- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Géjza
őstag
Update: PIN bekérést a telefon elkezdte hanyagolni szerencsére. Viszont feleségem imént pofára ejtette a telót és a plexi berepedt rajta egy részen.
Hol lehet kicseréltetni csak a plexit, hogy az alzás (vagy bármilyen) garancia megmaradjon? Csak Samsungnál? Gondolom horror áron. Vagy ezzel biztosan ugrik a garija?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Markizmark #3252 üzenetére
Siklik.
-
Géjza
őstag
válasz manokaki #3255 üzenetére
Kijelzőt védő üveg repedt be szépen. Márkaszervíz kijelzővel együtt cseréli? Gondolom horror áron, amiért majdnem újat is lehetne venni.
Itt ph-n néztem 18ért cserélnek csak üveget. De akkor hogy küldöm vissza a PIN-es hibával a telót? Gondolom ezt a cserét észreveszik. Suxxx... :(
[ Szerkesztve ]
-
Nekton
aktív tag
válasz Markizmark #3248 üzenetére
Nem olyan jó, mint a csupasz üvegé. Én meguntam és leszedtem. Tapadósabb volt.
-
Géjza
őstag
Igen, márkaszervízben van már, pár nap és kész.
Legalább megtudtam, hogy a PIN kódos hiba alaplapcserével javítható csak. De mivel alzás a teló (cseh), így ők csak a kijelzőt cserélik. Második kör alzával lesz, ha visszajött a teló.
Márkaszervíz egyben cseréli csak, amúgy lehet külön üveget cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
brumicica
tag
Előjött nálam is a "Nincs SIM" hiba egy hete :-((((
SIM toolkit tárhely törlése, majd az az alkalmazás leállítása, ahogy több youtube videóban bemutatják, ideig-óráig segít, aztán a hiba újra előjön. A telefont már harmadszorra telepítem újra. :-(((( Légyszi írjon, akinek sikerült véglegesen orvosolni a hibát. -
pjen
félisten
Szevasztok.Felraktam tölteni a telót,a képernyő kikapcsolt,viszont a kijelző közepén világított az óra és a dátum.Eddig sose csinálta.Ez mitőtől van,hogy lehet bekapcsolni?
-
LIFE1
tag
Elküldtük szervizbe. És alaplapot cseréltek rajta!Sajnos csak ez a megoldás.Készítettem képeket hogy miket dob ki a teló. És gyári visszaállítás után ráraktam a képeket. Mikor leadtam a telót mondtam írják bele a hiba leírásnál hogy vannak képek és nézzék meg. Azóta jó a teló!🙂
-
brumicica
tag
Köszi az infókat, ez nagyon sajnálatos....
Alig 1 hónapos telefon, máris alaplapcsere? :-o :-(
Nyilván a szervíz jobban tudja. Bár nekem pár dolog gyanús:1. Safe mode-ban nem csinálja a "no SIM" hibát
2. Ha nincs Telenor SIM semelyik slot-ban, akkor nincs hiba
3. Mióta Telenor engedélyezte a VoLTE-t, azóta van "no SIM" (sajnos a VoLTE kikapcsolása irreleváns)A nemrég cserélt Telenor SIM kártya régi jó A3 2017-ben tökéletes. Bármi egyéb tipp? Köszi
-
szjoci
őstag
Sziasztok!
Rosszalkodik az ujjlenyomatolvasóm: elméletileg érzékel rendesen, be tudom szkennelni az ujjlenyomatomat, de utána nem ismeri fel... Van ötletetek mi lehet a hiba?
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Tudnátok linkelni bevált teljes kijelzős üveget?Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
kalanchoe
senior tag
Nagyon úgy néz ki, hogy beégett a kijelzőm - hát, elég hamar.
-
kalanchoe
senior tag
Annyira durván még nem látszik, hogy fotón át tudja adni, maximum fényerőn, fehér képnél látszódik inkább. (Pl. az egyik előző Samsungom oledje durván be van égve, képen sajnos az is alig látszik.) Hívás indításakor vettem észre. Egyébként a billentyűzetről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
szenesember
aktív tag
Nagyon sok a panasz mostanában erre a telefonra. Nekem kb megjelenése óta meg van, de semmi gond nem volt vele eddig. Sem SIM hiba, sem beégett kijelző, stb... A fórumokon sem jeleztek hibákat eleinte.
Mintha lenne valami turpisság a dologban a Samsung részéről. Lehet, h idő közben olcsósítanak a készülékeken?[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
válasz szenesember #3282 üzenetére
Nálam semmi gond eddig nincs még fél éves a telefon.
Beégés ellen az automata fényerő a gyógyszer.
Ez már zsinórban a 6. Samum és egy sem égett be nálam.... -
brumicica
tag
válasz szenesember #3282 üzenetére
Sajnos ezt meg tudom erősíteni: Eddig a Samsung mobilok a megbízhatóságról és a hosszú élettartalomról szóltak, a "mobilok Toyotája" volt a márka családunkban hosszú ideje, 73 éves édesapám is kapott egy A40-et kb egy éve, imádja, semmi baja. A munkahelyi flottás, 1 hónapos A40-em 2 hét múlva no SIM hibás lett, küldöm vissza. Nagyon szomorú, hogy most már a Samu is a gagyi kategória lett, simán kimegy a piacra hardver hibás áru :-(
-
Fetyoka0
tag
Elég ramaty ez a telefon connectivity téren. 4g telekomos netem max 30mbit/s el jon otthoni upc 300mbts netem wifin 40 mbits jon. Felesegem 5 éves iphone-ja magasan veri mind2 teruleten. 2 simmel hasznalom egyik ceges nonet a masik sajat. Mind2 telekom.
-
kárátékutyá
őstag
Ezt ma reggel írta ki a telefon, úgy látszik Vodafone bekapcsolta a volte hálózatot. [kép]
-
mr.tamasbiro
őstag
Most adott a cég egy ilyet.A régiről miként tudom átvinni az adatokat?Magyarul minden cucc kellene rá.
-
gg72
veterán
Anyósom kapott egy ilyen telefont, de problémája van a bejövő hívások fogadásával, csak sokadjára sikerül felvennie a telefont a zöld pötty jobbra húzásával... Már beállítottam neki, hogy a hangerőgombbal is fel tudja venni, de létezik vmilyen app, amivel egyszerűbb lenne a képernyős hívásfogadás?
-
zeon.hu
nagyúr
Ilyen matt fólia érkezett.
Kinézetre nagyon jó, méret egy hangyányit lehetne nagyobb talán, de vállalható.#?*@&!
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz kárátékutyá #3289 üzenetére
Samsung Smart Swich-et nézd meg...
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz mr.tamasbiro #3290 üzenetére
Próbáld meg a Samsung Smart Switch-et....
-
v.t2a.cs
csendes újonc
Sziasztok.
A főkamera minősége ilyen gyenge lehet vajon vagy nálam van a gond és vigyem a szervizbe mihamarabb?
Ultraszéles kameránál nincs gond (színek normálisak a fényviszonyok is), viszont a normál kamera túl fényes vaku mellett is.
Emellett amikor kiválasztom a lassítás módot, elég erősen nagyít a képre és gyenge a minőség eléggé.
Ősrégi 8 éves sony telefonom jobb képeket készít mint ez a mostani eszköz.Próbáltam a google fotó nevű programot, ott sokszor ok nélkül leáll, kilép az alkalamazás. A bixby -t kilőttem, mindegyik kamerával kapcsolatos cache -t ürítettem.
Mintaképek:
[link]
és
[link]Első képet normál fényben készítettem vakuval a másik képet képernyőfotózással készítettem, az a lassított módnál előjövő gyenge képminőséget mutatja.
Fókuszálással nincs gond. Pár hónapos friss telefon.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest