Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferenczi Áko

    addikt

    Közel 1 hét használat után leírnám én is a véleményemet...

    Huawei Mate 7-ről váltottam, de nem bántam meg.. Én tipikusan az az ember voltam, aki csak a "nagy" vállalatok telefonjait vásárolta, ( Samsung,Sony,Lg..) és nem is foglalkoztam olyan kínai telefonokkal amiket nem ismertem..

    Egy jóbarátom, stilo18 tanácsára figyeltem fel először az ő birtokában lévő Lenovo-ra, majd a neten nézelődve a Huawei-re, míg végül itt kötöttem ki (egyenlőre?) az Oneplus One telefonnál.. Kijelenthetem, hogy semmivel sem rosszabb, mint a "nagy" gyártók telefonjai, sőt... Szerintem túlszárnyalja őket..

    Az hagyján, hogy olyanra alakítom a telefont amilyenre akarom, de hogy ennyire stabil, lagmentes rendszer legyen, az bámulatos.. Hibával még nem találkoztam..A multitasking rettenetesen jól teszi a dolgát, sehol egy alkalmazás bezárás vagy döcögés.. Az anyaghasználat első osztályú. A hangszórók minősége és hangereje is nagyon rendben van..
    Egyedül a kamera minősége rosszabb mint az eddigi telefonjaimon.. Jó,hogy van slow moiton meg hosszú záridő és 4K felvételi lehetőség, de a képek minősége nem hozza a Huawei vagy Lg szintjét.. Ha a jövőben ezt orvosolnák nem lenne rossz, de így is teljesen elégedett vagyok a telefonnal! :R

    Xiaomi 13T - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF

Új hozzászólás Aktív témák