Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ghiottone

    nagyúr

    válasz MadKet #1585 üzenetére

    Múlt héten miután beültem az átfőtt kocsiba és kiraktam az a oszlopnál lévő szellőzőrács fölé pár perc után nálam is kidobta Waze alatt, hogy túlmelegedett a telefon. A klímát nem kapcsoltam be rögtön a városba, amíg nem üzem meleg a motor, de utána bekapcsolva, ráirányítva a telefonra a hideget 1-2 percen belül visszaállt.

    Én szívesen vettem volna 8 pro-t, de az ebayen belebotlottam egy nagyon jó 5T-s ajánlatba + ódzkodom a lekerekített szélű készülékektől, így maradt ez.
    S20 FE az alacsony pwm érték miatt esett ki, Xiaomik ebben a kategóriában számomra nem opciók, Pixel 4a 5G gyengébb és mikor nálam volt akkor a szemem arra is érzékeny volt (szintén pwm, pár jobb értéke van, mint az s20fe-nek). Pixel 5 majdnem jó, de a felső hangszóró szokol rádió és annyiért csak sd765g, ami pofátlanság. Asus Zenfone 8-on gondolkodtam még, de a tesztek és a felhasználói tapasztalatok alapján kiesett + az ár is combosabb jóval.

    Tényleg, aki rendelt a hivatalos OP aliexpress boltból hány nap alatt ért ide a telefon? Tesóm akar most egy Nord CE 5G-t venni és árba jól jönne ki, ha ezt a lehetőséget választja.

    Eladó OnePlus 12 Nillkin fólia & tok: https://shorturl.at/qvFIU

Új hozzászólás Aktív témák