- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
-
DonDragonka
őstag
válasz vitezlejszlo #2598 üzenetére
Nekem az iránytű mutat baromságot. Ezzel párhuzamosan a mozgás iránya is hibás. Ha mondjuk a telefon merőlegesen áll egy adott viszonyítási pontra akkor google maps-en úgy mutatja, hogy arra közel párhuzamosan állok. Ja és soha nem mutatja az északi irányt pontosan...
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Outlander
addikt
válasz MakiVerem401 #2603 üzenetére
Állítólag pont ezeket... szerintem élesben van a bétatesztelés... oda-vissza játszanak 1-1 értékkel és várják a visszajelzéseket.... legalábbis nagyon úgy tűnik most.
Szerintem érdemes frissíteni...elvileg "az új mindig jobb!"...
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz DonDragonka #2604 üzenetére
Bekalibráltad már a telefont nyolcas mozgással?
-
MakiVerem401
csendes tag
A frissítés lent van szóval még agyalok rajta kicsit de végül úgyis lefrissítem
-
DonDragonka
őstag
válasz vitezlejszlo #2606 üzenetére
Arra van valami progi hogy kalibráljam, vagy elég ha csak jedit játszok a telóval?
-
vitezlejszlo
őstag
válasz DonDragonka #2609 üzenetére
Én aszem elég a Jedi módszer. És akkor az iránytű is rájön, hogy merre van az előre.
-
petipetya
nagyúr
válasz DonDragonka #2609 üzenetére
A GPS Status nevű alkalmazásban annyit jelent az iránytű kalibrálása, hogy a telót meg kell forgatni párszor mindhárom tengelye körül. Ha ezt megteszed és utána megfelelően mutatja az irányt, akkor nem kell hozzá app.
Mindenki: nálam a One esetén minden gyalu után kalibrálni kell az iránytűt ezzel az előbb említett alkalmazással, mivel csak ezután mutatja a helyes irányt.
Ilyenkor mindig eszembe jut, amikor egyszer haverral söröztünk, és a Lumia 920-án akart elnavigálni a következő helyre. Ám a telefonja az istennek se volt erre képes, folyton azt írta a térkép, hogy párszor rajzoljon nyolcast a levegőben vele. Kalimpált vagy 10 percig pár restartot is beiktatva, ám mindhiába. Közben dőltem a nevetéstől, majd megkönyörültem rajta és a Nexus 4-en pikk-pakk megterveztem az útvonalat.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
DonDragonka
őstag
válasz vitezlejszlo #2610 üzenetére
Hát ez nem sokat segített, de legalább a család jót vidult rajtam mert nem tudják minek hadonászok...
Viszont akkor lehet hibás a telefonom... :-(A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Nippel
tag
A múltkor valaki linkelt pár képet erről: [link]
Istenért nem találom a keresővel se ráad már eléggé vissza is mentem, ha esetleg olvassa az uri ember megköszönném ha elküldeni vagy ismét megosztaná a képeket mert úgy emlékszem elég passzentos kis fólia volt a többihez képest!Köszönöm és bocsánat az újratémázásért de már annyi fóliát rendeltem hogy lassan beszállító leszek a oneplusnak ha valaki kér fóliát a telefon rendelés mellé!
-
kano
nagyúr
válasz Outlander #2597 üzenetére
Jó lett, mehet blogba, ha gondolod.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Scooter74
őstag
Skacok, TWRPből hogy tudom újra húzni a rendszert?
Mármint a wipe chace dalvic chache és a format data is mehet?
Illetve utánna a flashelhető stock 3.2.1-s romot fel lehet tenni?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
storm3
senior tag
Nekem meg most sem ert ide a 3.2.1-es ota, meg snapvpnnel sem kapom meg. nincs root nincs bl nyitva.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
kispalya
tag
Ezt szedd le Play-ből: Free VPN proxy by Snap VPN
Szervert átállítod németre és úgy keresel frissítést.
Nekem egyből megtalálta és le is jött.
Szeretném megérni azt a kort, amennyinek kinézek...
-
DonDragonka
őstag
Itt egy újabb tipp... Ahhoz, hogy a tárcsázóból működjön a Hangok és rezgés elérése. Az alkalmazásokban a telefon programnak engedélyezni kell a Tárhely elérést...
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz DonDragonka #2626 üzenetére
Hhhhhh... És tényleg. Köszi.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
bupemko
senior tag
válasz vitezlejszlo #2630 üzenetére
Én is rendeltem Blitzwolf kábelt meg töltőt Banggood-ról, amit korábban linkeltek.
-
axlfsi
veterán
válasz #45553408 #2633 üzenetére
Melyik kabelt? 1 dollar kulonbseggel van mar 3A aramerossegre is kepes, mindket vegen fordithato oda-vissza - igaz, nem szott, de hasonloan jo lehet, mint a mi gyari, piros kabelunk. En ebben gondolkodom egy ideig, de meg reggelig le akarom adni a rendelest
Ha mar itt tartunk, toltobol melyik? OP3 ugyan nem tud QuickCharge-ot, de asszonynak OP2-je igen...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
heidrich
senior tag
válasz Scooter74 #2620 üzenetére
Én ma csináltam egy ujrahuzast TWRP-ből, wipeoltam konkrétan mindent (system,data,cache) majd felraktam a OnePlus oldalról letöltött legújabb full romot.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
axlfsi
veterán
Ebben maximalisan igazad van! Viszont en kulon orulni fogok, ha az ejjel folyaman, mig alszom, nem tolt fel "1 ora alatt, tul nagy arammal", helyette kvazi akkukimelobb megolasban, szepen, nyugiban felveszi az akku a delejt es igy talan tovabb tart majd. Attol meg persze jol jon a DC, ha melohelyen vagy barhol, amikor napkozben nincs ra sok idom, egy ebedszunet ideje alatt belepakol vagy 60%-ot... erted.
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Tibko8
senior tag
Én Power Bankhoz keresek kábelt csak még nem sikerült döntenem. Eredeti vagy valami más. A valami más még passz.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz pampika #2644 üzenetére
Az méretre mekorra (Hossz)? Vagy tudsz dobni egy linkethogy neked melyik van? Fentebb írta ezt most valaki ezzel szemezek éppen még.
Most kivételesen a méret fog dönteni[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
hariboh
tag
Ha rootolok, akkor fel tudom még telepíteni utána az OxygenOS frissítéseit?
-
Tibko8
senior tag
válasz hariboh #2646 üzenetére
Igen de nem lesz jó az OTA telepítő csak a teljes TWRP kompatibilis frissítés.
-
kalm.gabor
tag
A Blitzwolf töltőkből tökmindegy melyiket veszem, mert a Quickchargot úgy se támogatja az OP3, szóval felesleges olyat amiben megvan a lehetőség? Gondolom ha abba dugom, akkor olyan mint a másik sima output, vagy tévedek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest