- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
TriX2010
tag
Az enyém tokban volt mindig és fóliás. Gyakorlatilag szinte tökéletes állapotú. Az egyetlen baj, hogy egyenlőre nincs meg az a plusz, ami a 930-hoz kellene
\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!
-
iOce
tag
Lassan búcsúzom az Ativ S tulajok táborából, egy Lumia 925 váltja le éppen. Hiányozni fog a képernyő mérete, és a szép hátlap. Ha rendesen lenne támogatva, ez szinte hibátlan lenne, nekem nagyon kellemes emlék marad.
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
Zsolto
őstag
A 925-tel nagyon boldog leszel, én azt (kölcsönként) használva döntöttem el pont egy évvel ezelőtt, hogy rissz-rossz droidos teló helyett WP kell, és az Ativ remekül kiszolgált helyette -- fele annyiért...
Én is pont egy órája adtam el a sajátomat, és nagyon fáj a szívem érte, de normális árat kaptam érte, úgy éreztem, most kell lépnem, mielőtt végképp a béka segge alá csúszik az ára.
Őszintén mondom, még soha nem volt ilyen jó telefonom, egyáltalán nem azért adtam el, mert bármi komoly bajom lett volna vele, most először fordult elő, hogy hideg fejjel, az érzelmeim ellenére döntöttem a továbblépés mellett.
Szia Srácok, a topikot olvasni fogom még, mert jó volt veletek, és az Ativval.
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Integrale
veterán
Ezek szerint zárható a topik?
"Bad reklám is reklám too"
-
Godzilla6
tag
sziasztok kellene egy kis segitség. rádugom a telot a számito gépre de azt irja ki unkown device.raktam már fel samsung usb drivert de semmi.mit tegyek?
-
Integrale
veterán
-
Vassili_Zait
senior tag
Nekem az uccsó frissítés óta nagyon stabil a teló, és az üzrmidő és a melegedés is megoldódott, azon gondolkodtam fel sem teszem a következő frissítést... Nehogy megint szar legyen...
-
Bobyjack
senior tag
Végre kijött az új firmware és a 8.1 Update 1 a telefonra: [link]
Én DP-t használok, addig nem szeretnék vissza flashelni, amíg valaki meg nem erősíti, hogy a mi CSC-nken is szedhető már. Állítólag ETL és ATO CSC-vel már kint van.
Szóval hajrá Beállítások/Telefon frissítés!
[ Szerkesztve ]
-
TriX2010
tag
válasz Bobyjack #1614 üzenetére
Kérnék egy kis segítséget..
Miért és miről kell visszaflashelni? Hogy, ha a telóm unlockolt akkor vissza kell flashelni gyárira hogy jöjjön a frissítés?Köszönöm!
\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!
-
TriX2010
tag
válasz Gabesz84 #1616 üzenetére
Valami buheralt firmware van rajta, úgy unlockolt... Na mindegy, majd ha nem jön a frissítés akkor sem amikor másoknak igen, akkor majd vissza teszem a gyárit..
-
Bobyjack
senior tag
válasz SpongyaBob #1623 üzenetére
Igen, PFD-vel nem is lesz sajnos, ahogy a Nokiáknál sem volt jó darabig. Nálam is ezért nincs még kint. Ezen a fórumon egyébként elég sokan jelezték, hogy megjött nekik. De nem szeretnék Hard resetelni, amíg nem biztos, hogy nekünk is kijött már. Szóval aki nem használ PFD-t lesse meg kérem, hogy jön-e már valami avagy sem. Köszönöm!
-
Integrale
veterán
"Bad reklám is reklám too"
-
buek1967
tag
Az egyik teló (xperia mini) megszűnt létezni, nézegettem, mi is lenne jó helyette a fiamnak. Volt nálam z10, Iphon, l630, de érzésre és egymás mellett próbálva még mindig az Ativ a nyerő. Én nem bántam meg, bár még csak dp-m van. Ja és a brutális tab pro sem hat gyorsabbnak és stabilabbnak, de az Android eleve kizárva.
Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
pit24
csendes tag
a 8.1 csak ato csc re jőtt ki gondolom ott meg nincs magyar nyelv ugye megtud valaki erősíteni benne??
[ Szerkesztve ]
-
őstag
ATO csc-vel kúszik fel a 8.1
olyat lehet hogy csak csc-ket telepítek fel, és a romot nem cserélem le? A downloaderben láttam ilyen opciót.
[ Szerkesztve ]
-
Bobyjack
senior tag
válasz #79563158 #1637 üzenetére
Azt olvastam, hogy a leírást készítő embernek nem ment Windows 8-on, én is próbáltam, nekem sem ment. Ezért annó egy Windows 7-es géppel flasheltem, de valóban nem próbáltam kényszeríteni a driver használatára. Így úgy tűnik tényleg téves volt az irományom, bár normál esetben magától tényleg nem megy.
-
őstag
úgy tűnik a kamera bugot megjavította a firmware update. Legalábbis 4 tesztvideó után még mindig indul a kamera app, és működik
-
pit24
csendes tag
érdemes felrakni leteszteltem vissza gdr2 ato utána frissítés és jőnn is a 8.1 kamera tökéletes nincs fagyás led is jo gyors gördülékeny na ezért megéri ez a telo
-
TriX2010
tag
Felraktam egy GDR2 romot, ATO csc-vel. Jött egy "előkészítő" frissítés, aztán a 8.1
Nagyon fasza, tetszik
Kamera app egyszer behalt, de azóta nem csinálta. Viszont ha újraindítom a telefont, akkor a csengőhangot visszaállítja mindig valami gyári sz*rra... Más említésre méltó hibát nem fedeztem fel eddig.
Sebessége teljesen jó, néha néha egy egy ponton lehet minimális lassulást tapasztalni, de semmi zavaró dolog..
Üzemidőt még tapasztalni kell...Szerk.:
Amúgy mi az a CSC? Nem tök mindegy, hogy ATO vagy XEH vagy akármi más? Mármint oké hogy csak ATO-ra jön a 8.1, de utána használat tekintetében van jelentősége?[ Szerkesztve ]
-
TriX2010
tag
Igen, ez oké. De ezek szerint semmi nem indokolja hogy mindenféle mókolással visszaállítsam XEH-ra?
-
TriX2010
tag
-
Bobyjack
senior tag
válasz TriX2010 #1645 üzenetére
Nem.
Egyébként tapasztalataim szerint a XEH CSC-nek annyi előnye van. hogy a szolgáltatói APN beállításokat így könnyen megtalálja. ATO-val osztrák szolgáltatót próbál beállítani, ami értelem szerűen nem megy neki. Ezért manulisan kell beállítani az APN-t a mobilinternethez. Legalábbis legutóbbi flashelénél én ezt tapasztaltam. Más kellemetlenséget nem.
-
TriX2010
tag
válasz Integrale #1647 üzenetére
Listázási mód marad. Tényleg csak az a hülye csengőhang ami "nullázódik".... Bár nekem ennyi belefér, amennyit én újra indítgatom a telefont... Minden más hangjelzés és beállítás megmarad eddigi megfigyeléseim alapján. Akkuról továbbra sem tudok érdemben nyilatkozni, mivel túl változékonyan használom a telefont, több idő kell a megfigyeléshez.
Szerk.: Vaku többnyire használhatatlan. Expo után villan sokszor.. Vagy akkor is, vagy a kettőből az első villanás van az expónál, pedig az ugye a fókuszálásra lenne....Képek minőségével nincs gond, de sötétben ne nagyon akarjunk fényképezni, legalábbis ne fontos eseményt, mert vagy szerencsénk van és sikerül, vagy nem... Szóval ez gáz...
[ Szerkesztve ]
-
TriX2010
tag
És ez még mindig nem lenne "váló ok" De ha hozzáveszem, hogy több mint 10e pénz lenne a Here Drive, hogy GPS-ként is funkcionáltathassam a telefonomat.., akkor már tényleg kezdek a Nokia felé kacsintgatni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...