hogy biztosan töltse a telefont! Eddig 4-ből 3 kapufa van benne kínai, hazai, 5A-es, de semmi. A gyári botrányosan rövid, azért néztem volna nem horror áron hosszabbat. Ami működött az a kik-ből volt 2m-es, de a kölykök eltaposták a c részt, azóta sem láttam ott. Amúgy minden kábel működik, ugyanis minden más eszközt tölt. Ennyire érzékeny telefonom soha nem volt. Ja és 2db van a családban, egyiket sem tölti, úgyhogy kizártam a hibás csatlakozót. Köszönöm
-
pècsimunkás
addikt
válasz zojjektum #8190 üzenetére
A Rock tuti jó, nekem is az van.
Amúgy érdekes, az OnePlus kábele nem tölti, de régebbi Samsungokat sem tölt ( A7 2017, A6) . De találkoztam olyan noname kábellel, ami szintén nem tölti. Nem is értem, miért nem ...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
MadMancs
veterán
Ez engem is érdekelne. Jó árban van és jónak tűnik. Géphez be is szerzek egy USB A - USB C verziót de töltőhöz USB C - USB C kellene. 🙂
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest