- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
varos
tag
Sziasztok! Vezetékes fülhallgatóval milyen a hangzása, hangerő, milyen átalakítóval használjátok, kinek mi vált be?
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok ismét hát sajnos elvittek a 2 készüléket is pedig megakartam tartani rendeltem megint egyet. Na egy kis segítség. Van ugye a global meg az international verza. Mindkettő volt és én semmi különbséget nem láttam. Ma jöttek meg az üveg fóliák rá úgy hogy akit esetleg érdekel... Priviben kereshet. Ezek jöttek.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Aurig@
őstag
Még egy kérdés:
A beállításokban láttam, hogy az NFC alapból be van kapcsolva. Ezt kikapcsolhatom, ha nem használom és nem is tervezem használni? Sosem volt rá szükségem és nem hinném, hogy lenne, így kikapcsolnám ha nem befolyásol semmit.
Köszönöm<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Aurig@
őstag
-
rankesz
veterán
válasz silverbaron #610 üzenetére
Azért mobil fizetésen kívül még elég sok mindenre jó
-
fernandos
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem észre hogy nem müködik a hivásrögzités.
OnePlus 7, a legfrissebb 10 -es update -el.Van még más aki tapasztalt hasonló problémát. és esetleg tudja rá a megoldást hogy lehetne feléleszteni?
Nektek müködik?Üdv, fernandos
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Jelenleg egy Xiaomi mi9t Pro telefonom van, de nem tudunk megbarátkozni a MIUI rendszerrel. Mindenképpen bugmentesebb stabilabb szoftverrel rendelkező telefont keresek. Samsung volt de drága és vannak hibák ott is. Apple szintén drága, karcsú üzemidő, és nekem kell a két fizikai SIM. Pixel szintén SIM miatt kilőve.
OnePlus telóm sosem volt, de szinte csak jót hallok. A 7 pro túl nagy és az ívelt kijelző nem pálya. A 7t árban húzós. Úgy tűnik ez a 7 lehet a jó megoldás. A kérdéseim: van-e valami ismert hibája a telefonnak? Kamerája mennyire jó, van esetleg erre is gcam? Akksi? Ami pedig a legfontosabb: értesítéseket jól kezeli?
Előre is köszönöm a segítséget! -
K82
őstag
Hasonló cipőben jársz mint én anno: jó telefon a Xiaomi, csak ne MIUI futna rajta...
A OnePlus sajátja (az Oxygen OS) AOSP alapú, a stock droidhoz képest a használatot kényelmesebbé tévő extra funkciókkal, gyors frissítésekkel.
A saját kamerája is egész korrekt, de gcam-mel sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményre képes.
Akkuidő két SIM-mel is nagyon jó volt, jobban bírta mint a mostani P4XL. SOT-ot ne kérdezz, számomra sokkal jobb viszonyítási alap a gsmarena összehasonlító oldalán az endurance teszt (hasonló időt várhatsz tőle mint 9T Pro-tól a kisebb akku ellenére is).
Értesítésekkel nekem nem volt bajom, de itt nem is kell minden egyes program minden kis apró bizbaszát külön-külön beállítani mint MIUI alatt.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
gippazoid
senior tag
Gyenge a vibra (előzőleg Samsung telóim voltak). Nem mindig érzem a rezgését a farmer zsebében.
Feltűnt, hogy a Viber üzenetek néha későn érkeznek meg. De csak akkor ha több órán át nem nyúlok a telóhoz. Pl. reggel mikor feloldom akkor rezeg és akkori időponttal érkezik meg az üzenet amit a tartalmát nézve sokkal korábban írtak.
Tapasztalt ilyet valaki?
Egyelőre nem néztem utána, pl. energia menedzsment hogyan kezeli Viber-t, de majd utána járok.
Gippazoid Novelties Inc.
-
xhege
veterán
Hol a éri meg a legjobban jelenleg beszerezni a telefont?
-
K82
őstag
Ha fontos a két év (háztól-házig) garancia, akkor a hivatalos oneplus.com oldalt javasolnám - ha kapható lenne.
Következő a turbado.hu, ahol két év teljes körű garanciát kapsz - itt van is jelenleg 8/256-os egész korrekt áron (162e Ft).
Hardveraprón egy darab bontatlan van - az árából kiindulva kínai beszerzés, így már csak egy év garid lesz, az is kérdéses hogyan intézhető. Persze valamit valamiért, banggood - gearbest oldalakról a hivatalos árnál jóval olcsóbban szerezhető be, kérdés Neked megéri-e az árkülönbözet.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
xhege
veterán
Köszi a választ! Jelenleg a gearbest-banggood párosnál sem lehet jobb áron megkapni mint itthon. Sok telefont rendeltem már külföldről, de garanciális problémám mindössze egyel akadt szerencsére. Az aprós eladónak tegnap írtam, de sajnos még nem felelt. Meglátjuk a válaszát.
-
K82
őstag
Csak azért írtam a garit mert ki tudja kinek mi a fontos. Az alig másfél hónapos iPhone 11-emet több mint két hét alatt sikerült elpasszolnom - soha nem kellett ennyit hirdetnem egy telefont, csak ezt a */%°˛`-t. Mindenki azzal köszönt h hol vettem, válaszoltam, nem jött válasz - pedig gyári garis volt.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
ßrainiac
addikt
Annyit mondok h az en 7T Pro-m dead pixeles lett a 10. nap tajekan, es eleg jol jott h a vodatol vettem, mert ment is vissza nekik..
(A kovetkezot most a T-tol fogom venni februarban - ha lejar a vodas husegem -, mert morci lettem rajuk h nem adtak helyette ujat )
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz ßrainiac #635 üzenetére
No igen, az ilyen helyzetben valóban jól jön a garancia! Nagyon kevés OnePlus 7 eladó telefon van. Annál több 7pro. Árban nem nagy különbséggel. Új 7 a Turbadonál 162 , 2 hónapos garanciás 7pro 150-165.
Ott jobb kijelző, jobb kamera, nincs nocs. Itt jobb méret, jobb üzemidő, nem lekerekített kijelző. Nem egyszerű döntés. -
dikan
tag
Úgy kezdődött, hogy tegnap nem ismerte fel az ujjam. Egyiket sem. Aztán gondoltam beütöm a pin kódot, de már a képernyő elcsúsztatás mozdulatra sem reagált. Újraindítottam, elindult, majd újraindult. És ez végtelen ciklusban. Majd sikerült nagy nehezen kikapcsolni. Visszakapcsolás után úgy tűnik működik, de nem csatlakozik egyetlen mobilhálózatra sem. Vagyis csak félig. Az SMS megérkezik, de fent azt jelzi az ikonban, hogy nincs hálózat és persze telefonálni sem tudok.
Találkozott valaki ezzel a hibával?
Mate20, S10, 🍏XR, mi9SE, 1+7
-
gippazoid
senior tag
válasz ßrainiac #635 üzenetére
Kár volt morcosnak lenni rájuk ezért, 10 nap után senkinek sem kötelező újat adni. A 3 munkanapos csere 3 munkanapra vonatkozik. Utána a gyártó nem számolja el nekik a lecserélt telót. Nem akarnak egyetlen ügyfelen 150e Ft-ot bukni és ez teljességgel érthető is. Genyóbb helyeken ráterhelik a dolgozóra az ilyen határidőn túli cseréket.
Megnyugtatlak, ezt a T sem fogja megtenni neked.Van persze egyedi ügyfélkezelés, de azt általában nagyobb előfizetőknél alkalmazzák akiket érdemes ennyi pénz árán is megtartani.
Ezért érdemes webshop-on vásárolni, mert el lehet állni a vásárlástól 14 napig (egyes cégeknél akár 60 napig is).
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
Én azt veszem észre, hogy a gyári tárcsázó nem jelzi ki, ha a hívásom várakoztatva van. Ez nagyon tré mert 15 éve is tudták már a telefonok. Így azt hiszem csak le van némítva a hívott fél vagy rezgőre van téve és épp nem hallja miközben neki meg pittyeg a fülébe a bejövő hívás.
Be lehet ezt állítani valahol?
Gippazoid Novelties Inc.
-
ßrainiac
addikt
válasz gippazoid #646 üzenetére
Netes volt, of course.
El is alltam tole. A Vodanak nagyon sok rossz huzasa volt mar az elmult 13 evben, betelt a pohar (mar egy ideje tervezem a valtast..).
Nem tudom, mit tesz meg a T es mit nem, csak azt h ezekbol most elet volt :)
Minden esetre kapok 118k kedvezmenyt a telora a T-nel, ez mar jobb feltetel. Vodanak a 13 eves ugyfel fele az a szuper akcio, hogy nincs semmilyen akcio ^^
Annyit meg hozza tennek, hogy kirakta elem az asztalra a bontatlan, zsiruj keszuleket, majd par perc mulva megszolal h ezt nem tudja odaadni, odanyult erte, es behuzta a pult ala
Nekem ennel azert profibb szolgaltatora van szuksegem.
[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
válasz ßrainiac #648 üzenetére
Telekomnál vagyok már 8 éve, Telenortól vittem a számom. Nem tudom most milyen a Telenor, de akkor nagyon sumákoltak! Sosem csúsztam a számlafizetéssel nem volt elmaradásom, ennek ellenére egyetlen egyszer sem kaptam semmilyen kedvezményt úgy, hogy 12 évig voltam náluk. A számláim pedig havi szinten egy-két száz forinttal nőttek. Bementem hozzájuk személyesen, kérdeztem, hogy mitől nőnek az összegek, azt mondta az ügyintéző, hogy ő ezt nem érti. Mondtam, hogy én sem és azonnal szeretnék kérni egy számhordozási nyilatkozatot /akkor még volt ilyen/. Még ő volt felháborodva, hogy mi az, hogy más szolgáltatóhoz akarok menni.
Ekkor mentem a Telekomhoz. Ők rendszeresen hívogatnak mindenféle kedvezményekkel. Soha egyetlen alkalommal nem vertek át, nem kellett velük vitatkoznom.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
gippazoid
senior tag
válasz ßrainiac #648 üzenetére
Én tudom mit tesz meg.
Voltak olyan idők mikor még az ügyfél első szavára cseréltek telefont - nem számított, hogy már fél éves volt. A gyártónak kamion számra lett visszatolva és simán benyelte az összeset.
Aztán változtak az idők és volt olyan gyártó, amelyik kijelentette, nála nincs olyan garanciális javítás amikor a beépített alkatrész burkolati elem! Tehát azt nem lehet gariban cserélni. Még akkor sem, ha adott esetben a hátlap kis fülei tartották a helyén a felcsatolható akkut és ha a fülek megkoptak, el tudod mozdulni az akksi a reteszelés ellenére is - a teló meg kikapcsolt.Gippazoid Novelties Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest