- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
rendelt már valaki expansys-tól? Ez egész jó ajánlatnak tűnik 60k-ért.
Más:
Here transit-ot rá lehet varázsolni bárhogy? -
Integrale
veterán
válasz SpongyaBob #750 üzenetére
Ha beállítottad, hogy jelenítse meg a rejtett fájlokat, akkor: Phone\Music\ Album+Artist+Playlist+PodcastSeries ezek lesznek a rejtett mappák.
"Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
válasz motoflug #755 üzenetére
Az expansys oldala szerint igen. Azóta már regisztráltam a samsungnál a telefont és 26 hónap garanciát ír az igazoló lap.
Vásárlás dátuma és helye: 2013.05.28. - Egyéb - Expansys , Montpellier
Gyári garancia: 24 hónap
Plusz garancia: 2 hónap
A meghosszabbított garancia lejárata: 2015.07.27."Bad reklám is reklám too"
-
-
Zsolto
őstag
válasz motoflug #764 üzenetére
Magyarországra a legjobb ingyenes, online navi a Waze. Szedd le a Here Maps appot, azon tudsz nézelődni, tervezgetni stb., és ha megnyomod rajta a navigálás gombot, meghívja a Wazét és az navigál. Persze a kettő egymástól függetlenül is működik, de navigálni csak a Wazéval tudsz. Nem csinál nagy adatforgalmat, és baromi jó, hogy állandóan friss forgalmi infók alapján dolgozik. Mostanában volt róla cikk a Mobilarénán, és a Navigyurci.hu-n is sokat olvashatsz róla.
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
őstag
válasz Integrale #756 üzenetére
kössz, pont erre voltam kíváncsi hogy gyári 2 év garis-e.
Nagy a csábítás, hogy megvegyem
Omnia7 már kicsit koros, WP8 meg a lumia 520 alapján továbbra is tetszik.Viszont az 520-on azt tapasztaltam, hogy elég sok alkalmazás, ami az Omnia7-en elég stabil volt, itt kilépeget sűrűn (metrotube, index app, 9gag app). Ez összefüggésben lehet szerintetek azzal hogy csak 512RAM van benne?
-
őstag
oh, még valami: hangszínszabályzó van már?
-
SpongyaBob
veterán
Látszik, hogy a Samsung mennyire körbefossa a WP vonalat, gyakorlatilag már mindenki megkapta a gyártói update 3 frissítést is.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
btudos
nagyúr
válasz SpongyaBob #771 üzenetére
Fenet, a HTC-ken kivul senki
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
T0rnad0
addikt
válasz SpongyaBob #771 üzenetére
Szerencsére azért annyira nem hanyagolja, olyan sokat nem késtek eddig a frissítések Csak a 8.1 ne késsen
Mintha mostanában mintha több és jobb programok jönnének, remélem ez így marad.
-
SpongyaBob
veterán
Igaz. Egyébként szolgáltatások terén sem az utolsó az Ativ S. Pl nekem a kezdetektől amióta megvan a teló van Data Sense illetve van néhány olyan opció ami még a lumiákban sincs
Mondjuk én nem félek, 8.1 szerintem tuti jön.
[ Szerkesztve ]
-
Bitmill
csendes tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok. A dilemma: Ativ S vagy Lumia 920. Mondjuk azt, hogy az árkülönbözet nem számít és elsősorban munkára kellene a telefon. A legfontosabb a kijelző minősége és a terméktámogatás. Ez utóbbi szerintem nem kérdéses (Nokia). Viszont az döbbenet, hogy az Ativ S-t sehol sem tudom kipróbálni Budapesten, vagyis nem árulják frekventált helyeken és műszaki láncokban sem. Samsung Store-ban is érdeklődtem, a kedvemért nem bontják ki!
Van valakinek ötlete?
-
-
Zsolto
őstag
Szia!
Én is néztem a 920-ast, de nem volt kérdés, hogy nekem az ATIV S kell, valójában nem is hittem a szememnek, hogy ennyi pénzért "ennyi" telót kapok . Bővíthető, nagyobb akku, sokkal szebb (szubjektív), és jóóóóóóval olcsóbb.
Három hétig komolyan használtam egy 925-öst, annak révén szerettem bele a WP8-ba. Az ATIV S lényegében egyenértékű vas azzal, és minden tekintetben ugyanazt a felhasználói élményt nyújta, fele annyi pénzért. A 920 nem egy 925, de nagyon hasonló ahhoz.
Azt mondják, a 920 kamerája nagyon jó, azt nem próbáltam, csak a 925-ét, azé tényleg jó. Viszont az ATIV S kameráját is minden teszt meglepően jónak mondja, és én is így látom, bár mióta megvan, még csak felhős időben tudtam próbálgatni, ami egy mobilnak se kedvez.
Nem tudom, a kijelzőre miért írod, hogy a 920-é "nem kérdés" hogy jobb, ha azért, mert a Samué AMOLED, akkor ne félj tőle -- ez már nem olyan félreismerhetetlenül zöldeskék árnyalatú, mint pl. az S2-é volt. Az ATIV S-é nagyobb, és egyszerűen hibátlan, gyönyörű és természetes, de ragyogó és élénk is egyben. Igen, a Lumiáé állítólag 768 pixel széles, az ATIV S-é pedig csak 720 (én egyiket se számoltam ).
Ha nagyon kell a 920-ban ingyen benne lévő Drive+, akkor azt is megveheted az ATVI S-re (durván 9500 Ft), és még mindig marad több tízezer forintod.
Nekem még mindig ünnep, ahányszor kézbe veszem és bekapcsolom az ATV S-t. Soha nem volt még ilyen jó telefonom (egy 4xHD-ből váltottam). Egyre jobban tetszik, a rendszerből adódó néhány egyértelmű butasága ellenére (de ezek a Lumiákra is jellemzőek).
Ja, és ha az ATIV S-t választod, lesz egy igazán elegáns és egyedi telefonod
-
SpongyaBob
veterán
"Ha nagyon kell a 920-ban ingyen benne lévő Drive+, akkor azt is megveheted az ATVI S-re (durván 9500 Ft), és még mindig marad több tízezer forintod."
Vagy: Erre van egy nagyon jó alternatíva, feljebb már említették. A Here maps + Waze. Teljes értékű navigáció.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
-
Zsolto
őstag
Rubbi:
Ezért írtam, hogy ha "nagyon" kell -- nekem se kell "nagyon"Integrale:
Nekem az utóbbi négy évben egyetlen szürke előlapos, krómkeretes és szálcsiszolt (jellegű) hátlapos Samu sem rémlik... Voltak feketék, kékek, fehérek, egyik szappanabb műanyagdoboz, mint a másik, de ilyen, mint az ATIV S, egy sem volt. Persze, a formája mindnek ilyen, de ez nagyjából az összes mobilra igaz.A képernyő élességét meg mindenkinek meg kell néznie magának, én is elég kényes vagyok erre, féltem is a pentile matrixtól, de ezek szerint nagyon romlik a szemem, mert semmivel nem látom rosszabbnak, mint a 925 nem pentile matrixos AMOLED kijelzőjét.
Amúgy pont tegnap gondolkodtam rajta, hogy itt ugrálunk hogy HD vagy 480x800-as-e egy ilyen 4,5 coll körüli kijelző, miközben újabban a laptopgyártók 15,6 collon adják el a népnek ugyanezt a felbontást még a prémium notikban is, és azt is hányan használják elégedetten. Persze nem mondom, hogy ez jó, csak ez van
-
Integrale
veterán
Notebookot es mobilt ilyen szempontbol ertelmetlen osszehasonlitani, a telefonod nezed kb 30-40 centirol, amig egy monitort inkabb egy meterrol.
Az Ativ maximum a samsungok kozott egyedi, hangszoro racs kb az S5230 ota ez, a lekerekitett tejfolosdoboz anyag szinten, kromkeretes is volt nem egy modelljuk (S2,S3, Ace , stb) Tetszik nekem is, felreertes ne essek, de egyedinek nevezni egy 920-al szemben, háát...
Titanrol valtottam egy One X-re, arrol pedig az Ativra, na a Samsung elbujhat a Htc mellett kepminosegben. Nem tetszik, hogy a feher feliratok (billentyuzet, beallitasok stb) nem eleg homogenek.
-
Integrale
veterán
Mert eladhatatlan, másrészt nincs más nagyképernyős WP (625 nem játszik). De mint írtam is abban a hozzászólásban amire válaszoltál, maga a telefon tetszik, a képernyő viszont csalódás.
A One X pedig csak egy felmérés volt, hogy hol tart az android, megtudok-e barátkozni már vele. Nem. Vissza WP, Titan után nagy kellett, és más nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
A készülék előlapi kamerája képes HD videót felvenni?
-
Bitmill
csendes tag
A hétvégén (bár nem Budapesten) sikerült összehasonlítanom egy Media Marktban az Ativ S-t a 920-szal (és szinte minden más WP8-as Nokiával). Az Ativ S amilyen borzasztóan mutatott számomra a tesztfotókon és videókon, annyira gyönyörű élőben. Nagyjából ez a konklúzió, ami hatványozattan igaz a kijelzőjére is. A 920 és egyéb Lumia tulajokat nem szeretném hergelni, így nem írnék részletes elemzést, hogyan változott a véleményem (és döntésem) egyik végletből (Lumia) a másikba (Ativ S). A fontos, hogy egyértelmű döntést sikerült hoznom, így nyugodt szívvel adom a pénzem a Samunak. Expansystól rendelem majd ,ahol most kissé emelték az árát, de még ennyiért is röhej ez a készülék.
-
Zsolto
őstag
Két év, és regisztráció után plusz két hónap, tehát 26 hónap. Sajnos az akció tényleg lement, nekem 59-ért még ajándék hordozható akkut is adtak hozzá (2600 mAh, beépített zseblámpával).
A szállítás 4e Ft, de ha összeálltok ketten, akkor feleződik, mert akkora dobozba teszik, hogy kb. 3 telefon bőven belefér. Küldenek hozzá EU-s USB töltőaljzatot is, mert ami a csomagban van, az brit norma szerinti.Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
negyven2
veterán
Én is ez kettő között vacillálok még mindig, és úgy néz ki, hogy nekem marad a Lumia 920, hiába tetszik jobban az Ativ S. Ahogy hallottam az Ativ S-nek egy hatalmas nagy hibája van a szemben, mégpedig az, hogy Sasmung készülék, így magasról tojnak a készülékre. Igaz ezt az Omnia 7-él is megtették. A garanciáról meg annyit, hogy igaz, hogy be lehet regisztrálni, de a kérdés inkább az, hogy ha tényleges szervizelésre kerül a sor, akkor nem fognak-e kekeckedni emiatt (ugye kérik a számlát, a lepecsételt garijegyet és ha van a 2 hónapos hosszítást igazoló lapot).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Ebből a készülékből már létezhet klón?
http://aprod.hu/hirdetes/wp8-ativ-s-folias-4-1-android-4-8-kijelzo-kartyafuggetlen-csere-is-ID1C5tJ.htmlNem hiszem hogy ez eredeti lenne.
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
Zsolto
őstag
De durva. Tuti hamis, a dobozán nem ilyen az oldalsó felirat, mit keresne egy Droid emberke a bootképernyőn, a hátoldalán nem látszik a Samsung felirat, csak valam matrica... Iszonyat
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest