- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz tibcsi0407 #8952 üzenetére
Melyik a prémium? Amit karavik linkelt?
-
Maist
senior tag
válasz tibcsi0407 #8952 üzenetére
Természetesen az 1 Ft-ot nem érő hozzáadott tokról írtam. Bár gondolhatnám, hogy az adott kategóriában a Xiaomi talán kicsivel jobb tokot csomagol a telefonhoz, de valahol spórolniuk is kellett, azért raktak bele ilyen tokot a csomagba, ami pusztán attól elreped, hogy rajta van a telefonon. Amit Karavik linkelt tokot, az biztos jó, és tartós, de kevesebb, mint fele árában az MSVII tok szintén tudja hozni a kifejezetten jó, repedésmentes minőséget.
-
veterán
válasz tibcsi0407 #8955 üzenetére
Te milyet használsz?
-
veterán
válasz DroiDMester #8938 üzenetére
Ez a tok nem zavar bele a távolság érzékelőbe? Nekem eddig azzal nem volt semmi bajom a gyári tokkal, de nem is szeretnék ezzel szívni...
-
tibcsi0407
félisten
válasz INGJOKE #8957 üzenetére
A Oneplus-on Dbrand camouflage skin van és Nillkin szilikontok , asszony Mix 2S-én IMAK.
Mix 3-on nem tudom mit fogok.(#8956) Maist
Ez a tok olyan, mint az Internet Explorer. Addig használod, míg gyorsan meg nincs az alternatíva a helyére.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
repvez
addikt
Aki szedett már szét telefont, vagy tud egy képet arról, hogy a alsó mikrofon lyuk mögött milyen messzire van a mikrofon a házon belül? vagy mit tudok megsérteni ha ott bedugok egy tűt?
Mert már megint előtömődött az a kis furat és alig hallanak engem, ki kellene piszkálni , de nem tudom ,hogy ha beljebb megy a tű akkor nem sérül e a mikrofon . -
veterán
válasz tibcsi0407 #8961 üzenetére
De ronda így a telefon szétkapva...
-
repvez
addikt
válasz tibcsi0407 #8961 üzenetére
Köszi, látszani látszik, csak az nem derül ki róla, hogy mennyire sérülékeny az a rész ott, hogy ha egy tüvel hozzárérek ahhoz a kis fekete kockához, ott a microfon membránja kifelé néz a furat felé vagy csak a müanyag oldala van és nem lesz gond ha ott kotorászok.
-
Kevin Spéci
tag
válasz INGJOKE #8958 üzenetére
A közelség érzékelőt ezzel tudod tesztelni. Ha belezavar valami, az érzékenységét is tudod kalibrálni elvileg, bár én nem mertem hozzányúlni, mert most tökéletes.
@retesz147: Köszi, már rendelem is. Toknak kipróbálok egy nillkint, az előző telefonon elpusztíthatatlan volt, és elég paszentos, jó anyagminőségű.
-
Adamyno
tag
válasz retesz147 #8947 üzenetére
Tokok és egyéb extrák, amiket rendeltem vagy már megjöttek vagy még rendelés előtt áll:
Tok:
Ami van, annak nem találom a linkjét de majd lefotózom. Az egyik érdekesebb csak szerintem. Fényes fekete az egész hátlap, szerintem egész jól néz ki és tölti vezeték nélkül is csak csúszós.
Ami még postán van:
1. Ez hasonló ahhoz ami már van, viszont az alsó része gumis, hogy ne csússzon.2. Ezt azért rendeltem, hogy látszódjon azért a színe a tokban is.
3. Ez és ez csak úgy, mert tetszik és puhábbnak tűnnek
4. Idő közben találtam egy ilyet is, aminek nincs akkora "ablaka" a kameránál és a kerete is talán kissé vékonyabb. Megrendelem.
5. Van egy hasonló az előzőhöz, viszont ennek színezett üveg a hátulja, van 4 féle szín. Nekem nem tetszik, nem rendeltem de valakinek hátha.
6. Ez még tetszik, ebből még egy kéket és egy arany színűt.rendelek
Egyéb dolgok:
Játékvezérlő alias game controller.
Azért ezt választottam, mert elég átgondolt a készülék. Egyrészt elvileg belefér a teló, de szellőzik is hátul, másrészt oldalt van lyuk a hangszórónak is és a töltőnek is. Bal kézzel irányítom a "botkormánnyal" amit kell, a jobb kezem viszont még szabad és közel van a kijelzőhöz, tudom tapogatni. Vannak alkalmazások amik out of box támogatják, vannak amikhez kell segéd szoftver de pont ami a képen van játék az elvileg nem támogatja de majd később biztosan lesz megoldás rá. Annyira nem fontos csak ha néha elkap a játszhatnék akkor legyen kényelmesebb.Hátlapra szivárványos fólia. Átlátszó, de szépen tükröződik. Védi a karcoktól.
Szintén fólia hátra csak karbon mintázatú.
Ha már van vezeték nélküli töltőm, akkor "felokosítom" a meglévő telefonokat és táblagépeket is, hogy lehessen tölteni vezeték nélkül. Vettem ilyen cuccokat különböző gyártóktól, különböző kialakításban. Lesz iPhone 5s-hez, redmi 3s-hez, redmi4x-hez, redmi 6a-hoz + 2 táblagép.
Vettem vezeték nélküli töltőket még, hogy legyen a cégnél is és otthon is. Faternak ezt, mert világít a széle, talán jobban megtalálja Céghez és otthonra ebből kettőt.
Új akku. Elvileg nagyobb a kapacitása és elvileg belefér. Ha belemegy, csinálok tesztet a régivel és az újjal.
Bluetooth billentyűzet 1.
Bluetooth billentyűzet 2. (ezen van touchpad is és talán háttérfény is)Powerbank. Képes vezeték nélküli töltésre is, így nincs gond ha nincs meg a kábel és nem használódik el a portja. Van sokféle, nekem ez tetszett kinézetre és méretre, kapacitásra. Ez állítólag Hollandiából jön, de elég sokáig tart
Üveg a kijelzőre. Ilyet találtam, majd meglátjuk mennyire válik be.
Bluetooth füles. Nagyon jól szól, nekem kényelmes, erős a mágnese így nehezebb elhagyni és brutális az üzemideje. 2-3 napot simán elmegy egy töltéssel, de ha valaki csak pár órát hallgat zenét egy nap, akkor egy hetet is kibír simán.
Néhány USB kábel és átalakító. Majd meglátjuk melyik mennyire válik be.
1. 2. 3. 4. 5. 6.- Indítsd újra a gépedet! - Az egészet? - Nem, a felét...
-
veterán
válasz Kevin Spéci #8965 üzenetére
Mint mondtam a gyári tokkal semmi problémám vele és ez szeretném is ha így maradna ezért kérdeztem, hogy az imak mit tud ezen a téren?
-
grafnet
Topikgazda
válasz dragonfire44 #8962 üzenetére
Ilyesmi van nekem is, csak király kékben.
Arra figyelj, hogy 2-3-4 naponta szét szedd és kitakarítsd. Eléggé gyűjti a port, ami által karcolódhat.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
nagyúr
válasz INGJOKE #8958 üzenetére
Nekem mint mondtam a matt fekete érdes felületű van! ez NEM zavarja a közelség érzékelőt, de volt aki vett átlátszóba az használhatatlanná tette, szóval a matt fekete verzió TELJESEN jó és nem zavar semmit be!
Legutóbb ilyen tokot vettem ez is nagyon jó minőségű de ez sajnos zavarja a közelségérzékelőt annyira hogy eggyátalán nem is működik ha fent van ez a tok! De rájöttem mi a gond!
Ha a teló tetejénél nagyon vissza hajlik a tok a kijelzőre az zavarja be, ha picit elhúzom a tokot hogy ne érjen hozzá az előlaphoz egyből megy rendesen a közelség érzékelő!el is kezdtem megfaragni először csak a hangszórónál de ott túl sokat vágtam ki és még akkor sem volt jó
aztán rájöttem hogy nem kell csak nagyon minimálisat kifaragni(ami észre vétlen lenne aki nem tud róla hogy hozzá lett nyúlva) a tokból de úgy hogy a teljes felső részénél végig, és akkor egyből működik a közelség érzékelő!
Rendeltem is egy ugyan ilyen tokot amit már tudom hogy kell megoldani hogy ne zavarjon be a Proxinak!De amiről szó volt IMAk tok az gyárilag is tökéletes, nem kell hozzá nyúlni és nem zavarja a proxi.t
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DroiDMester #8971 üzenetére
Én is a matt feketét néztem ki.
-
Karavik
veterán
válasz INGJOKE #8946 üzenetére
BlitzWolf Qi BW-FWC4 tölti faszán. Aggódtam, hogy a vastagabb tok miatt majd mindig le kell vennem a tokot wireless töltéshez, de szerencsére nincs gondja vele...
Plusz amióta ez a tok van fenn, nincs a gond a közelség érzékelő működésével sem telefonálás közben, legalábbis azóta nem tapasztaltam problémát vele...szerintem nem véletlenül lett átdizájnolva a tok (kivágva felül is)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz Kevin Spéci #8965 üzenetére
Közelségérzékelő tesztelésére, érzékenységének állítására van gyári rendszerszintű megoldás, minek 3rd party app??
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
grafnet
Topikgazda
válasz Kevin Spéci #8975 üzenetére
Lap tetején... Összefoglaló... GY.I.K. ... Proximity...: tadáám
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Karavik
veterán
válasz Kevin Spéci #8975 üzenetére
Meg hát:
A: Settings > About Phone > 5x érintés Kernel verzión > [CIT/Hardware tests] > Proximity sensor
B: Settings > About Phone > 5x érintés Kernel verzión > [CIT/Hardware tests] > 3 pötty bal feslő sarokban > Additional tools > Proximity sensor
A: Kalibrálás
B: Érzékenység állításXiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Kevin Spéci
tag
Jaja, köszi! A beállításokban kerestem de ott csak ki-bekapcsolni lehet.
-
Gabesz87
veterán
Az hogy lehet, hogy egyszer 4G+ egyszer meg LTE+ van kiírva a telefonon? Globál stabil romon volt 4G, de a dev. EU-n azt hittem mindig LTE van. Csak most látom, hogy 4G és meglepődtem...
Ez a gépelés tragikus. Ez az egy amiben az iPhone tökéletes. Annyira sima, és gyors rajta a potyoges...olvastam itt mostanság, hogy másoknál is van ez, hogy kilép, bezarodik néha a billentyűzet. Na nálam is ugyanez van. Meg alig tudok hiba nélkül leírni egy mondatot is. -
grafnet
Topikgazda
válasz Gabesz87 #8979 üzenetére
Az EU ROM-ban kapcsolóval tudod váltani a feliratot.vagy LTE vagy 4G. De, ezt csak Te tudod, magától nem válogat (elvileg).
Billentyűzet: szokni kell, s módosítani egy picit a kezed beállításain. Jobb ötlet egyelőre nincs.
Nekem, már csak napi 1x-2x lép ki, az eddigi 4-5x/perc után.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Karavik
veterán
válasz Gabesz87 #8981 üzenetére
Settings > Notification & Status bar > Show LTE for 4G
(#8979) Gabesz87:
Gboard Glide typing használom, eddig mindenki csodálkozott, hogy mi ez a "varázslat" amivel ily módon és ilyen gyorsan tudok írni
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
-
retesz147
addikt
válasz Adamyno #8966 üzenetére
Köszi!
Szemezgetek belőlük.
A 2. tokom volt, nekem nagyon tetszett, csak eladtam, mert céges belépőkártyát, bérletet és mágnest már nem tolerálta a tok és teló között Pedig nagyon jó volt.
6. Tokom van most. Szilikon, csúszik nagyon és 2 hét alatt szarrá kopik a festék a széléről. Szóval annyira nem jó."Üveg a kijelzőre", azonnal dispute. Vagy fél cm-rel kisebb fent, rengeteget kitakar, nem pontos, sz*rt sem ér, 5 perc után levettem. Ha ilyen stílusú fólia kell, csak a Tomkas.
Hátlapra én egy jó hydrogelt ajánlok, korábban linkeltem, Szuper, vékony, észrevehetetlen, tapadós, véd a karcoktól.
Xiaomi 13 eu dev...
-
őstag
-
nagyúr
-
Zsoleszhun
addikt
Én is xperia keyboardot használok évek óta, működik a diktálás és a swipe is.
Xda link:
8.0.A.0.110_v9.2_OMod¯\_(ツ)_/¯
-
natë
nagyúr
Szasztok, lesz ,még eu build ebben az évben?
-
őstag
válasz DroiDMester #8991 üzenetére
Szerencsére az enyém és a tied is szubjektív vélemény.
Egyébként már esett le és semmi baja.
-
retesz147
addikt
válasz Zsoleszhun #8992 üzenetére
Nekem nem sikerül letöltenem...user error?
Rákattintok, de nem tölti.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz Kevin Spéci #8996 üzenetére
Köszi!
Ez az omod? AzKavarik: esetleg kaphatunk újdonságokról infókat?
Köszi[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
Karavik
veterán
válasz retesz147 #8998 üzenetére
Hivatalos 8.12.27 changelog-on felül:
- EU régiókra vonatkozó 5GHz portable hotspot korlátozás eltávolítva, azaz továbbra is lehet 5GHz hotspotot beállítani és 5GHz hotspotra csatlakozni akár SIM kártya nélkül is
- Android security patch frissítve 2018-12-01
- Új Roaming ikon a status bar-on (hivatalos MIUI feature a notch telók miatt, csakúgy mint akku % az akku ikonban)
- Google Lens opció hozzáadva MIUI kamerához:Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- Horgász topik
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest