- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
buek1967
tag
Visszaküldtem a boltnak egy különben jó Androidos telót (S500), mert az én felhasználói szokásaimmal max. délig bírta volna. (Kaptam is a topicjában érte, hogy én vagyok a güzü, minek járatok mindent, ha ki is kapcsolható!) Ezután rendeltem ATIV S-t. Ezzel tutira kibírom estig, pedig sokat nyúzom és szinte minden ON. - Per. pill 63%-n vagyok reggel 6 óta. Alapból a wp szerintem jobban bírja, mint az Android. Amolednél a világos háttér sokat fogyaszt, tehát leginkább a kijelző éhes. Zene, telefonálás, háttérszinkron, stb. alig fogyaszt, illetve egyes appok, pl. Index direkt sötét háttérrel futnak. Szerintem - és a tesztek szerint a legjobb üzemidejű a WP8-k között.
Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Navi csak fizetős van ? Nokia drive vagy ilyesmi nincs hozzá ?
Gondolkodom, hogy Android után jó lenne megint egy WP8 phone....
Tényleg igaz hogy nincs szinkronizálás kikapcsolt képernyőnél ?
Üzemidő hogy alakul ?[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
T0rnad0
addikt
-
Oczu
senior tag
válasz eladogeppc #553 üzenetére
Számítógépes szinkronra gondoltál?
Navi van pár ingyenes, De valóban a Here drive+ a legjobb megoldás, de ez 9920 peták
A sima drive ingyenes, de szinte csak a drive+-szal használható érdemlegesen
Innen érdemes szemezgetni.
Szvsz, Android után felüdülés a WP8, habár eléggé be van korlátozva a WP8 a MS által, lévén nem nyílt forráskódú OS-ről beszélünk.
Maga a készülék egy remekmű, iszonyat gyors a WP8, gyönyörű megjelenés, jó üzemidő (WP8 közül a legjobb az Ativ)) és még sorolhatnám.
-
eladogeppc
veterán
EQ miatt még óckodok hogy cseréljem-e ilyenre az Optimus G-met.
Nem tudom mennyit bír a Samsung, de nálam 50%-ra merül az LG.
Napi 1,5-2 óra hívás, folyamatos Exchange levelezés, szinkron.
Napi 2-3 óra képernyőn. Wifi/3G folyamatos...Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
buek1967
tag
válasz eladogeppc #556 üzenetére
[link]
Üzmidő kb ugyanott lenne, mint a G-nél. Ezért nem érdemes cserélni. Meg azon gondolkozz el, nincs-e olyan appod, amit fontosnak tartasz, de nincs WP-re! Illetve ha sokat költöttél Androidros appokra, akkor az veszett pénz.Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
eladogeppc
veterán
válasz buek1967 #557 üzenetére
0 forintot költöttem eddig Androidos APPra
WP7-em volt, még akkor költöttem arra, de egy naviért nem adok ki 9-10eFt-ot.
Akkor már veszek 9-ért egy külön GPS-t.
Még mindíg kevés a választék Appokból ?Illetve elég süket vagyok, és hajtom ám rendesen a füleseket max hangerőn... Mekkora hangerőre képes az ATIV S ?
DLNA van rajta ? vagy ALLSHARE emivel képet lehet rakni TV-re Wireless módon ?[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
buek1967
tag
válasz eladogeppc #558 üzenetére
TV-re nem tudsz képet kiadni. App sok van, de lehet, hogy használsz pl. olyan felhőszolgáltatást, amihez nincs WP-kliens. Vagy: DRM-es könyveket nem tudsz jelenleg szerintem WP-n olvasni. Vagy: nincs faceunlock.
Fülesre hangja jó. [link] Itt két év gyári garival, házhosszállítással 60k. Én külön navit nem vennék, szerintem 70-ért ez a pack így jó ahogy van.Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
btudos
nagyúr
válasz eladogeppc #558 üzenetére
Én teszteltem az Ativ S hangját kérésre, van egy a családban, azon próbáltam.
Én egy 8X-et használok telefonként, illetve van mellette egy Sandisk Sansa Clip+, mindkettőn hallgattam már elég sokat zenét. A 8X-et hangerőben és hangvisszaadásban is elveri az Ativ S, nagyon tiszta, élethű, kellemes hangja van, nem húzták túl a mélyeket sem, nekem nagyon bejött, majdnem olyan szinten van mint a kis Clip+, szóval szerintem a zenei részével nem lesz gondod. Hangszínszabályzó nincs, arra ne számíts.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
eladogeppc
veterán
Nekem is ezért lenne jó, de már volt WP7.5-öm és nagyon nagyok a megkötöttségek.
Cserébe Atom stabil.
Nem tudom hogy App hiányom mennyire lenne, mert WP7.5-öt is ezért dobtam le.
A csempék nem zavarnának, mert miért zavarna ?
Üzemidő nekem nagyon fontos, ez a lényeg.Ami például csumpi volt nagyon, az a Facebook os üzenő felület, de ha jól tudom van már Facebook messenger is.
Amire még nem találtam választ, hogy van-e akármilyen szinkronizálás (Face, email stb) ha alvó módban van a telefon ? Mert Lumia 820-as kollégám azt mondta, hogy neki nincs. De ha alszik és email-t kapok és nem tudok róla, akkor megőrülök !
-
btudos
nagyúr
válasz eladogeppc #564 üzenetére
Miért ne lenne? Mobilinternet mindig megy, ha be van kapcsolva, de GDR1 óta a WiFi is aktív maradhat lezárt kijelzőnél.
-
buek1967
tag
válasz eladogeppc #564 üzenetére
Ezek teljesen rendben vannak. Ami engem igazán zavar a WP-n, ak a felhő appok hiánya. Van 50GB trezorit tárhelyen ingyen. Nincs WP-kliens. Wuala dettó. Pogoplug 50 USD-ért adna korlátlan tárhelyet, de nincs WP kliens rá. De a hang, a szinkron, meg a telefonálás és a net, youtobe, stb, stabilan OK. Nem bántam meg, sőt...
-
btudos
nagyúr
válasz motoflug #572 üzenetére
Kinek mi. Nekem ez mar nagy, es nem szeretem az AMOLED kijelzot, illetve a HTC matt burkolata es formaja jobban tetszik, ezert 8X-et vettem annak idejen.
De tudasban ugyanott vannak, ismert hibaja, egyiknek sincs, szimpatia kerdese a valasztas. Edesapam Ativ S-t hasznal, igy mindkettovel eleg sok tapasztalatom van.
[ Szerkesztve ]
-
boxfan
tag
Feltettem a gdr3-at.nekem bejön az autós üzemmód.Nem fogja elvinni a navimat egy bejövő hívás most már....
Vernee Thor,Xiaomi Redmi 5
-
Oczu
senior tag
-
fahrii
őstag
http://mobilbirodalom.hu/termek/samsung-i8750-ativ-s-16gb-nfc-aluminium-silver-.html/454
Komolyan csak ennyi? 57k ft? Hol van a buktató? Esetleg sufnigaris garancia, vagy mi?
Valakinek van tapasztalata a bolttal kapcsolatban? -
metaldog
aktív tag
Hali
Nekem még nem volt windows phone-es telóm de nagyon kíváncsi vagyok és vonz a teló kinézete mert nagyon tetszik. Most galaxy S2-em van és az lenne a kérdés hogy pl játékok mint a fifa14 és asphalt ugyanúgy megvannak-e windows phone-ra is vagy azért az app-ok ban nagy a kínálat közti különbség. ja és a kamera milyen képeket csinál? Mert ha van olyan minőség mint az S2-ben akkor nem lehet rossz cucc.
A választ előre is köszi. -
SpongyaBob
veterán
válasz metaldog #584 üzenetére
A kamera jobb mint az S2-ben.
Az appok száma nem éri el a droidon megszokottat. Az általad említett játékok itt is megvannak viszont fizetni kell érte. (droidon nem tudom kellett-e)Szerk.: Csak Fifa 13 van, 14 még nincs.
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
buek1967
tag
válasz metaldog #584 üzenetére
Játékok bőséggel vannak, ingyenes is jónéhány, plusz időnként ingyenessé válnak a fizetősek is. A gond inkább akkor van, ha használnál vmit, ami nincs wp-re. Pl. arcfelismerős zár nincs. Tudok enélkül élni, de nagyon tetszett Droidon. Ami húzósabb: nincs Trezorit kliens, pedig ez egy jó magyar startup és akcióban kaptam 50GB tárhelyet. Nincs Wuala, pedig biztonságban egyelőre a legjobb felhős tárhely. Nincs Norton Identity Safe (sokat tud, elsősorban jelszó-tárolásra használnám, Droidon szuper.)
Ezek csak az én szempontjaim, de ahány felhasználó, annyiféle igény. Nézz utána, hogy Neked nem hiányozna-e valami nagyon: [link]
Összességében nekem így is sokkal jobb, mint egy Droid hasonló árban. Képek és videó: keress rá a youtube-on! Sok mintát találsz.[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Engem még mindíg a fülesen szóló hangminősége érdekel.
EQ hiányzik nektek benne, vagy jó fülessel kijön a basszus rendesen ?
Elég hangos a Jack kimenete ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
btudos
nagyúr
válasz eladogeppc #596 üzenetére
Nagyon jó hangja van fülessel, én EQ ellen vagyok, a zene úgy jó ahogy kitalálták, ráadásul az Ativ S tényleg jól szól, szóval nincs is szükség mesterséges beavatkozásra.
Drive-ot passzolom, szerintem az már erősen belelóg a warez témába, ami ezen a fórumon tiltott.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
Nektek meddig bírja a telefon egy töltéssel? Én ma reggel 6:30 kor levettem a töltőről, délben meg már térdre rogyva imádkoztam, hogy bírja ki hazáig. Tegnap ugyan ez. Múlthéten ennél több gyötréssel bírt estig, azelőtt megint csak délig.
"Bad reklám is reklám too"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest