- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagamo
őstag
Próbáltatok már más hívás rögzítőt a Call Recorder Total Recall Dem kívül?
mert itt akad egy pár: Android market call record
csak azt nem tudom, hogy melyiket érdemes Galaxy3-on kipróbálni?
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
-
Bulitt
addikt
Kéne egy kis segítség :S
Olyan probléma jelentkezett az elmúlt 3 napban, hogy USB-re dugva a telefont, bejön a csatlakoztatási kép, de villog. Kilép a menübe, meg vissza csatlakoztatásba. Így a gép nem látja a telefont.
Lehet a memkártya szórakozik?
-
Bulitt
addikt
válasz hodostamas #6956 üzenetére
nem, nem használom
szerk.: Viszont hibakeresés módban, meg látja a szgép
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Felraktam a 3.0 Béta Kyrillos,jpm alapra,és rendben van,megőrizte a jó gps csatlakozási képességét !
-
Bulitt
addikt
válasz hodostamas #6959 üzenetére
Úgy jó, olvassa a gép rendesen.Visszatettem a telefonba, hátha most jó lesz, de ugyan az a jelenség
-
őstag
kedves mindenki, aki nem gyári 2.1-et használ!
ha megjelenik a hivatalos 2.2, akkor azt is ki fogjátok próbálni, vagy van már egy olyan jó 2.2 amit nem cserélnétek le?
"... and I hope you have a great day!"
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz pető bá' #6962 üzenetére
Én a jelenlegit le nem cserélném a gyári 2.2-re. Szerencsétlenek mire kijönnek egy első verziós 2.2-vel, már 3.0-ra fogják írni a custom romokat (kis túlzással...)
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
-
ntomka
nagyúr
válasz iMPeRi0R #6963 üzenetére
Ez inkább nagy túlzás, merthogy esélytelen. A 3.0 tabletekre van szánva, nem bírná el a telónk sem jó eséllyel. Ellenben a 2.3 már esélyesebbnek hangzik.
(#6964) dunc: Hát akkor én már nem szórakozok vele, megvárom a jpm alapút.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
dunc
nagyúr
Biztos lehetsz benne,hogy a 2.3 a telefonunkon fog dülleszkedni
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
http://fun.drno.de/flash/HomeRun.swf
próbálja már ki valaki pls. másnál is megy ez a flash játék?
Mert nálam csont nélkül elindul wtf..
-
Bulitt
addikt
válasz hodostamas #6967 üzenetére
2.1 alatt is elindul, delfin böngészővel, bár akad mint a fene
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
Tényleg, 2.2 alatt meg lehet oldani valahogy, hogy a névjegyzék rendesen írja ki a neveket, tehát családnév keresztnév formában, vessző nélkül, hívás közben is? Baromi idegesítő ez a magyartalan megjelenítés.
[ Szerkesztve ]
-
-
ntomka
nagyúr
válasz hodostamas #6972 üzenetére
Nekem odateszi, persze a sorrend jó, csak a vessző zavaró. Hívás közben meg alapból fordítottak a nevek. Igaz, én mindent Google típusú névjegynek mentek, mert a legutóbbi frissítésnél megszívtam, hogy nem volt felszinkronizálva minden névjegyem.
Szerk.: Na hát pont ezt írom, nekem is így vannak, mégsem jó.
[ Szerkesztve ]
-
lancer77
tag
válasz hodostamas #6930 üzenetére
az normális hogy ha a 4x3 billentyűt akarom használni ,nem qwertyt akkor csak számokat ír?
-
dim dim
tag
üdv fórum!
2.2 android kapcsán kérdezném: itt már van lehetőség az appokat memory cardra rakni.
de csak ha az adott app is támogatja.
van-e olyan alkalmazás, amivel kényszeríteni lehet az sd-re történő helyezést az ezt nem támogató appoknál is?köszönöm
-
dunc
nagyúr
válasz hodostamas #6979 üzenetére
A jpm-be alapba benne van az alkalmazások kezelésénél,nem kell plusz program .(ami áthelyezhető,nem minden) Amit nem lehet alapba átrakni,szerintem nem is ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
tothz77
csendes tag
válasz hodostamas #6848 üzenetére
Sajnos a 3 napból kicsúsztam. Szerviztől pedig mindig félek. Általában szétszedés után még több az esztétikai gond, mint előtte. Lehet meg kell békéljek ezzel a kis szépséghibával. Más. Ha volt már erről szó, akkor bocs, de egy alap, gyári, minden változtatás nélküli készüléknek meddig kell bírnia egy feltöltéssel? Én nem sokat telefonálok (napi max 15 perc) és 1-2 óra wifi van, de így sem mindig bírja teljes két napig. Ez így normális, vagy több kéne legyen?
-
bmwk1200s
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Adott egy gyárilag független Galaxy 3, ami annyira tetü lassú, hogy legszívesebben földhöz vágnám. Volt mát szervízben is, állítólag frissített rendszer került rá... 2.1 még mindig és hihetetlen miket művel. Leteszi a beszélgetést tök magától, ott ahol másnap full térereje van, nekem nem lát hálózatot sem, nincs gps, szaggat szinte minden program, az angry birds is... de olyan 10fps maxal megy.
Tudna nekem valaki egy szájbarágós leírást adni privátba, hogyan tudnék valami gyors, de megbízható romot feltenni rá, ami javítja ezeket a hibákat? Szeretném megőrizni a rajta tárolt programokat illetve képeket zenéket, megoldható?
Nem szeretném eladni ezt a telót mert láttam, hogy van akinek rendesen működik.Előre is köszönöm!
Semmit sem írok alá!
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz bmwk1200s #6984 üzenetére
Azért a gyári 2.1-el sem volt ilyen siralmas a helyzet. Szóval ha tényleg annyira gáz, akkor mégiscsak a szervizben a helye. Én sem azért tettem fel a 2.2-t, mert a gyári ennyire béna lett volna, akkor már első héten feltettem volna rá.
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
-
hodostamas
addikt
válasz tothz77 #6982 üzenetére
Nem kell félned, szervízfutárral csináld, és 4 napon belül visszakapod a telót, én is így gariztattam, nagyon korrektek voltak.
Akkura:
, ,
30%on vagyok, a wifinek a felén kb online rádió is ment. szerintem ez korrekt..bmwk1200s:
Szájbarágós leírásSD kártyán minden marad, viszont a telefonon minden elveszik, programok, beállítások telefonszámok stb...
De ahogy épp írták előttem, azzal is használható, nem tettél fel valami programot ami fogja a rendszert?[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz bmwk1200s #6984 üzenetére
A programok telepített dolgok ugranak ,én ezen nem vacillálnék,mert minden pótolható.(jelenlegi állapotban viszont fennáll a földhöz vágás esélye) tehát én első körbe egy factory resetet ajánlok,vagy elkezdeném leszedni a gyanús programokat,és újraindítanám a telót !
Esetleg valami cpu progival megnézném mi az ábra. (system panel,van benne leállítás ,ram törlés) -
bmwk1200s
őstag
Először is köszönöm a segítségetek!
Igazság szerint mióta volt a szervízben, azóta nem sok minden került rá, de leirom ide pontosan:
- open advanced task killer
- angol-magyar-német szótár
- angry birds
- 3g watchdog
- milky milky
- abduction
- sliceit
- gpsopt
- astro
Illetve a gyári alklamzások, plusz a telóval lőtt fényképek.
Szervíz előtt és után is ugyanaz a siralmas helyzet. Nem tudom miért...Semmit sem írok alá!
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz hodostamas #6990 üzenetére
Miért gond az? Nekem automatic task killer van rajta és ő is magától lövöget, semmi bajom nincs belőle... Még Most amúgy ez az applistám (nem mintha kérdezte volna bárki, csak hátha találtok valamit, ami érdekes, kérdéses, stb... ):
3G Watchdog, Adobe Reader, Agenda Widget, AllShare, Angry Birds, ASTRO, Automatic Task Killer, Barcode Scanner, Beautiful Widgets, Bubble Blast 2, EasyMoney, Elixir, Facebook, Goggles, GPS Test, iGO, Shazam, Shift Lite, Skype, Sudoku Free.
Plusz a beépített 2.2-es cuccok.
Van még rajtam kívül olyan a fórumon akinek ma is, holnap is meló van?
[ Szerkesztve ]
-
BeLuke
csendes tag
Sziasztok!
Kérdeznélek titeket, hogy ha most vennétek mobilt melyik lenne az?
Galaxy 3 v. ZTE blade?Válaszokat köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
Akksi 1%-ra lemerítve. Kiderül mennyire műxik ez a kalibráció.
-
icepeti
tag
Sziasztok, bocsi az offért, de egyik ismerősömnek egy fél órám van tanácsod adni, hogy galaxy 3 v optimus, ki melyiket ajánlja? teljesen átlagos használatra...pro/kontra előre is köszi!
-
hodostamas
addikt
android.policy.jar
android.policy.odex
system/framework-ben vannak
ezek a fájlok kellenének sürgősbe a JPM-ből
valaki legyen szíves felrakni valahova ekezet köszi
mert addig csak kis tégla a teló, és nem akarom újrarakni az egészet.[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest