Hirdetés
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi 14C - C-kategória
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Friss szettet hozott a Realme C75
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
-
MaciG
addikt
Ha nem vonz az Android, és inkább üzleti felhasználásra kell, mint multimédiára, akkor jó választás a Nokia, de nem ezek a régebbi típusok, hanem inkább az újabbak, amiknek már kell erősségű hardverrel rendelkeznek ahhoz, hogy ne tépkedje az ember a hajszálait, mikor valami miatt folyton belassul, esetleg lefagy. Például nekem az n97 mininél van az, ha be van állítva a riasztás, és az pont az közben esetleg hívnak, akkor meghal a telefon...
BANZAII
-
Aprósólyom
addikt
E7-et vettem volna én is, ha 2-3X annyit keresnék, mint most. Egyenlőre maradt a használt n97 mini. Az sem olcsó. Nekem. Viszont nagyon sok mindent tud. Kell hozzá egy kis türelem, és akkor majdnem mindenre jó. Naptárja hibátlan. Legalább is nekem minden igényemet kielégíti. Sokat használom. SMS-t nem igazán. A Nokia e-mail szolgáltatása nagyon jó. Yahoo-s címeimet simán tudom használni vele, igaz, arra van külön alkalmazás is, viszont ez automatán bejelentkezik nekem és letölti a levelek címeit is akár egy adott időpontban, ha akarom naponta.
Az OVI térképek nagyon jók. Offline és autós navihoz is egész alkalmazható. Persze nem Budapesten belül a gyors autós elnavigáláshoz, hanem nagyobb utakra gondolok, hiszen idő kell míg műholdakat talál. Nem olyan jó a vétele mint egy kimondott GPS-nek. Viszont ritka használathoz nagyon jó lehet. Facebookozni is nagyon jó vele. Sokat jegyzetelek is a telefonba.
Minden összevetve a "qwertz" billentyűzet nagyon jó. fn gombbal el lehet érni a magyar ékezetes betűket is. Azóta az SMS-eket is ékezettel írom, mióta ilyen telefonom van. PH! fórumot olvasni is nagyon jó vele, mert az opera és a mobil prohardver oldal nagyon jól összedolgoznak.
Tényleg jó lenne egy gyorsabb qwertz billentyűzetes telefon, de egyenlőre nem találok. Mindegy billentyűzet angol gombos ezeken az okos telefonokon. De majd remélem kiadnak egy rendes telefon amit használni is lehet munkába, nem csak játékra, meg poén sms-ekre.Jevons paradox
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Filmvilág
- Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Adobe Photoshop
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest