- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
Plexi samu kasztni lekerekített sarkokkal. Csak a WP szól mellette (aksicsere, mem kártya sztem fölösleges egy ilyen telónál - persze van aki kiad 200k-t egy telóra és még hord magával egy aktatáskányi aksit)
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
őstag
az EQ persze ebből is kimaradt...
-
Bog
HÁZIGAZDA
Kedves Samsung fanboyok, akik szegényeim agyvérzés közeli állapotba kerülnek attól, hogy nem lett a liebling márka "ajánlott", nektek üzenném, hogy egyrészt értő módon olvasva talán kiderül, azért nem, mert a készülék ára magasabb, mint amit a tudása alapján elvárhatnánk, másrészt pedig a hasonló árfekvésű Lumia 920 több ponton erősebb.
Ugyanakkor hozzászólásaitok zömét majd copy-paste módszerrel átteszem egy tetszőleges Nokia teszt fórumába, amely márka szintén rettentő kulturált hívei azt sérelmezik, hogy a finneket húzzuk le indokolatlanul. Ha itt megjárattuk a kiváló hozzászólásokat, akkor még egy Sony teszt fórumában is tehetünk egy kört...A teszt egy objektív tényeken alapuló, szubjektíven megírt, saját véleményt is tartalmazó publikáció, amelynek elsődleges célja, hogy olvasmányos módon tájékoztassa az érdeklődőt arról, hogy érdemes-e az adott készüléket megvásárolni akkor, ha az embernek alapvetően nincsenek előzetes márkapreferenciái. Aki tud olvasni, az tételesen végighaladhat azon, hogy neki jó-e a pentile, elég-e a kamera, nem zavarja-e az FM-rádió hiánya, és fontos-e neki, hogy le lehessen szedni a hátlapot. Ezután el tudja dönteni magában is, hogy érdemes-e X összeget szánnia a vásárlásra és elolvashatja a szerző véleményét is ugyanerről.
Ha a sok fanboy abba tud összesen belekötni, hogy miért ilyen a plecsni, akkor igazából elégedett lehetek az anyaggal. Az ezen kívül eső, építő jellegű hozzászólásokat köszönöm, amint hosszabb időre géphez kerülök, az elütéseket és a navigáció témakörébe tartalmazó részeket javítom, bővítem.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Graphics
Jómunkásember
Logout-on is meg itt is
Szépen összejöttek a tesztek
@Bog: stilisztikailag és irónia *5-ös
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Yeffy
veterán
teljesen egyetértek...
szervizelésük itthon nagyon ott vanSamu hozta a kötelezőt, látszik, h ez a WP nekik mellékes, aprópénz, illetve, h nem ők a fő vonal, hanem Nokia, ugye.
nincs is ezzel szerintem semmi gond, vélhetően vinni fogják ezt is, de látni, h nem ide fókuszálnak.
meg is értem.ettől függetlenül jól néz ki, és igen, inkább S2 beütésű, mint S3.
a teszt jól sikerült, köszönjük, bár ha valóban a PenTile miatt lett csak 9-es a kijelző, azon eléggé csodálkoznék, S3 tulajként egy-két extrém esettől eltekintve észre sem venni, főleg ekkora felbontásnál már...
amúgy korrekt lett...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
dreamdancer
őstag
Kétféle színű ház, fémet utánzó műanyag, a szögletes csempéket ütő ívek - ez a telefon szerintem fájdalmasan diszharmónikus. Persze akit az esztétikum nem érdekel...
Nem a lényeg a fontos.
-
Pirosász
aktív tag
Nem is tudtam hogy Samu vérfanok is vannak.Azt hittem csak a Nokia múltja miatt jellemző ez a Nokia vérfan szindróma,de a hozzászólásokat olvasgatva........nem mondok semmit.
-
törölt tag
Szépre sikeredet.Nem lehet rossz.Lehet nyitok a windows teló fele.
-
Wa2x_
veterán
válasz hallerlaller #62 üzenetére
Van aki még nem tudja (BB10)
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
hajbel
addikt
A kamerája objektíven szemlélve, jobb mint a 920-é. A 920 nappali képei használhatatlanok, kritikán aluliak, csak éjszakai fotózásban jó, míg az Atív S képei átlagosak éjjel.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Wa2x_
veterán
-
Cyberpunk
félisten
válasz sing1ep1ayer #65 üzenetére
Majd talán az S4-nél összeszedik magukat, a formatervezőt meg előtte kirúgják remélem.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
cellpeti
nagyúr
jó teló, horror áron, nagyon jó a videó
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
kolosanyi
veterán
Bog
Ha minden igaz, akkor az Ativ S-ben is Wolfson DAC van, ugyanaz, mint a Galaxy S3-ban. Ezzel gyakorlatilag az egyetlen olyan WP8-as telefon, ami zenehallgatáshoz kifejezetten ajánlott, hisz itt nem csak egy 8X-féle "erősítő" van (ja, nem 1,5, hanem 2,5 voltot mérnek a kimenetnél, nagy cucc, attól még a minősége nem jó), hanem egy tényleg jó minőségű DAC + AMP került bele. Én ennyit tudnék felhozni, mint előny a konkurenciához képest, a többiben igazat adok a tesztnek, egy tök átlagos WP mobil minden más téren.
-
Dilikutya
félisten
1. Ki hallgat manapság rádiót?
2. Ennek ugyanolyan a formája, mint a többinek, néhány ív, sarok eltérése lényegtelen, ezeknél a telefonoknál a külső már tényleg nem szempont, mivel mind ugyanúgy néz ki.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gancsos
csendes tag
Szerintem meg az S3 sikere okolható ennek a telefonnak az ilyen késői forgalomba kerülése miatt,mivel még nyáron szinte be volt mutatva,szerintem a komponensek nagy része hasonló és nem sokat kellett a gyártósorokon sem változtatni ezért mivel most fut ki az s3 és jön az s4 ezért most kilövik az alkatrészeket és minden nyernek,szerintem ezen a telefonon igy is többet kaszál majd a szinta 0 befektetési költség miatt a Samsung mint a Nokia és Htc együtt véve
-
nicu71
addikt
válasz Dilikutya #74 üzenetére
állitólag minden wp8-ban lesz/van fm rádió/Nokiákban ,HTC-kben biztosan/,de majd egy későbbi apdét hozza majd el az aktivizációt,tehát ez úgymond nem gond.
Én bizony elfogadnám ezt a telót,a kamerája kifejezetten dícséretesen teljesít.Ám ezért a pénzért 100x inkább Lumia 920."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Orton96
aktív tag
Elölről érdekesen néz ki, de a hátulja k. jó!
Lumia 920-szal szemben viszont nincs sok esélye.
-
NeRo28
aktív tag
Miért nincs esélye?Mégcsak nem is drágább!Én abban sem lennék biztos h a nokiából többet fognak eladni mint ebből.A samsung majd egy idő múlva gondol egyet és jó nyomott áron adja majd mert neki nem sok fejlesztési költségbe került ,ergo még akkor is nyer rajta és akkor a többiek nézhetnek...
Bár ez az egész windows halva született ötlet szvsz![ Szerkesztve ]
-
oO7
őstag
"durva extra funkciók pedig a platform korlátozásai miatt nemigen várhatók"
mondjuk a gyártókra ezek a "nagyon durva" (nem azok) korlátozások pont nem vonatkoznak, de WP8-ban pont, hogy nagyon sok mindent elérhetővé tettek a 3rd party fejlesztők számára is, ami eddig csak a beépített/gyártói appoknak volt lehetséges... szóval itt nem a WP-t kell okolni, hanem a Samsungot... -
oO7
őstag
a Samsungnak van ez az egy szál készüléke, amit nem is különösebben tol, ezzel szemben a Nokia neve lassan összefonódik a Windows Phone-nal, és jópár készülékből álló termékpalettájuk van amivel kb minden piaci szegmenst lefednek... nemfognak többet eladni az Ativ S-ből mint a Lumia 920-ból ha pedig termékpaletta vs termékpaletta "harcot" nézünk, ottmeg főleg esélye nem lesz a Samsungnak a Nokiával szemben eladásokban...
arra meg kíváncsi lennék, hogy miért is "halva született ötlet" a WP... -
Orton96
aktív tag
Lehet, hogy igazad van, de ha pl nekem azt mondják, hogy WP akkor elsőre rögtön a Nokia Lumia sorozat jut eszembe. Úgy tudom mások is rögtön erre asszociálnak. Az tényleg igaz, hogy a Samu megteheti, hogy jóval olcsóbban adja... Ez a kijelző is tuti, hogy az SIII-ból van. De szerintem WP téren a Nokia a nyerő, akárhogy is Samsung fan vagyok.
-
nincsisbéla
aktív tag
Nem lenne rossz, ha egyrészt kicsit többet törődtek volna a mérnökök, másrészt mondjuk csak 100 ropi lenne... ...sőt, annyiért nagyszerű vétel lenne.
Mentalita'
-
Mr.Cruskett
csendes tag
Az egészben az az érdekes, minthogy az általad is leírtak mutatják a Samsungnak esze ágában nincs a Lumiákat legyőzni. Technológiai és pénzügyi erőforrásaikat figyelembe véve ha ez lenne a célja, akkor a Nokiát már rég egy Microsoft féle vadállat kellett volna felvásárolja, hogy ne menjen csődbe. Egyelőre Android frontra koncentrál, hisz onnan is jön a profit legjava...de az biztos, hogy amihelyt komoly pénzösszeget szimatol a Microsoft platformjában, akkor az a több ezer ferde szemű fejlesztő olyan támogatást ad a technológiailag legmagasabb készülékeknek, hogy azok marketinggel felpumpálva kenterbe leverik a konkurenseket. Egyelőre a Samsung számára a Nokia egy ficánkoló partra vetett hal, aki nagyban nem befolyásolja üzemi eredményeit, ha ez változna, akkor lásd a htc, LG...példáit.
-
Tetszik maga a telefon ,ízléses is, és az akku is pompás.
pentile matrix miért zavarna egyeseket? Mi benne a zavaró? Elmagyarázná nekem valaki ha szépen meg kérem?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
albiosz
őstag
csak engem nem emlékeztet egyáltalán az s3-ra? az egyáltalán nem jön be külsőre, ez viszont nagyon tetszetős.
-
dokee78
félisten
válasz Luck Dragon #97 üzenetére
Van egy magyar cikk róla,de nem találom.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Luck Dragon #97 üzenetére
Gúglizz rá és nézd meg a képeket
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic