Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kano

    nagyúr

    válasz ittakary #25946 üzenetére

    azért mondod ezt hogy visszalépés, mert EGYETLEN percre sem fogtad még a kezedben :) iszonyatosan gyors és remek készülék, ami egyáltalán nem melegszik. Hétköznapi használatban soha nem lassult be, hívás minősége rajta remek, LTE támogatás sokkal jobb mint One-on (vodafone hálózat ugyebár ;) ), kamera istenien jó, +1GB RAM (mondjuk a 3GB is bőven elég), szóval nekem nincs okom panaszra! szerintem bőven megéri :)
    Az tény, hogy nem fogtam még a kezemben, de nem is fogom.
    - One is gyors és nem akad (ráadásul a 810-nek ugye vissza is van véve az órajele a TWO-ban, hogy ne melegedjen rommá. Nincs mit szépíteni a 810 egy zsákutca.
    - LTE-vel soha, semmilyen problémám nem volt (Telenor). Egyébként H+ is tökéletesen elég gyors.
    - Hangminőséggel csak egyes romoknál van probléma, de ezek a romok hibái általában.
    - +1GB nem igazán izgat, semmihez nem kell a 3GB sem.
    - Kamerát a TWO-nál is szidják és a ONE-nál is van aki szidja. Soha nem akartam jobb minőséget kicsikarni előle mint amit a 25R vagy a 44S-ben adott a kamera. Nekem az kiválóan megfelel.

    Ízlések és pofonok. Nekem egy forinttal nem érne többet (sőt) az a sz@r O2S. Valahogy a CM után egy rakat... Ha neked a fogása megér +40k-t akkor jó. :)

    „Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

Új hozzászólás Aktív témák