Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oba

    addikt

    válasz dfcwolf #9306 üzenetére

    Nálam nincs gond az ujjlenyomat olvasóval... még ha véletlenül fejjel lefelé fogom a telefont és úgy érintem oda az ujjam akkor is azonnal felold (pedig ilyen pozícióban nem regisztráltam az ujjlenyomatomat :) ). Nem nagyon emlékszem rá, hogy bármikor is hibázott volna. Tartsd tisztán az ujjad és magát a leolvasót is... másra nem tudok gondolni.

    Én ezt a doze dolgot sem érzékelem... egy éjszaka alatt 2-5% -ot merül, ami nem vészes mert konkrétan 1 perc alatt visszatölt ennyit a dash töltés. Soha nem volt még mulasztott értesítésem, több órás asztalon pihenés közben sem. SOT is megvan a 6-7 óra körüli. 3.2.4 -es oxigén OS, nincs root, custom recovery, kernel, semmi.

    (#9309) farena: Az ultimate shield- nek nem lenne szabad oldalt sem beengednie semmilyen port. Lehet felrakáskor nem vetted észre, hogy nem tapadt oda rendesen a széleken. Ezt az üveget sem ismerem, de nagy valószínűséggel ez is olyan, aminek csak a szélein van tapadóréteg, így középen nem ragad oda a kijelzőhöz, szivárványos lesz (lehet) idővel.
    Szerk.: ja most látom, hogy Ultimate -ből üveget használtál... azt hittem a shieldről beszélünk, a "hagyományos" fóliáról.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák