- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
Egy olyan érdekes problémával találtam szembe magam, hogy mikor a telefont tegnap reggel feltöltöttem(100%) és használtam egész nap (hívások, wi-fi, internet,zene hallgatás), estére 70% töltöttségi szintet mutatva kikapcsoltam éjszakára. Reggel bekapcsoltam, és azt írta ki, hogy az aku lemerült és pirosan villog az aksi jel
-
ntomka
nagyúr
válasz hodostamas #6547 üzenetére
Szintén zenész! Csak lesek! Eddig teljesen használhatónak tűnt a jpf, az utóbbi pár napban minden kezd beragadni rajta. Most pénteken pl azt produkálta, hogy délután 2-3 óra környékén feltöltöttem, este 9-re már csak 5%-ot mutatott, úgy beragadt valami. Persze ki-bekapcsolás segített rajta sokat és még bírta másnapig, de ez akkor sem kóser.
ツ Headphones on - World off
-
ntomka
nagyúr
Persze, tudom, de eddig nagyon jól ment apróbb hibáktól eltekintve, ezek is szokhatóak voltak, simán tudom használni. Na mindegy, elhackelgetem még egy kicsit a rendszert, hátha helyre tudom tenni. Nekem meg kell a 2.2, mert bosszant, hogy 2.1-en nem lehet áttenni memkarira a programokat.
-
iMPeRi0R
aktív tag
-
dunc
nagyúr
Nem kell telhetetlennek lenni,nagyon sok program felmegy telefon memóriára is,és gyorsan cserélhetők is a programok,nem kell 15 játék egyszerre, át kell gondolni mit kell igazán,és mit használok,és mi felesleges. Én is belefutottam a hibába minden szart felraktam majd elfogyott a helyem ,majd újraraktam a rendszer átgondolva ,és bőven elég volt a hely. A 2.2 jófofa de széthullik,és sok dologba nem jó G3 ra,majd talán a végleges hivatalos 2.2...de akkor úgyis a 2.3 at fogjuk nyúzni.
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
Nem vagyok telhetetlen. Amiket felteszek, azokat használom is. A gyári fw-vel folyamatosan reklamált a helyhiányért és ilyenkor nem indult el nekem a gtalk, nem szinkronizált, folyton eldobta a sim kártyát (kollégám, akinek szintén sg3 van gyári 2.1-gyel, pont a héten kiáltott fel egy hangos k...a a...d felkiáltással, hogy aznap harmadjára dobta el neki a simet), stb. 2.2-n ilyen problémám nincs, a 2.3-at nem is hiányolom, nem látom az miért kéne nekem. Úgyhogy igen, mélyen tisztelt samsung, igazán kiadhatnád a 2.2-t végre, hogy igazán elégedett ügyfél lehessek.
Meg azért tegyél fel egy opera mobilet, egy igot, egy-két ilyen jó kis alkalmazást, amit azért napi szinten használ az ember, és rájössz, hogy nincs ezen a telón elég hely már csak ezekhez is. Ha már a játékokat meg a térkép szoftvert átteszed memkarira, valóban pont elég a teló memóriája is.ツ Headphones on - World off
-
waccamár
senior tag
válasz hodostamas #6541 üzenetére
Én is nagy megelégedettséggel használtam, de pár hete a frissítés után leszedtem, nagyon erőltették az sms részét, a widget-je sem tetszett az újnak, pedig előtte használtam. Azóta jött ki valami javítás? Még mindig egyben van a kettő? Én már a fejlesztőnek is írtam hogy nagyon jó, tetszik, de hagyják már meg a választást hogy akarom-e az sms részét, de válaszra sem méltattak -.-
Egyéb dolog, nem csak neked:
Alap androidos kérdésem lenne: Ha megvettem egy app-ot és feltelepítettem, akkor ha egy másik androidos telón a marketre belépek azzal a névvel amivel vettem, akkor feltelepíthetem másik telóra is, akárhányszor? -
waccamár
senior tag
válasz hodostamas #6567 üzenetére
Arra rájöttem, persze ki is kapcsoltam, de aztán a widgetjébe is beletették, ott telt be a pohár, akkor töröltem.
-
watford123
csendes tag
Ezt vagy a galaxy minit tartjátok jobbnak?
nem tudom melyiket vegyem....[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz watford123 #6569 üzenetére
Ha van rá pénzed, akkor ezt. Gyorsabb proc, nagyobb felbontás, komolyabb megjelenés. Egyébként a mini sem rossz, az ace meg úgy látom mindkettőnél jobb. A rászánt összeg alapján dönts.
-
watford123
csendes tag
egyenlőre ez olcsób mint a mini.bár a mini ára biztos esni fog.meg az acé is.
-
DeFranco
nagyúr
válasz watford123 #6571 üzenetére
T-mobil:
Mini: 42 3:52 Ace:72Bár az Ace és a Mini ára lentebb fog menni valamivel szerintem is, de nem sokkal. Tombol az okostelefon mánia, viszik mint a cukrot.
[ Szerkesztve ]
-
pr05p3c
tag
-
hodostamas
addikt
ezt próbálta már valaki?
FuguTweaks -
vagamo
őstag
válasz watford123 #6571 üzenetére
Én tegnap vittem vissza a minit. Nagyon jó kis telefon jobban is tetszik a formája, mint a Galaxy 3-é csak a felbontásával nem voltam megelégedve, hosszában túl kicsi.
Sajnálom nagyon, mert külsőre jobb szerintem, de nem mindig a külső a fontos
Viszont a Galaxy 3-nál normális, hogy, ha telefon ikonra kapcsolok pár pillanatig elsötétül a képernyő és csak utána jelenik meg a hívásnapló, kedvencek , stb...
talán 2 mp-ig gondolkodik.Elolvastam az első hszt-mennyire frissek az ott található infók????
hasznos Programok, alkalmazások, tippek-trükkök, rom érdekelne.
Van egy program amit szeretnék használni total recall, de nem akar rendesen működni, én a samsungon nem hallok semmit, viszont a másik fél igen, mindegy, hogy ki, kit hívott. Tudtok helyette valami ajánlani???
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
DeFranco
nagyúr
Igen, a névjegyzék és az SMS tényleg kicsit lassú, de szerencsére máshol nincs nagyon ilyen nyűgje. Tedd fel a youlu-t, én ma raktam fel, de 5 perc alatt megszerettem. Abban van névjegyzék is sms is, a navigáció is könnyebb benne. Próbáld ki.
@többiek: Ha már youlu: sikerült kirakni az alsó sorra a youlu ikonját a névjegyzék helyére, így már egyből elérem a szokott helyről. Az SMS-hez is van shorcut, amit a boríték helyére tudnék tenni?
[ Szerkesztve ]
-
pista1235
tag
felraktam a kyrillos féle romot, eddig jó minden, sokkal gyorsabb mint a gyári rom. azt nem tudjátok a launcher pronál menüben hogyan lehet megváltoztatni az ikonok helyét?
-
vagamo
őstag
válasz DeFranco #6577 üzenetére
fájlkezelőt melyiket ajánlod???
+innen http://www.appbrain.com/app/youlu-address-book/com.youlu , hogy kell letölteni???
-
vagamo
őstag
erre gondoltam még:
ASTRO File ManagerMinden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
-Valinas-
senior tag
Itt az új (3.0) Kyrillos rom.
Egyenlőre bétában. Én még nem próbálkozok, de ha valaki felrakta, meséljen! -
ntomka
nagyúr
válasz hodostamas #6575 üzenetére
Na, csak felmerészkedtem a telóra a cuccot. Egyelőre nem fagyott össze a készülék, jelentős teljesítménybeli változást nem tapasztaltam, de majd kiderül.
-
hodostamas
addikt
-
ntomka
nagyúr
válasz hodostamas #6584 üzenetére
Ez a vissza gomb + home gomb variációra van? Kérem a fájlokat, hogy hova kell másolni és megnézem, hátha nekem sikerül!
-
ntomka
nagyúr
válasz hodostamas #6586 üzenetére
Root explorerben nyomd meg felül a mount r/w gombot.
-
ntomka
nagyúr
válasz hodostamas #6588 üzenetére
Nem, mostmár a nem lehet menteni a képet hibaüzenetet sem dobja fel, mint eddig.
-
ntomka
nagyúr
válasz hodostamas #6590 üzenetére
Merre találtad?
Egyébként ez a FuguTweaks tényleg jónak tűnik. Gyorsabban indul a teló és egy kicsit reszponzívabb. Pl. a zenelejátszó a nem gondolkozik annyit, mire beolvassa a gyűjteményem.
[ Szerkesztve ]
-
pista1235
tag
senki se tudja launcher pronál hogy kell megváltoztatni az ikonok elrendezését?
-
ntomka
nagyúr
válasz hodostamas #6592 üzenetére
Kaphatnék egy linket? Elolvasnám azt a pár hozzászólást, hátha én csináltam valamit rosszul.
-
DeFranco
nagyúr
A youlut én a marketrol töltöttem le. Máshonnan nem teszek fel semmit ha nem nagyon muszáj.
Filekezelore a belső használom és ha kell akkor az astrot illetve az es file explorert.többiek: nem tudja valaki hogy lehet a home screen alsó sorába kitenni a youlu sms kezelojehez ikont? A névjegyzéket már lecsereltem.
-
kodmen
tag
Tapatalk-al fórumozik valaki? Hogy a manóban kell rákeresni erre az SG3 fórumra?
Előre is köszi! -
vagamo
őstag
válasz szabof1 #6593 üzenetére
Ezt szomorúan hallom
Pedig nagy szükségem lenne rá
DeFranco? csk, hogy tisztán lássak, csak innen: https://market.android.com/
miért, azt lehet tudni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest