- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
-
kóóó
aktív tag
Az uj erinto drivernel mennyire drasztikus az aksiido?
Mert azt irtatok, hogy szivja, csak kivancsi vagyok mennyire, mert mar nagyon felb@sz, hogy egy mondatot 5 perc alatt tudok leirni.Üdv.: kóóó!
-
Saccco
nagyúr
Hát ilyen esetben nem jobb a rövidebb üzemidő, mint az ideg? Amúgy azt írták, hogy T2W és kamera gyorsindítás nélkül annyira nem vészes.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
naattila
tag
Köszönöm mindenkinek
one+ 64GB fekete
-
wvboy
csendes tag
Sziasztok! A frissítés után nem tudom a nem play-ről származó alkalmazásokat telepíteni. Más forrás engedéllyezve. Ötlet valakinek?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
BOANerges
tag
Sziasztok!
Nagy-nagy ijedelemben vagyok, segítséget kérek Tőletek. Egyik pillanatról a másikra nem tud a telóm WiFi -re csatlakozni. Fel sem hozza a hálózatok listáját, felső soron hiába kattintok rá, nem csinál semmit, a Beállítások menüben a csúszka ugyan jobbra csúszik de nem kapcsol be. A WiFi hálókártya MAC adresse is üres lett.
Hogyan lehetne ezt a hibát elhárítani?
Minden segítséget nagyon szépen köszönök!SGS1->SGS3->Oneplus 1->2->3T->5->6->8Pro->12
-
Peet91
aktív tag
válasz BOANerges #20207 üzenetére
Megpróbálnék egy restartot ha még nem volt, illetve egy factory resetet, ha szerencséd van, akkor csak bemondta az unalmast a driver, vagy hasonló. Ha ezek nem oldják meg, akkor egy másik rommal lehetne még megpróbálni, ha az sem segít, akkor a harmadik kör, hogy gari.
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
BOANerges
tag
Köszönöm szépen, a FactoryReset segített.
Mi a fene lehetett vele, hogy egyik percben még ment a WiFi, kicsit félretettem a telót, utána meg már kapcsolódni sem tudott...SGS1->SGS3->Oneplus 1->2->3T->5->6->8Pro->12
-
esse
csendes tag
Sziasztok,
biztos volt már róla szó nemrég, elnézést ha ismétlés: OTA-s CM12S-t futtató (incremental-lal telepített, érintetlen gyári rendszer) OPO-t lehet rootolni Micafighter kolléga leírása alapján totál fogalmatlan kezdőként Vagy az ott leírtaktól eltérő módszer vagy telepítendő összetevőkre van szükség (a leírás ugye CM11S-re készült)?
-
rerros
tag
másnak is SOKKAL gyorsabban merül 12S-el, mint 11S-el? vagy egyéni?
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz rerros #20216 üzenetére
Nekem lassan két napja nem látott töltőt, de azért egy dolog feltűnt:
Mindennél többet fogyaszt a "Google szolgáltatások" nevű process, azon belül is érdekes nekem a "Mobil rádió aktív" menüpont...
A Google playes dolgokat már kikapcsoltam, az nem lehet már elvileg. Valaki erre tud valamit mondani? Lehet, hogy ez normális, nem ismerem még annyira a rendszert -
bdavid94
tag
válasz PiciDikenz #20221 üzenetére
a mobil rádió aktív dolog nálam is sokszor beakad, nekem amikor ez fogyasztott sokat a Google névjegyek szinkronizálása app adatainak törlése oldotta meg a problémát
-
G-Bali
senior tag
Amúgy lehet valahol egy mélyebb használtí utmutásást a különböző operációs rendszerekre ? (mi lehet mivel csinálni, mit hol találok ,meg minden ) neten nem igásán látok legalábis magyarul !
jelenleg cm 11 -et használom amivel megkaptam 5 napjaköszönöm
-
Oposka
újonc
Kedves fórumozók!
Ilyen telefonom van már január óta, nagyon elégedett vagyok vele, eddig semmi gond nem volt.
Igazából most sincsen, de azért lenne egy teljesen amatőr kérdésem (ez az első androidos telefonom és amúgy is csak műkedvelő vagyok): az újabb frissítés nagyon idegesítő számomra, egy csomó funkció (apróság) eltűnt, amit szerettem, az újdonságok pedig sok esetben nekem nem praktikusak, inkább irritálóak, nem tudok megbarátkozni vele. Van valami módja a "visszacsinálásnak"? Ha igen, le tudná valaki írni pontosan, hogy hogyan kell?
Előre is köszönöm, üdv -
Forest48
aktív tag
Amúgy azoknak, akinek érintő problémái vannak üzenem, hogy 1 hét alatt megérkezett az új telefon az elszállítástól számolva. Lesz egy új töltőkábeled és sim tűd is hozzá.
Keddén elvitte a futár, következő kedden meg is érkezett az új.
Ha valakinek kérdése adódna a folyamat közben, akkor segítek. Szerintem kibírható az a hét, és nincs több idegeskedés meg ügyeskedés. -
ittakary
nagyúr
válasz Forest48 #20229 üzenetére
Amúgy nekem is többször előfordul az érintő hiba ha sokat használom a telót és melegedik (zsebemtől stb)
Majd próbáld meg kérlek újra előidézni a problémát az új telóval! Ha nem sikerül akkor én is gariztatom... bőven megér 1 hét telefon mentes életet az hogy utána ne akarjam a kukába vágni
-
kóóó
aktív tag
Nekem ma mar annyira megbolondult az erinto, hogy eloszor ahogy forgattam a telefont, zoomolt a weboldalom aztan visszanagyitotta. Ez par masodpercig aztan onnalo eletre kellt es magatol zommol, nagyitott, visszalepet elozo oldalra es ilyesmik.Meg elotte nemsokkal felakartam oldani a kijelzot, felvillant, elcsusztatnam a billentyuzart, erre vissza elalszik a kijelzo. Hard Reset segitet csak.
Most mar ott tartok, hogy napjaba legalabb 3-5 restart, felteve ha reagal arra is, de mivel sokszor nem veszi be az erintest es nem reagal ra, igy kb 3 hard reset ebbol naponta....Üdv.: kóóó!
-
scholes85
csendes tag
Grat Ittakary az instagramos képhez
Amúgy szombaton nekem is behülyült az érintőképernyő, front van vagy mi? :S Azóta vékonyabb tokkal, nulla játék, most egyelőre nyugis (kop kop) :S
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz mgTerminator #20233 üzenetére
Ilyen esetekben amúgy mit mond a support? egyből csere, vagy magyarázkodnak és hárítanak?
-
mgTerminator
veterán
válasz PiciDikenz #20234 üzenetére
Fogalmam sincs nincs idegrendszerem velük kommunikálni az itt olvasottak után...
-
ittakary
nagyúr
válasz scholes85 #20232 üzenetére
köszönöm!
aki esetleg lemaradt volna, picit sztárolnám magam:
Amit sajnálok picit, hogy nem az újabb képeimből raktak ki, szerintem azok sokkal jobban sikerültek.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
hogy lehet kikapcsolni a kepenyozaron megjeleno smseket?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
RetepNyaraB
veterán
válasz fornettisuti #20238 üzenetére
beállítások-értesítések-app értesítések-sms/mms-fentről a másodikat kikapcsolni (képernyőzár értesítések, vagy ilyesmi)
Németről fordítom, tehát nem biztos a magyar. De megtalálod(#20236) ittakary@ valami ott nagyon kihúzta a gyufát, h ennyire odacsapkod Jó képek, grat!
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
fornettisuti
veterán
válasz RetepNyaraB #20239 üzenetére
sajna en ilyeneket nem talaltam. stock cm11-en vagyok amivel jott a telo.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Tejberizs76
tag
Sziasztok!
Hozzá tudnék jutni egy 16Gb fehér telóhoz. Olvasgattam vissza, de ott nem derült ki, hogy milyen smooth a gyári CM és milyen a kamerája a készülékek? Köszi a válaszokat! -
ittakary
nagyúr
válasz Tejberizs76 #20242 üzenetére
tökéletes a gyári CM12S
- jó üzemidő
- jó testreszabhatóság
- stabil
- nem laggol, nem akadMennyiért tudnád beszerezni?
-
s3nsitivity
addikt
Ilyet láttatok már?
Euphoria OS 1.1 (5.1.1)
Nagyon smooth a rendszer, a multitasking is valami fenomenális és eddig az aksival se volt gond de most éjszaka megszivatott..Kilőttem privacy guardban. Kíváncsi vagyok
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
vitezlejszlo
őstag
válasz s3nsitivity #20245 üzenetére
Nincs bekapcsolva a hangkeresés? (settings - Language - Voice input). Hátha csak a hangodat akrja hallani, hogy ébredhessen...
-
s3nsitivity
addikt
válasz vitezlejszlo #20246 üzenetére
Be van de csak az appon belüli vagy töltőn.
Nem is reagál máskor" works when the screen is on or the device is charging. "
Ebbe nincs benne az ok, oneplus felkelésAzért kikapcsolom ezt is megnezzük.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
bdavid94
tag
válasz s3nsitivity #20247 üzenetére
kíváncsi volt a Google, hogy jól alszol-e
😁 -
RetepNyaraB
veterán
válasz s3nsitivity #20245 üzenetére
nekem a 05.18-i cm12.1 csinálta tegnap ugyanezt. Tetves rohadék google, a nyalóka a leggányabb fejlesztésük mind közül. Bármi képes rajta beakadni.. A mobil modem tartja ébren az esetek döntő többségében. Ráadásul egy csomó app esetében; azt se tudom mit lőjek ki. Illetve a gugli alap szolgáltqatásait mégse tilthatom le
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest