- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
gyoref1 #1564 üzenetére
a youtube-on fellelhető N8 videók majd' mindegyikén a "régi" (ami tulajdonképpen jelenlegi : )) home screen látható - az ujjkövetés nem folyamatos, és azt az illúziót kelti, h döcög a váltás, és ez akkora felháborodást keltett itt az N8 topikjában, h a finn mérnökök mellékveséje hirtelen több egységnyi forró adrenalint zúdított az addigi lassan hömpölygő véráramba, h arcukon pírral, szemükben lázzal rögvest nekilássanak a tarthatatlan állapot orvoslásának, minek eredménye fent jelzett linken csodálható.. így lőn béke
hát így
-
-
Lirion
addikt
válasz
gyoref1 #1215 üzenetére
Engem 3 dolog zavart:
- a gyári böngésző nem volt benne a programok listájában
- a feladatok és naptári események nagyon helypazarlóak (naptári bejegyzésből konkrétan 4-et tud max megjeleníteni, mellé a feladatokat még berakod és más el se fér a kijelzőn)
- a térerő és töltöttség jelző sáv megmaradt, mint a főmenüben pl, ami megint csak elég sok helyet elvesz, bár ez annyira nem zavart. -
válasz
gyoref1 #1215 üzenetére
Mivel én is azt használtam talán leírhatom helyette
szép és mutatós felület az spb de nekem kicsit összevissza dolognak tünik ,ezért is nem lesz droidom ,a symbit megszoktam és minden megtalálok ott ahova helyeztem és ahol megszoktam a helyét .7650 nel kezdtem és azóta csak szimbi van .Átrendezem mindig ahogy könnyen kezelem és meglelem a dolgokat ,na nekem ebbe rondított bele az spb .Na jó annyi változás van hogy orange tsunami home screen használok ,ott meg elfér minden mire szükségem van.
-
-
stewe780
őstag
"A Symbian^3 TELJESEN újra lett írva."
"A teljes rendszer kernel újraírva"
"Minden egyes szerver, kliens, modul kitisztogatva"Értem én, hogy ezt szajkózzák a ^3-ról, de a videót elnézve,meg, hogy bog gond nélkül telepíti rá a "régi" s60v5 progikat, én ezt nem hiszem el. Szvsz a fentiek csak duma, valóság nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest